Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään kaikki 9 tulosta

 • Notes of Norliq

  Notes of Norliq, Custard – 10ml

  3,90 

  Notes of Norliq Custard 10ml on herkullinen ja samettisen pehmeä vanukkaan makuinen makutiiviste. Custard makutiivistettä saatavilla myös 100ml pullokoossa.

 • Notes of Norliq

  Notes of Norliq, Caramel Custard – 10ml

  3,90 

  Notes of Norliq Caramel Custard 10ml on makea ja herkullinen karamellivanukkaan makuinen makutiiviste. Caramel Custard makutiivistettä saatavilla myös 100ml pullokoossa.

 • Notes of Norliq

  Notes of Norliq, Custard – 100ml

  18,50 

  Notes of Norliq Custard on vanukkaan makuinen makutiiviste. Custard makutiivistettä saatavilla myös 10ml pullokoossa.

 • Notes of Norliq

  Notes of Norliq, Caramel Custard – 100ml

  18,50 

  Notes of Norliq Caramel Custard on karamellivanukkaan makuinen makutiiviste. Caramel Custard makutiivistettä on saatavilla myös 10ml pullokoossa.

 • Kuubalainen sikari
  vanukas
  kerma
  Don Cristo Custard makutiiviste 30ml

  Don Cristo: Custard 30ml

  14,90 

  Don Cristo Custard -sikari on kuin lempeä suukkosarja suoraan vanukkaiden maailmasta! Tämä hienovarainen kuubalainen herkkupala tarjoilee suussasi pehmeän kermaisen vanukkaan tanssin, joka saa sinut sulamaan nautinnosta. Se on sikari, joka muuttaa savun maagisesti taivaallisiksi vanukkaanpyörteiksi, jättäen jälkeensä makean jälkimaun ja hymyn huulillesi. Don Cristo Custard -sikari – kermavaahtoa käärittyinä savupilviin!

 • mansikka
  vanilja
  vanukas
  SKA Pouni 10ml makutiiviste

  SKA: Pouni 10ml

  6,90 

  SKA Pouni: Tässä tuotteessa on enemmän jälkiruokafiilistä kuin viiden tähden ranskalaisessa patisserie’ssa! Mansikkainen vaniljavanukas joka hyppää makunystyröihisi ja sanoo: ”Hei, olen täällä ja olen herkullinen!” SKA Pouni – koska kuka tarvitsee aterian, kun voi hypätä suoraan jälkiruokaan!

 • Vaniljavanukas
  kermainen
  Pati'Chef Cream Custard 30ml makutiiviste

  Pati’Chef: Cream Custard 30ml

  13,90 

  Jos olet kermatäytteisten keksien ystävä, Pati’Chef Cream Custard on sinulle täydellinen makuvaihtoehto. Cream Custard sisältää mehevän, suussa sulavan vanukasmaun, joka tyydyttää makean nälkäsi.

  Joten miksi et hemmottelisi makunystyröitäsi tänään ja kokeilisi Pati’Chef Cream Custard makutiivistettä? Nauti tämän herkullisen maun rikkaudesta ja kermaisuudesta ja vie jälkiruokasi seuraavalle tasolle.

 • karamellikastike
  vanilja
  vanukas
  Nom Nomz OG Custard 30ml makutiiviste

  Nom Nomz OG Custard 30ml

  13,90 

  Uppoudu täyteläisen vaniljavanukkaan herkulliseen kermaisuuteen ja nautiskele dekadentin karamellikastikkeen kanssa. Nom Nomz OG Custard on vastustamaton yhdistelmä joka saa makunystyräsi tanssimaan riemusta!

 • Karamelli
  vanukas
  vanilja
  King Size Big King 50ml makutiivisteLoppunut

  King Size: Big King 50ml

  16,90 

  King Size on palannut kuin kesäloma Helsingin talvessa, tarjoten erityisen hienostuneen BIG KING gourmet-makutiivisteen! Sukella kermaiseen vanukkaaseen, jossa tanssivat paratiisisaarten eksoottiset vaniljatangot. Tämä ranskalainen vanukas on kuin Pariisin muotiviikot – kruunattuna makealla, paksulla karamellilla, joka on yhtä addiktiivinen kuin viimeisin Netflix-sarjasi. BIG KING -makutiivisteessä on enemmän vakuuttavia argumentteja kuin poliitikolla vaalipäivänä – se aikoo asettaa uuden standardin gourmet -makuihin.