Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään kaikki 2 tulosta

 • marjasekoitus
  tikkari
  Ladybug Chupy Lady makutiiviste 10ml

  Ladybug: Chupy Lady 10ml

  5,90 

  Ladybug Chupy Lady on kuin seikkailu metsässä, jossa joka askeleella löytää uusia herkullisia yllätyksiä, kuten kourallisen tuoreita metsien marjoja ja sirkusteltassa esiintyvien makeisten karkkilaatikosta napatun makean sirkustikkarin!

 • UUSI
  Salmiakkitikkarit
  Salmiakkijoulukalenteri - Namitupa

  Namitupa: Salmiakkijoulukalenteri

  49,90 

  Joulukalenteri salmiakin ystäville

  Loistava uutinen! Nyt voimme tarjota sinulle jotain ainutlaatuista – Namituvan ensimmäinen salmiakkijoulukalenteri. Tässä joulukalenterissa on 24 pientä pussia, jokaisessa herkullinen 12g salmiakkitikkari. Luvassa on mahtavia makuelämyksiä ja yllätyksiä jokaiselle päivälle.

  Mutta siinä ei kaikki! Kalenteripaketissa on mukana pienet pyykkipojat ja juuttinarua, jotta voit ripustaa pussit haluamallasi tavalla. Ja tiedätkö mitä? Saat myös ylimääräisen kalenterin rakennustikkarin, jotta voit nauttia herkkutikkarista jo kalenterin kokoamisen aikana!

  Ja vielä yksi asia – kaikki kalenterin maut ovat glykyrritsiinivapaita, joten tämä on täydellinen lahja salmiakin ystäville, odottaville äideille ja kaikille, jotka haluavat nauttia herkuista ilman huolta. Tämä kalenteri on täynnä herkullisia yllätyksiä ja joulun iloa! 🍬🎄😋

  Pakkaus sisältää 24 x 12 g salmiakkista tikkaria pakattuina numeroituihin paperipusseihin, juuttinarun ripustamiseen sekä 25 kpl pikkupyykkipoikia sekä yhden extra tikkarin.