Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään kaikki 8 tulosta

 • Sinivadelma
  purukumi
  Big League Chew Blue Raspberry 60g

  Big League Chew: Blue Raspberry 60g

  2,45 

  Valmistaudu ottamaan suullinen kotiutuslyönti tämän uniikin purukumin kanssa, jolla on rohkea sinivadelman maku! Luotu baseball-pelaajien toimesta, tämä hauska nikotiinittoman tupakan korvike on valmis liittymään peliisi. Aiotko vain nipistää pienen palasen tästä revitystä, purtavasta herkusta, vai tyhjennätkö koko kentän ja otat kourallisen? Kypärät päähän ja Big League Chew Blue Raspberry purukumit suuhun, peli on sinun käsissäsi! :)

 • Energiajuoma
  sinivadelma
  G-FUEL Blue Raspberry Energiajuoma 473ml

  G-FUEL: Blue Ice Raspberry Energiajuoma 473ml

  4,49 

  Hanki aimo annos energiaa G FUEL -energiajuomasta. Tämä sinisen vadelman makuinen energiapommi on täydellinen kumppani kuumiin PS- tai tietokoneiltoihin. Kuvittele vain, istut mukavasti sohvalla tai työpöytäsi ääressä, ja kaipaat lisäpotkua pelien maailmassa. G FUEL -energiajuoma astuu kuvaan tarjoten sinulle raikkaan ja virkistävän elämyksen. Sinisen vadelman maku saa kielen värähtelemään ja piristää mieltäsi pelien tiimellyksessä. Energia juoksee suonissasi ja saat lisäpuhtia tavoitteidesi saavuttamiseen. Joten tartu G FUEL -energiajuomaan, nauti sinisen vadelman mausta ja valmistaudu unohtumattomaan peliseikkailuun – tämä juoma pitää huolen siitä, että et jää taistelukentällä pulaan!

  Korkea kofeiinipitoisuus – ei sovellu lapsille, raskaana oleville ja imettäville naisille sekä kofeiinille herkille henkilöille (63 mg / 100 ml).

 • sinivadelma
  Kool-Aid
  sitruuna
  Kool-Aid Blue Raspberry Lemonade Instant Drink 6,2g

  Kool-Aid: Blue Raspberry Lemonade Instant Drink 6,2g

  1,45 

  Valmista kotona yksi suosituimmista amerikkalaisista alkoholittomista juomista – Kool-Aid Blue Raspberry Lemonade on raikkaalla vaaleanpunaisen sitruunan ja sinisen vadelman maulla! Sekoita pussin sisältö veteen, sekoita hyvin ja voilà! Sinulla on kahdeksan täyttä lasillista sokeritonta virkistävää juomaa :) Makean ystäville suosittelemme kokeilemaan makeutussiirappeja, hunajaa tai sokeria.

 • Sinivadelma
  kirpeä
  Warheads Blue Raspberry Soda 355ml

  Warheads: Blue Raspberry Soda 355ml

  2,69 

  Oletko rakastunut Warheads-karkkien kirpeyteen? Happamien karkkien fanien suosikki tekee nyt rajun ryntäyksen limumarkkinoille! Useita makuja tarjolla. Etkö tiedä, mistä aloittaa? Kokeile ensin tätä Blue Raspberry Soda makua joka on täydellistä sinisen vadelman makuista kirpeyttä! Mutta varo – se saattaa saada sinut hymyilemään niin, että poskilihaksesi saavat treeniä! ;)

 • Mustaherukka
  sinivadelma
  Biggy Bear Blackcurrant Blue Raspberry 30ml makutiiviste

  Biggy Bear Blackcurrant Blue Raspberry 30ml

  12,90 

  Biggy Bear Blackcurrant Blue Raspberry on napannut suloisen ja sulavan sinisen vadelman maun sekä uskomattoman mehukkaan ja kirpeän mustaherukan puolen, tarjotakseen sinulle täydellisesti tasapainoisen aromien juhlan!
  🐻🍇💙😋

 • lohikäärmehedelmä
  sinivadelma
  karhunvattu
  Tribal Force Navy Dragon 30ml makutiiviste

  Tribal Force Navy Dragon 30ml

  9,90 

  Eksoottinen ja herkullinen matka odottaa Tribal Force Navy Dragon makutiivisteen parissa. Se on herkullinen sekoitus sinisen vadelman ja lohikäärmehedelmän välillä! Astu mukaan tähän makuun, se on kuin seikkailu suussasi – eksoottinen ja yllättävän hauska! 🐉🌟😋

 • dragibus makeinen
  sinivadelma
  jäätelö
  raikas
  Tribal Force Rainbow Slush 30ml makutiiviste

  Tribal Force Rainbow Slush 30ml

  9,90 

  Sateenkaarislurppi on alkuperäinen ja mehukas sekoitus Dragibusta (makeinen) ja sinistä vadelmajäätelöä – raikkauden mestariteos! Herkullinen, hedelmäinen ja viileä – tämä tyydyttää jopa vaativimmat makunystyrät! Ota värikäs Tribal Force Rainbow Slush ja anna makujen ilotulitus alkaa! 🌈🍧😋

 • sinivadelma
  Chef's Flavours Blue Lush 30ml makutiiviste

  Chef’s Flavours Blue Lush 30ml

  13,90 

  Chef’s Flavours Blue Lush on makea, veden kielelle nostattava slush-juoma ilman jäätä! Nauti sydämesi kyllyydestä taianomaisesta sinisen vadelman mausta!

  Jos kuitenkin haluat Blue Lush jäätävän raikkaana, voit lisätä siihen esimerkiksi A&L Fresh Ultimate -lisäainetta.