Uutuuksia valikoimassamme 16.7.2021

Uutta makutiivistettä on saapunut valikoimaamme ja tarkoituksena on kasvattaa tuotevalikoimaa entisestään. Osa uutuuksista on varmasti tuttuja monelle mutta mukana myös täysin uusia makutiivisteitä monelle. Tutustu alla uutuuksiin.


DIY Monster 10ml

DIY Monster tuo tuttuja ja toimivia makukokonaisuuksia tarjolle tyylikkäästi. DIY Monster makutiivisteet toimitetaan 10ml pullokoossa.

Näytä tuotteet

Dinner Lady 30ml

Iso-Britannialainen Dinner Lady on tunnettu täyteläisistä ja hedelmällisistä mauista. Dinner Lady makutiivisteet toimitetaan 30ml pullokoossa.

Näytä tuotteet

Goose Juice 60ml

Quack’s Juice Factory on yhdysvaltalainen valmistaja joka tuottaa uskomattoman hyviä custardpohjaisia makuja. Quack’s Juice Factory makutiivisteet toimitetaan 60ml pullokoossa.

Näytä tuotteet

The Custard Bastard 30ml

Crazy Bastard Saucen valmistama The Custard bastard on väittämättä se yksi parhaista custard pohjaisista makutiivisteistä. Tämä makutiiviste toimitetaan 30ml pullokoossa.

Näytä tuotteet

Elikuid 30ml

Belgialainen Elikuid nostaa esille toimivat makukombot ja tekee niistä omanlaisensa. Elikuid makutiivisteet toimitetaan 30ml pullokoossa.

Näytä tuotteet

Al Carlo 10ml

Kanadalainen Al Carlo tuottaa upeita tupakkamakuja jossa jokaisessa oma vivahde. Toimitetaan 10ml pullokoossa.

Näytä tuotteet

Bastard Club 10ml

Malesialaisen Bastard Club makutiivistesarja. Mukana niin tuttuja ja pehmeitä makuja kuin yllätyksellisiä komboja. Värikkäästi brändätty makusarja toimitetaan 10ml pullokoossa joka tulee upeassa laatikossa.

Näytä tuotteet

Gatsby 30ml

Ranskalaisen Gatsby makutiivisteet tuovat klassisest tupakkamaut uusille ulottuvuuksille. Gatsby makutiivisteet toimitetaan 30ml pullokoossa.

Näytä tuotteet

Yakuza 30ml

Ranskalaisen Yakuza makutiivisteet. Itämaista makukomboja aiheeseen liittyvällä teemalla. Yakuza makutiivisteet toimitetaan 30ml pullokoossa.

Näytä tuotteet

Bushido 30ml

Bushido tuo japanilais-tyylisiä makukokonaisuuksia esille omalla tyylillään. Bushido makutiivisteet toimitetaan 30ml pullokoossa.

Näytä tuotteet