Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • mangostani
  persikka
  vadelma
  raikas
  Amazone Coari makutiiviste 30ml

  Amazone: Coari 30ml

  13,90 

  Amazone Coari, tuo viileän raikas limonadimaku, jossa mehukas mangostan, hedelmäinen persikka ja herkullinen vadelma tanssivat samassa makusinfoniassa, on kuin maaginen lento suoraan Amazonin sydämeen. Tämä herkullinen hedelmäcoctail on kuin makea laulu, joka kantautuu läpi sademetsän, herättäen kaikki makuhermosi kuin laiskasti liikkuvat puun oksilla keikkuvat lemureita. Mangostan, tuo mystisen mehukas hedelmä, astuu esiin kuin värikäs papukaija, joka houkuttelee sinut syvemmälle makujen viidakkoon. Persikka lisää seikkailuun omalla makeudellaan, kuin lämmin aurinkonsäde joka läpäisee lehtikaton, ja lopulta vadelma räjäyttää makupaletin kuin sateenkaaren värinen vesiputous. Ja kaiken tämän läpi virtaa viileä limonadi, kuin Amazon-joen raikas vesi, viilentäen makuelämyksen ja saaden sinut toivomaan, että matka jatkuisi loputtomiin. Joten istu alas, sulje silmäsi, ota siemaus ja valmistaudu: Amazonin makuinen seikkailu odottaa sinua!

 • lohikäärmehedelmä
  vadelma
  raikas
  guava
  Amazone Huallaga 30ml makutiiviste

  Amazone: Huallaga 30ml

  13,90 

  Amazone Huallaga, tuo eksoottinen makusinfonia, jossa siniset vadelmat, lohikäärmehedelmä ja hedelmäinen guava tanssivat harmonisessa liitossa, on kuin lipunmyynti suoraan eksoottisen makumaailman junaretkelle. Kun lisätään vielä viileän raikas limonadi, nautinto on kuin makuaistisi olisi juuri voittanut lotossa! Ajattelepa vain – siniset vadelmat muodostavat makean, mehukkaan alkuvedon, kunnes lohikäärmehedelmä ilmestyy kuin upea sirkustirehtööri, joka vetää kaikki katseet puoleensa. Sitten guava astuu esiin kuin valokeilaan osunut trapezitaiteilija, antaen koko kokemukselle syvyyttä ja kiehtovuutta. Ja sitten, kun kaikki on jo täydellistä, viileä limonadi tulee mukaan kuin yllättävä väliaikatarjoilu, joka saa kaikki makuhermosi taputtamaan käsiään ja huudahtamaan ’encore!’ Kaiken tämän jälkeen olet valmis hyppäämään mukaan makumatkalle, joka on yhtä kiehtova ja jännittävä kuin ensimmäinen sukellus suureen karkkimeren aaltoon!

 • punaiset marjat
  mustaherukka
  limetti
  raikas
  Amazone Japura 30ml makutiiviste

  Amazone: Japura 30ml

  13,90 

  Amazone Japura, tuo tasapainoinen ja hienovarainen limonadimakuinen tähti, jossa limetti, punaiset marjat sekä mustaherukka esittävät pääosia kuin lahjakkaat näyttelijät makujen Broadwaylla, on kuin harmonisen raikas sinfonia suussasi. Se on kuin sokerista tehty tanssiaiset, missä hapan limetti tanssii eleganttia valssia punaisten marjojen kanssa, kunnes mustaherukka saapuu kuin näyttämöllä yllättäen pimenevä valokeila ja antaa koko esitykselle syvän, makoisan säväyksen. Tämä makukomposiittio on niin hienovarainen, että se on kuin kulinaristinen kuiskaus, joka saa sinut huokaisemaan ’ai että..’ ja ehkä jopa tekemään pienen piruetin keittiössä!