Makutukku.com - Makutiivisteet ja pohjanesteet
Makutukku Black Friday 2019

Black Friday 2021 🎉

[elfsight_countdown_timer id=”3″]

Makutukku Black Friday!

Makutukku.com Black Friday 2021 on polkaistu käyntiin ja NYT, verkkokaupan kaikki tuotteet melko poskettomilla alennuksilla ulos! Black Friday päättyy 28.11.2021 klo 23:59!

Älä missaa tätä koska kaikki makutiivisteet ja lisäaineet Black Friday alennuksilla kotiin hyvin edulliseen hintaan!

Tervetuloa Black Friday 2019

Black Friday 2021 on käynnissä joka on vuoden kovin ostosviikko/päivä/viikonloppu! Hävyttömiä alennuksia löytyy myös Makutukun verkkokaupasta. Makutiivisteitä sekä lisäaineita ennennäkemättömillä alennuksilla joten pidä itsesi ajantasalla ja tilaa Makutukun uutiskirje. Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisten joukossa tiedon Makutukun Black Friday tarjouksista sekä uutena tilaajana 10% alennuskoodin*. Voit käyttää uuden tilaajan edun vaikka heti seuraavassa tilauksessa tai myöhemmin.

Black Friday, mikä se on?

Nimi ”Black Friday” juontaa juurensa Philadelphiaan 1950- tai 1960-luvulle. Tuolloin kiitospäivän jälkeistä päivää alettiin kutsua mustaksi johtuen vilkkaasta liikenteestä, joka työllisti poliisia. Myöhemmin termi levisi ympäri Yhdysvaltoja, ja sen merkitys yhdistettiin kirjanpidossa käytettäviin väreihin. Alkuvuosi on useille kaupoille vielä tappiollista eli tilinauhoissa punaista, mutta Black Fridaysta eteenpäin tehdään voittoa – eli mustalla kirjattavaa tulosta. Vuonna 2019 Black Friday on marraskuun 29.päivä.

* 10% alennuskoodi ei ole käytettävässä Black Friday alennuksien aikana eikä muiden alennuskoodin kanssa.

Makutukku