Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään kaikki 16 tulosta

 • lakritsi
  raikas
  minttu
  Freaks Stop It 30ml makutiiviste

  Freaks: Stop It 30ml

  12,90 

  The Blend Freaks Stop It -makutiiviste, tuo suomalaiseen makuun täydellisesti sopiva herkku, iskeytyy suoraan makuhermoihisi kuin nokkela sanaleikki, tarjoillen raikkaan minttuisen lakritsin, joka muistuttaa erehdyttävästi suosikkimakeistasi. Tämä ainutlaatuinen makuelämys on kuin matka nostalgiseen karkkikauppaan, missä lapsuutesi lempimakeiset ovat saaneet uuden, mutta silti niin tutun muodon. Se on kuin lakritsin ja mintun rakkaustarina, joka saa sinut hymyilemään kuin olisit juuri nähnyt vanhan ystävän, ja saattaa jopa saada sinut kaivamaan esiin ne vanhat salmiakkikorvarenkaat!

 • lakritsi
  raikas
  anis
  Vampire Black Ice 30ml makutiiviste

  VAMPIRE: Black Ice 30ml

  13,50 

  Vampire Black Ice on kuin Dracula, joka on jumittunut jäädytettyyn lakritsivarastoon. Tämä herkullinen anis-lakritsi maku, jossa terävän raikas jälkipotku, saa sinut tuntemaan kuin olisit pureskellut jäistä lakritsaa keskellä Arktista yötä.

  Ja tämä maku on voittanut parhaan menthol-makupalkinnon vuonna 2018 – mikä on suurempi saavutus kuin Draculan hampaiden pituusennätys. Joten jos olet aina halunnut tietää, miltä tuntuu olla vampyyri jäädytettyjen lakritsien paratiisissa, tässä on tilaisuutesi!

 • lakritsi
  anis
  Vampire Black Jack 30ml makutiiviste

  VAMPIRE: Black Jack 30ml

  13,50 

  Vampire Black Jack on nautinnollisen herkullinen ja vahva anis-lakritsi makukombo vailla vertaansa.

 • lakritsi
  minttu
  sitrus
  Ladybug Butterfly makutiiviste 10ml

  Ladybug: Butterfly 10ml

  5,90 

  Ladybug Butterfly, tuo monitahoinen ja lumoava makujen kaleidoskooppi, joka kätkee sisäänsä sitrushedelmien pirteän hapokkuuden, lakritsin salaperäisen syvyyden sekä mintun raikkaan viileyden, on kuin eläväinen maalaus, joka tanssii makuhermoillasi! Se on kuin sävelmä, jossa sitruksen, lakritsin ja mintun nuotit yhdessä muodostavat täydellisen sinfonian – melodisen makuseikkailun, joka saa jokaisen solusi laulamaan ilosta. Tämä maaginen makuelämys saattaa saada sinut tuntemaan kuin olisit juuri hypännyt suoraan satukirjan sivuilta, ja nyt tanssit pirteästi perhosena kesäisellä niityllä, nauttien elämän pienistä, mutta ihmeellisen herkullisista asioista!

 • omenasekoitus
  lakritsi
  raikas
  anis
  Full Moon Dream makutiiviste 10ml

  Full Moon: Dream 10ml

  5,50 

  Full Moon Dream on täynnä viileää raikkautta, punaista sekä vihreää omenaa, lakritsia sekä anista.

 • marjasekoitus
  lakritsi
  raikas
  A&L Les Creations Hungry Bear 30ml makutiiviste

  A&L Les Créations: Hungry Bear 30ml

  12,90 

  Les Créations Hungry Bear 30ml on raikas ja hedelmäinen sekoitus metsien marjoja sekä lakritsia.

 • lakritsi
  mustikka
  raikas
  T-Juice Black 'N' Blue makutiiviste 30ml

  T-JUICE: Black ’N’ Blue 30ml

  12,90 

  T-Juice Black ’N’ Blue 30ml on viileän raikas sekoitus herkullista mustikkaa sekä lakritsia jotka on nidottu yhteen raikkaalla mentholilla.

