Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään kaikki 8 tulosta

 • persikka
  papaija
  raikas
  ananas
  Full Moon Sunrise makutiiviste 10ml

  Full Moon: Sunrise 10ml

  5,50 

  Full Moon Sunrise on täynnä viileää raikkautta, sekoitus ananasta, papaijaa sekä mehukasta persikkaa.

 • sitruuna
  Papaija
  rypäle
  raikas
  Chido Papaya Lemon Grape makutiiviste 30ml

  Chido: Papaya Lemon Grape 30ml

  12,90 

  Chido Papaya Lemon Grape -makuinen eliksiiri on pelastus kaikille, jotka haluavat paeta arjen harmautta ja uppoutua makujen maailmaan! Tämä taivaallinen sekoitus sisältää valkoisia sapoteja, joiden maku on lähellä papaijaa, jaboticaa, joka on kuin rypäleet, ja sitruunoita, joiden hurmaava hapokkuus täydentyy hienostuneella raikkaudella. Tämä uskomaton cocktail on kuin seikkailu trooppisessa sademetsässä, mutta ilman itikoita ja hyttysiä – sen sijaan saat nauttia pelkästään makuelämyksistä!

 • persikka
  papaija
  mango
  Nom Nomz Nom Bongo 30ml makutiiviste

  Nom Nomz Nom Bongo 30ml

  13,90 

  Astro Nom Nomz ilmoittaa: Tervetuloa mahtavan makuelämyksen pariin! Nom Bongo, täynnä mangoa, persikkaa ja papaijaa… nam nam. Nämä herkulliset hedelmät saavat sinut heittäytymään makujen tanssiin ja huokailemaan onnellisesti jokaisen makustelun jälkeen!

 • persikka
  papaija
  raikas
  mango
  Nom Nomz Nom Bongo Ice 30ml makutiiviste

  Nom Nomz Nom Bongo Ice 30ml

  13,90 

  Astro Nom Nomz esittää: The Nom Bongo Ice by Nom Nomz! Mangoa, persikkaa ja papaijaa, ripauksella raikasta tuulahdusta… nam nom. Nämä herkulliset hedelmät saavat sinut heittäytymään makujen pyörteisiin ja huokailemaan onnellisesti ”nom nom” jokaisen makustelun jälkeen!

 • siniset vadelmat
  persikka
  papaija
  raikas
  mango
  Nom Nomz Nom Bongo Ice Royal 30ml makutiiviste

  Nom Nomz Nom Bongo Ice Royal 30ml

  13,90 

  Astro Nom Nomz esittää: The Nom Bongo Ice by Nom Nomz! Mangoa, persikkaa ja papaijaa, ripauksella raikasta tuulahdusta JA herkullisia sinisiä vadelmia… nam nom. Nämä makuyhdistelmät saavat sinut heittäytymään herkkujen hurmioon ja huokailemaan onnellisesti ”nom nom” jokaisen makustelun jälkeen!

 • siniset vadelmat
  persikka
  papaija
  mango
  Nom Nomz Nom Bongo Royal 30ml makutiiviste

  Nom Nomz Nom Bongo Royal 30ml

  13,90 

  Astro Nom Nomz esittää: The Nom Bongo Ice by Nom Nomz! Mangoa, persikkaa ja papaijaa JA herkullisia sinisiä vadelmia… nam nom. Nämä makuyhdistelmät saavat sinut heittäytymään herkkujen hurmioon ja huokailemaan onnellisesti ”nom nom” jokaisen makustelun jälkeen!

 • punaiset marjat
  persikka
  papaija
  minttu
  mango
  Nom Nomz Nom Bongo Ruby 30ml makutiiviste

  Nom Nomz Nom Bongo Ruby 30ml

  13,90 

  Tervetuloa trooppiseen ja hedelmäiseen kesäherkkuun: Nom Bongo Ruby by Nom Nomz! Tässä taianomaisessa sekoituksessa kohtaavat persikka, papaija ja mango, jotka ovat nyt rikastettu punaisilla marjoilla ja mintulla… nam nom. Tämä herkullinen yhdistelmä saa makunystyräsi villiintymään ja sinut huokailemaan onnellisesti jokaisen makustelun jälkeen!

 • viinirypäle
  mustaherukka
  persikka
  papaija
  mango
  Nom Nomz Nom Bongo Black Edition 30ml makutiiviste

  Nom Nomz Nom Bongo Black Edition 30ml

  13,90 

  Trooppinen, hedelmäinen, kesäinen herkku! Taianomainen Nom Nomz Nom Bongo Black Edition sisältää sekoituksen persikkaa, papaijaa ja mangoa. Nyt lisätty herkullisia tummia hedelmiä, nom nom…