Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään kaikki 8 tulosta

 • hattara
  makea
  Barnum Show Lady Baba makutiiviste 30ml

  Barnum Show: Lady Baba 30ml

  12,90 

  Astukaa lähemmäs ja valmistautukaa kohtaamaan Barnum Show’n oma hurmuri, Lady Baba! Tämä maaginen makutiiviste vie teidät välittömästi huvipuiston iloiseen maailmaan. Voitte melkein tuntea hurjapäisten vuoristoratojen jännityksen ja iloisen hulina huvipuistolaitteiden ympärillä. Mutta tiedättekö, mikä tekee tästä makuelämyksestä vieläkin erityisemmän? Lady Baba tarjoilee teille makeaa, herkullista ja vielä hieman lämmintä hattaraa! Jokainen haukkaisu on kuin kiehtova seikkailu pehmeän suloisessa pilvessä. Lady Baba loihtii esiin makeuden taikatemppujaan ja tempaa teidät mukaansa ihanan makeaan nautintoon. Tämä herkkujen taikuri tietää, miten saada suupielet kohoamaan ja mielen leijumaan hattarapilven päällä. Joten rohkeasti astukaa Lady Baba’n makumatkalle, jossa hattara vie teidät makeiden unelmien maailmaan Barnum Show’n vauhdikkaassa ja hervottoman hauskassa seurassa!

 • kirsikka
  makea
  cola
  Barnum Show Big Boo makutiiviste 30ml

  Barnum Show: Big Boo 30ml

  12,90 

  Astukaa eteenpäin ja ihastelkaa Barnum Show’n sensaatiota, Big Boo’ta! Tämä sirkuksen jättiläinen tarjoilee teille juoman, joka saa janoisenkin pomppimaan riemusta. Kuvitelkaa vain: Big Boo seisoo lavalla, kädessään jättimäinen kolajuoma, joka ei ainoastaan poreile, vaan myös sihisee kuin tulivuori. Ja tiedättekö mikä tekee tästä juomasta vieläkin erityisemmän? Siinä on kourallinen makeita cocktail-kirsikoita! Jokainen kulautus on kuin villi seikkailu, jossa maku räjähtää suussa kuin ilotulitus. Big Boo’n naurattava persoona tekee juomahetkestä unohtumattoman. Tervetuloa nauttimaan tästä ilottelusta, jossa Big Boo’n juoma täyttää suunne suurella makeudella ja suurella naurulla!

 • karamelli
  makea
  omena
  Barnum Show Grimhilde makutiiviste 30ml

  Barnum Show: Grimhilde 30ml

  12,90 

  Astukaa lähemmäs ja valmistautukaa hämmästymään Barnum Show’n uusimmasta herkkuelämyksestä! Grimhilde on uskomattoman herkullinen omena, joka on uitettu makeassa karamellissa ja saanut kullankeltaisen paistopinnan muutaman minuutin ajan. Rapsakka ja makea yhdistelmä saa makunystyränne tanssimaan ilosta! Tarttukaa tilaisuuteen ja nauttikaa tästä taivaallisesta herkusta, joka vie teidät makean nautinnon huipulle Barnum Show’n vauhdikkaassa seikkailussa!

 • lakritsi
  raikas
  anis
  Barnum Show The Creature makutiiviste 30ml

  Barnum Show: The Creature 30ml

  12,90 

  Astukaamme Barnum Show’n synkimpään ulottuvuuteen, missä ”The Creature” odottaa rohkeita maistajia. Tässä pelottavassa makukokonaisuudessa yhdistyvät aniksen ja lakritsin voimat. Se on kuin sirkus, joka kietoo sinut lumoihinsa ja herättää sekä pelkoa että kiehtovaa kunnioitusta. Uskallatko ottaa haasteen vastaan ja astua The Creaturen hurjaan maailmaan?

 • mansikka
  purukumi
  banaani
  makea
  Barnum Show Orias makutiiviste 30ml

  Barnum Show: Orias 30ml

  12,90 

  Astu Barnum Show’n rohkeimpaan esitykseen, jossa Orias-maku vie sinut huvipuiston hurjimman vuoristoradan huipulle! Se on maku joka saa karvat pystyyn kuin kauhuelokuvan parhaimmillaan! Mansikan ja banaanin liitto purukumissa on kuin sirkustirehtöörin villi idea – ääneen sanottuna se saa sinut hymyilemään epäuskoisena, mutta kun maistat sen, huomaat, että tämä yhdistelmä on yhtä yllättävän ihastuttava kuin ilmaveivaavat trapetsitaiteilijat. Varoitus: Barnum Show Orias saattaa aiheuttaa jännityksen aiheuttamaa kikatusta ja hillittömiä ”Wow”-huudahduksia!

 • karamelli
  popcorn
  makea
  Barnum Show Brain Dead makutiiviste 30ml

  Barnum Show: Brain Dead 30ml

  12,90 

  Astukaa lähemmäs ja valmistautukaa maistamaan Barnum Show’n Brain Dead -popcornia! Tämä suussasulava herkku on täynnä makeaa karamellia, joka valloittaa makunystyrät iloiseen tanssiin. Jokainen popcornin pala on kuin pieni onnenkipinä, joka saa suunne hymyilemään ja mielenne iloitsemaan. Tervetuloa herkuttelun riemuvoittoon, missä Brain Dead-popcorn valtaa teidät makeudellaan ja herättää nautinnon eloon Barnum Show’n taianomaisessa ilmapiirissä!

 • hedelmäinen
  harlekiini
  makea
  Barnum Show Lucile makutiiviste 30ml

  Barnum Show: Lucile 30ml

  12,90 

  Ladies and gentlemen, tervetuloa Barnum Show’hun, missä esitellään huvittava ja makea ihme, Lucile! Lucile on kuin kourallinen iloisia ja hedelmäisiä harlekiinikarkkeja. Hänellä on kaikki sateenkaaren värit yhdistettynä makeaan taikuuteen. Kuvitelkaa vain, kun Lucile astuu lavalle karkkituoksun saattelemana, valmiina levittämään makeaa riemua yleisön keskuuteen. Jokainen pala on kuin pieni ilotulitus suussa, joka saa makunystyrät tanssimaan riemusta. Lucile on kuin hymy, joka ei hyydy, ja hän loihtii esiin herkullisia makunautintoja, jotka saavat teidät hymyilemään korvasta korvaan. Tervetuloa Lucile’n hauskanpitoon, missä herkulliset harlekiinikarkit tekevät jokaisesta hetkestä suloisen ja riemukkaan!

 • ‐20%
  Barnum Show Bundle makutiivisteet

  BUNDLE: Barnum Show 7 x 30ml

  72,24 

  Barnum Show on ranskalaisen Solana makuvalmistajan makusarja. Valikoimasta löydät tuttuja makuja joihin törmäät kun käyt sirkuksessa.

   

  Osta nyt Barnum Show Bundle niin saat koko sarjan 20% alennuksella!