 • Macdiyer Licorice 10ml makutiiviste

  MacDiyer: Licorice 10ml

  2,80 

  MacDiyer Licorice sisältää mustaa ja makeaa lakritsia. Lakritsi on oiva lisä makuun kuin makuun, tai sellaisenaan käytettäväksi!

  Licorice makutiivisteen suositeltu sekoitussuhde on 10% ja maku toimitetaan 10ml pullokoossa.

 • mustaherukka
  salmiakki
  menthol
  SKA Hugo Dublo 10ml makutiiviste

  SKA: Hugo Dublo 10ml

  6,90 

  SKA Hugo Duble: Se on kuin kylmä suihku keskellä saunapäivää, joka on täynnä mustaherukka-salmiakkia! Se on niin raikas, että se saattaa saada sinut tanssimaan alasti lumihankeen. SKA Hugo Duble – koska jos elämä antaa sinulle mentholia, mustaherukkaa ja salmiakkia, tee siitä maku!

 • salmiakki
  mansikka
  mustikka
  SKA Kontula 10ml makutiiviste

  SKA: Kontula 10ml

  6,90 

  SKA Kontula: Tämä tuote on kuin hedelmät ja salmiakki olisivat järjestäneet yllätysjuhlat makunystyröissäsi! Mansikka ja mustikka tanssivat conga-linjassa, kun salmiakki tulee sisään konfettikanuunan kanssa. SKA Kontula – koska mikä olisi hauskempaa kuin yllätysjuhlat suussasi!

 • punaisia marjoja
  mustaherukka
  salmiakki
  SKA Moonis 10ml makutiiviste

  SKA: Moonis 10ml

  6,90 

  SKA Moonis: Tämä tuote on kuin marja-salmiakki-disco, joka on järjestetty Kuun pinnalla! Punaiset marjat ja mustaherukka tanssivat ympäriinsä, kun salmiakki DJ soittaa biisit. Äkäinen, mehukas ja aivan toiselta planeetalta! SKA Moonis – koska miksi vain tanssia, kun voi tanssia makujen tahtiin avaruudessa!

 • MYYDYIN
  salmiakki
  mansikka
  vadelma
  SKA Skation 10ml makutiiviste

  SKA: Skation 10ml

  6,90 

  SKA Skation: Se on kuin marjapuskien moshpit, jossa salmiakki on yllättäen hypännyt lavalle ja alkanut soittaa sähkökitaraa! Mansikka ja vadelma huutavat encorea, kun salmiakki soittaa encoren ja toisenkin. Tervetuloa makean ja suolaisen rock-konserttiin, joka saa makunystyräsi headbangaamaan!

 • Marjasekoitus
  lakritsi
  Nom Nomz Anise Berry 30ml makutiiviste

  Nom Nomz Anise Berry 30ml

  13,90 

  Valmistaudu maistamaan taivaallista sekoitusta mehevistä marjoista, joiden päällä tanssii kevyt lakritsan vivahde… nom nom.

 • sitruuna
  absintti
  lakritsi
  anis
  Nom Nomz Citrus Black 30ml makutiiviste

  Nom Nomz Citrus Black 30ml

  13,90 

  Nom Nomz Citrus Black sisältää pirteän sekoituksen sitrusta, absinttia, lakritsia ja anista – kuin tanssi karusellissa maun pyörteissä!

 • lakritsi
  mustikka
  vadelma
  raikas
  Tribal Force Water Blue 30ml makutiiviste

  Tribal Force Water Blue 30ml

  9,90 

  Tribal Force Water Blue sisältää metsien marjoja, lakritsimakeisia ja voimakasta raikkautta – tässä nostalginen sekoitus, joka herättää meissä jokaisessa halun saada vain lisää!  🌊🍭😄

 • lakritsi
  Vadelma
  SKA Vattulaku 10ml makutiivisteLoppunut

  SKA: Vattulaku 10ml

  5,90 

  Mikä yhdistelmä! Vadelma ja lakritsi – kuin karkkien oma Tinder-match! Nämä kaksi makuhermojen rakastamaa hahmoa yhdistyvät täydellisesti suussasi, tuoden mukanaan herkullisen seikkailun, joka saa sinut pyytämään lisää SKA Vattulaku makutiivistettä!