Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Energiajuoma
  vesimeloni
  Reign Watermelon BCAA 250ml

  Reign: Watermelon BCAA 250ml

  2,95 

  Reign Watermelon on hiilihapotettu energiajuoma, jossa on miellyttävän raikas vesimelonin maku. Luonnollisen kofeiininsa, alhaisen kaloripitoisuutensa ja elektrolyyttikuormituksensa ansiosta erinomainen kumppani jopa vaativimmille fyysisille aktiviteeteille!

  Korkea kofeiinipitoisuus – ei sovellu lapsille, raskaana oleville tai imettäville naisille eikä kofeiinille herkille henkilöille (40 mg/100 ml).

 • Arizona Watermelon Ice Tea 680ml

  Arizona Watermelon Ice Tea 680ml

  4,95 

  Arizona-juomat ovat jo pitkään olleet suosittuja Yhdysvalloissa, ja ne alkavat saada yhä enemmän faneja myös täällä Suomessa. Tämä hedelmäjuoma tarjoaa vesimelonin maun, joka on niin herkullinen ja virkistävä – täydellinen janon sammuttaja viikon jokaisena päivänä.

  Arizona-juomien maine laadukkaana ja raikkaana vaihtoehtona on levinnyt ympäri maailman, ja nyt voit nauttia niiden ainutlaatuisesta makumaailmasta myös täällä Suomessa. Vesimelonin makuinen juoma tarjoaa herkullisen yhdistelmän makeutta ja raikkautta, joka tuntuu kuin pureva ensimmäinen puraisu kypsästä vesimelonista kesähelteellä.

  Tämä juoma on täydellinen valinta niille, jotka kaipaavat vaihtelua perinteisille juomille ja haluavat kokea uudenlaista makuelämystä. Sen raikas maku tekee siitä ihanteellisen kumppanin kuumille kesäpäiville, ja voit nauttia siitä sellaisenaan tai lisätä siihen jäitä viilentävänä lisänä.

  Oli sitten kyseessä virkistävä tauko kesken työpäivän, rentouttava hetki kotona tai piknik puistossa ystävien kanssa, Arizona vesimelonin makuinen juoma tarjoaa sinulle aina herkullisen ja raikkaan vaihtoehdon. Tervetuloa kokeilemaan tätä herkullista ja piristävää juomaa – se valloittaa makunystyräsi yhdellä kulauksella!

 • Hatakosen Watermelon Ramune Soda 200ml

  Hatakosen Watermelon Ramune Soda 200ml

  2,69 

  Makea ja hedelmäinen lasipullo vesimelonin makuista ramunea, joka tuo kesän tunnelmaa! Osa olennaisesta japanilaisesta kesästä, nämä ainutlaatuiset pullot sisältävät perinteisen lasimarmorin sulkijan kaulan. Juoman avaamiseksi sinun tulee käyttää mukana tulevaa työntökorkkia ”poksauttaaksesi” lasisen pallon pulloon. Sen jälkeen voit nauttia hedelmäisestä ja kuplivasta herkusta vapaasti.

  Hatakosen Watermelon Ramune on parhaimmillaan tarjoiltuna kylmänä.