Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään kaikki 2 tulosta

 • Ärjysalmiakki
  Namitupa Ärjy-ryyppy 20cl

  Namitupa: Ärjy-ryyppy 20cl

  5,95 

  Hei sinä, joka rakastat salmiakkia ja kaipaat elämääsi hiukan ärjyä, esittelemme sinulle Yhtä vaille valmiin Ärjy-ryypyn! Ärjy-ryyppy ei ole mikä tahansa ryyppy, se on kuin karhu, joka on juuri herännyt talviunilta ja on valmis äänekkääseen heräämiseen. Sinun tarvitsee vain lotrata sekaan kirkasta, sekotella hyvin ja jäähdyttää. Ja kas, olet loihtinut esiin jotain mahdottoman ärjyä, jotain, joka on yhtä villiä ja vapaata kuin salmiakkinapanteri yöllisellä saalistusretkellä. Kulahuta kylymänä ja muista, ärjyminen ei ole sallittua!

  Ja jos luulit, että se oli kaikki, olet väärässä. Toiveuutuus on täällä! Namituvan Ärjysalmiakkia on nyt saatavilla valmiiksi jauhettuna ja annosteltuna 20cl taskumatissa. Se on kuin koko salmiakin maailma, joka on tiivistetty pieneksi käteväksi pakkaukseksi. Helppoa, nopeaa ja ah niin salmiakkista! Se on kuin kutsu seikkailuun, joka odottaa sinua. Loistava lahjaidea! Superhauska tuliainen reissuille ja täydellinen vieminen illanistujaisiin. Joten, onko aika sukeltaa ärjyn maailmaan ja antaa salmiakin viedä?

 • Ärjysalmiakki
  Namitupa Ärjysalmiakki 130gLoppunut

  Namitupa: Ärjysalmiakki 130g

  5,95 

  Hei sinä salmiakin ystävä, valmistaudu maistamaan jotain legendaarisen suolaista ja herkullista, nimittäin kunnon salmiakkinen puristepastilli, joka on pakattu hauskasti taskumattiin. Tämä ei ole pelkästään herkku, se on kuin pieni salmiakkien maailma taskussasi! Voit ärjyä sen äärellä, voit nauttia siitä kaikessa rauhassa, voit jakaa sen ystäviesi kanssa tai pitää sen itsekkäästi vain itsellesi.

  Salmiakkiyhdistys kuvailee Ärjyjä seuraavasti: ’Peijakkaan pätevä puristepastilli, jota Namitupa manufakturoi kuin taitelija, joka työstää mestariteostaan. Ja tämä mestariteos on tehty hassulla 1950-lukulaisella tablettikoneella, joka on yhtä ainutlaatuinen ja omaleimainen kuin itse Ärjy. Kun Ärjyn jauhe hajautuu suussa, se tarjoaa salmiakin ystäville unohtumattoman kokemuksen: sekaan ujutetut pikkukiteet suovat jälkikäteisiä kloridipirskahduksia, jotka ovat kuin suolaisia yllätyksiä salmiakin ystäville. Ja tiedätkö mitä? Ärjyt olivat ehdolla myös Salmiakki Finlandia 2019 palkinnon saajaksi. Kyllä, tämä taskumatti ei sisällä pelkästään herkullista salmiakkia, se sisältää myös ripauksen legendaarisuutta.’

  Ärjysalmiakki pullossa on n. 130g Ärjyjä, jotka ovat valmiita seuraamaan sinua missä tahansa seikkailussa. Joten, onko aika avata pullon korkki ja sukeltaa salmiakin maailmaan?