Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään kaikki 7 tulosta

 • MYYDYIN
  karamelli
  tupakka
  vanilja
  Tobacco Bastards Ultimate RY4 10ml makutiiviste

  Classic Bastard: Ultimate RY4 10ml

  5,90 

  Classic Bastards Ultimate RY4 on ultimaattinen sekoitus tupakkaa, pehmeää vaniljaa sekä makeaa karamellia. RY4 maku josta ei ole helppoa enää parantaa!

   

 • Vanilja
  tuhkis
  SKA Iso Kalle 10ml makutiiviste

  SKA: Iso Kalle 10ml

  6,90 

  SKA Iso Kalle: Se on kuin Pikku Kalle olisi saanut lihaslääkkeen! Tämä maku on niin tuhti, että se voisi nostaa painoja. Vanilja ja tuhka yhdistyvät kuin Kalle ja leikkikenttä. SKA Iso Kalle – koska miksi olla pieni, kun voi olla iso ja tuhti!

 • karamelli
  Vanilja
  tuhkis
  SKA Pikku Kalle 10ml makutiiviste

  SKA: Pikku Kalle 10ml

  6,90 

  SKA Pikku Kalle: Tämä tuote on kuin Pikku Kalle vitsikirja – mutta vitsit ovat makuja! Vanilja, karamelli ja tuhka yhdistyvät hulvattoman yllättävällä tavalla. Se on kuin karamellin, vaniljan ja tuhkiksen stand-up show! SKA Pikku Kalle – maku, joka saa sinut nauramaan ääneen!

 • karamelli
  tupakka
  vanilja
  XCalibur Spacemen 30ml makutiiviste

  XCalibur: Space Men 30ml

  13,50 

  XCalibur Space Men on täyteläisen pehmeä ja klassinen tupakkasekoitus jossain hieman vaniljaa sekä karamellia!

 • Karamelli
  vanilja
  tupakka
  A&L Ryan USA 30ml makutiiviste

  A&L Ryan USA 30ml

  13,50 

  A&L Ryan USA on kuin rock-konsertti makutelijoille, jotka etsivät klassisia makuja! Ryanin USA makutiiviste on sekoitus klassista tuhkista, vaniljaa sekä karamellia – enemmän aitoa makua, vähemmän sokeria. A&L Ryan päivittää tämän klassikkomaun niin hienosti, että se saa jopa perisuomalaisen jääkarhunkin tanssimaan tangon!

  Etsitkö makeampaa versiota legendaarisesta Ryan USA:sta? Kokeile Ryan USA Limited -makutiivistettä!

 • Karamelli
  vanilja
  tupakka
  makea
  A&L Ryan USA Limited 30ml makutiiviste

  A&L Ryan USA Limited 30ml

  13,50 

  A&L tarjoaa kuin herkullisen jälkiruoan kaikille nirsoillekin makustelijoille Ryan USA Limited -makutiivisteellään. Klassisen tupakan maut, karamelli ja vanilja ovat tuttuja, mutta uutuutena tämä pieni ranskalainen on heittänyt sekaan kunnon kauhallisen sokeria, tehden kokemuksesta yltäkylläisen! Tämä versio kuuluisasta Ryan USA:sta on kuin lempielokuvasi uusi jatko-osa…mutta vielä makeampi!

 • karamelli
  Classic
  tupakka
  Cirkus Classic RY4 10ml makutiiviste

  Cirkus Classic RY4 10ml

  4,50 

  Cirkus Classic RY4 -makutiiviste! Ota ilo irti ja lähde nauttimaan tästä upeasta sekoituksesta, jossa vaalean classicin säestyksellä tanssivat karamellin sävelet. Tämä on täydellinen yhdistelmä voimaa ja anteliaisuutta. Makunystyräsi tulevat heittämään käsipystyyn ja pyytämään lisää! Tartu tähän taianomaiseen makuaromiin ja anna makunautinnon alkaa!