Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Mustikka
  karkki
  XCalibur Iro 30ml makutiiviste

  XCalibur: Iro 30ml

  13,50 

  XCalibur Iro sisältää hieman kirpeä mutta niin hedelmäisen mustikkapastillin!

 • piparminttu
  salmiakki
  Vadelma
  toffee
  kahvi
  Namitupa Paukahrospastilerrit 120g

  Namitupa: Paukahrospastilerrit 120g

  6,50 

  Alkuperäisenä aikeenaan ollut vain simppelin makean nautinnon luominen, karamellipastillien valmistaja päätti ottaa askelta pidemmälle ja sukeltaa rohkeasti kulinaristisen seikkailun syövereihin. He loivat pastillit, joissa maistuu niin synkkä salmiakki kuin virkistävä piparminttu, samettinen kahvi sekä makea vadelma ja suussa sulava toffee, joka tuo mieleen mummon vanhan karamellireseptin. Jokainen pastilli on kuin pikkuinen yllätyspussi, joka saa suupielet kohoamaan hymyyn. Ja koska valmistaja halusivat tuoda mukaan ripauksen suomalaista kulttuuria, jokaisessa pastillipussissa on myös pieni lappunen, jossa on vanha pohjalainen sananlasku – kuin karamellistruutu paukahroksilla, joka saa sinut nauramaan makeasti samalla kun nautit herkullisesta karamellipastillista.

 • Ärjysalmiakki
  Namitupa Ärjysalmiakki 130gLoppunut

  Namitupa: Ärjysalmiakki 130g

  5,95 

  Hei sinä salmiakin ystävä, valmistaudu maistamaan jotain legendaarisen suolaista ja herkullista, nimittäin kunnon salmiakkinen puristepastilli, joka on pakattu hauskasti taskumattiin. Tämä ei ole pelkästään herkku, se on kuin pieni salmiakkien maailma taskussasi! Voit ärjyä sen äärellä, voit nauttia siitä kaikessa rauhassa, voit jakaa sen ystäviesi kanssa tai pitää sen itsekkäästi vain itsellesi.

  Salmiakkiyhdistys kuvailee Ärjyjä seuraavasti: ’Peijakkaan pätevä puristepastilli, jota Namitupa manufakturoi kuin taitelija, joka työstää mestariteostaan. Ja tämä mestariteos on tehty hassulla 1950-lukulaisella tablettikoneella, joka on yhtä ainutlaatuinen ja omaleimainen kuin itse Ärjy. Kun Ärjyn jauhe hajautuu suussa, se tarjoaa salmiakin ystäville unohtumattoman kokemuksen: sekaan ujutetut pikkukiteet suovat jälkikäteisiä kloridipirskahduksia, jotka ovat kuin suolaisia yllätyksiä salmiakin ystäville. Ja tiedätkö mitä? Ärjyt olivat ehdolla myös Salmiakki Finlandia 2019 palkinnon saajaksi. Kyllä, tämä taskumatti ei sisällä pelkästään herkullista salmiakkia, se sisältää myös ripauksen legendaarisuutta.’

  Ärjysalmiakki pullossa on n. 130g Ärjyjä, jotka ovat valmiita seuraamaan sinua missä tahansa seikkailussa. Joten, onko aika avata pullon korkki ja sukeltaa salmiakin maailmaan?