Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään kaikki 2 tulosta

 • Salmiakki
  pippuri
  Namitupa Cayanne Salmiac - Pippurisalmiakki 100g

  Namitupa: Cayanne Salmiac – Pippurisalmiakki 100g

  5,95 

  Cayennesalmiakki, tuo pippurinen pikku pirulainen, joka ei jätä ketään kylmäksi! Tämä herkku sisältää mukavasti potkua, joka on kuin pikkutuhma vitsi keskellä arkipäivää – se lämmittää kivasti suuta, kihelmöi makuhermoja ja saa sinut hymyilemään. Mutta älä huoli, vaikka cayennesalmiakki on kuin pieni tulinen kipinä suussasi, se ei ole liian väkevä. Se on kuin tanssi tulen kanssa, joka on juuri sopivan kuumaa, mutta ei koskaan polta. Maista ja tunne, kuinka tämä herkku herättää suusi eloon ja saa sydämesi laulamaan. Ihastu, ja anna cayennesalmiakin maustaa päiväsi ripauksella seikkailua. Tämä on herkku, jota et halua jättää maistamatta!

  Namitupa Cayanne Salmiac – Pippurisalmiakki on vegaaninen, gluteeniton, maidoton ja pähkinätön. Tuote ei sisällä mitään lakritsikasvista peräisin olevia raaka-aineita eivätkä siten myöskään raskausaikana vältettävää ja verenpainetta kohottavaa glykyrritsiiniä.

 • Pippurisalmiakkia
  Namitupa Pirun Väkevät Pohjalaiset 120g

  Namitupa: Pirun Väkevät Pohjalaiset 120g

  5,95 

  Valmiina hurjapäiseen makumatkaan? Sittenhän sujahdetaan suoraan asiaan! Nyt ei läträtä minkään hempeilyn kanssa, vaan hypäkköhön pöyrälle ja otetaan suoraan huikkaa siitä kovimmasta karkista – Pirun väkevistä pohjalaisista!

  Tässä pussissa, joka pullistelee noin 120g suosittua pippurisalmiakkia, ei ole pikkusievistelty. Ei, ei, nämä salmiakit ovat kuin satakiloinen painija, joka ottaa makuhermosi kuristusotteeseen ja huutaa: ’Oletko nyt tyytyväinen?!’

  Ja tiedätkö mitä? Sinä olet! Koska jokainen suupalanen on kuin potku persuksiin, joka saa sinut palaamaan uudestaan ja uudestaan. Joten, pidä kiinni hatuistasi ja rillit nenällä, koska nämä ’Pirun väkevät pohjalaiset’ ovat täällä näyttääkseen, mitä todellinen pastilleri tarkoittaa! Käy kimppuun ja nauti!