Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään kaikki 5 tulosta

 • juomajauhe
  ananas
  Tang Pineapple Instant Drink 30g

  Tang: Pineapple Instant Drink 30g

  1,45 

  Muistatteko legendaarisen juoman nimeltä Tang Pineapple, jota kaikki hörppäsivät innokkaasti? No, se juuri tässä – nyt tarjolla trooppisen ananaksen makuisena, joka tuo mieleen aurinkoiset rantapäivät ja palmupuiden heilumisen! Valmistaminen on helppoa: kaada jauhe veteen, sekoita hyvin ja sinulla on valmis juoma nautittavaksi.

 • juomajauhe
  sitruuna
  Tang Lemon Instant Drink 30g

  Tang: Lemon Instant Drink 30g

  1,45 

  Muistatteko legendaarisen juoman nimeltä Tang Lemon, jota kaikki hörppäsivät innokkaasti? No, se juuri tässä – nyt tarjolla kirpeän sitruunan makuisena, joka tuo mieleen aurinkoiset rantapäivät ja palmupuiden heilumisen! Valmistaminen on helppoa: kaada jauhe veteen, sekoita hyvin ja sinulla on valmis juoma nautittavaksi.

 • juomajauhe
  mansikka
  Tang Strawberry Instant Drink 30g

  Tang: Strawberry Instant Drink 30g

  1,45 

  Muistatteko legendaarisen juoman nimeltä Tang Strawberry, jota kaikki hörppäsivät innokkaasti? No, se juuri tässä – nyt tarjolla herkullisen makean mansikan makuisena, joka tuo mieleen aurinkoiset rantapäivät ja palmupuiden heilumisen! Valmistaminen on helppoa: kaada jauhe veteen, sekoita hyvin ja sinulla on valmis juoma nautittavaksi.

 • juomajauhe
  appelsiini
  Tang Orange Instant Drink 30g

  Tang: Orange Instant Drink 30g

  1,45 

  Muistatteko legendaarisen juoman nimeltä Tang Orange, jota kaikki hörppäsivät innokkaasti? No, se juuri tässä – nyt tarjolla mehukkaan appelsiinin makuisena, joka tuo mieleen aurinkoiset rantapäivät ja palmupuiden heilumisen! Valmistaminen on helppoa: kaada jauhe veteen, sekoita hyvin ja sinulla on valmis juoma nautittavaksi.

 • trooppiset hedelmät
  juomajauhe
  Tang Tropical Instant Drink 30g

  Tang: Tropical Instant Drink 30g

  1,45 

  Muistatteko legendaarisen juoman nimeltä Tang Tropical, jota kaikki hörppäsivät innokkaasti? No, se juuri tässä – nyt tarjolla raikkaiden trooppisten hedelmien makuisena, joka tuo mieleen aurinkoiset rantapäivät ja palmupuiden heilumisen! Valmistaminen on helppoa: kaada jauhe veteen, sekoita hyvin ja sinulla on valmis juoma nautittavaksi.