Amazone: Japura 30ml

limettipunaiset marjatmustaherukkaraikas
(2 tuotearviota)

13,90 

Amazone Japura, tuo tasapainoinen ja hienovarainen limonadimakuinen tähti, jossa limetti, punaiset marjat sekä mustaherukka esittävät pääosia kuin lahjakkaat näyttelijät makujen Broadwaylla, on kuin harmonisen raikas sinfonia suussasi. Se on kuin sokerista tehty tanssiaiset, missä hapan limetti tanssii eleganttia valssia punaisten marjojen kanssa, kunnes mustaherukka saapuu kuin näyttämöllä yllättäen pimenevä valokeila ja antaa koko esitykselle syvän, makoisan säväyksen. Tämä makukomposiittio on niin hienovarainen, että se on kuin kulinaristinen kuiskaus, joka saa sinut huokaisemaan ’ai että..’ ja ehkä jopa tekemään pienen piruetin keittiössä!

Varastossa

Tilaus lähetetään Tänään!
Sisältö:Propyleeniglykoli (E1520), makuaromit
Pullokoko:30ml PET-pullo
Sekoitussuhde:10%
Maa:Ranska
Amazone, tuo E Tasty’n luoma makutiivistesarja, on kuin Ranskan lahja makumaailmalle! Se on kuin hedelmäinen jälkiruokabuffet, joka on pakattu pieneen pulloon. Makuhermosi juhlivat kuin olisivat juuri saaneet kutsun hedelmäisen gourmet-tapahtuman VIP-alueelle, jossa jokainen maku on yhtä aito kuin tuore croissant Pariisin aamuauringossa!

2 arviota tuotteelle Amazone: Japura 30ml

4,5
Perustuu 2 arvioon
5 tähteä
50
50%
4 tähteä
50
50%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
1-2 2:n arvosteluista
  1. Aivan mahtava makuelämys!

    Makean hedelmäinen, sitruksinen, hieman värillisten turkinpippureiden tai peltirasioissa myytävien kovien hedelmäkarkkien tapainen maku.

    Kyseinen makutiiviste sisältää perinteisempien makuaineiden lisäksi erilaisia terpeenejä, kuten d-limoneenia, joka tuo massasta poikkeavia vivahteita makuun.

    Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote!

Lisää arvostelu
You must be logged in to post a review Log In