Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään kaikki 9 tulosta

 • UUSI
  Kool-Aid
  sitruuna
  Kool-Aid Lemon Instant Drink 6,5g

  Kool-Aid: Lemon Instant Drink 6,5g

  1,45 

  Valmista kotona yksi suosituimmista amerikkalaisista virvoitusjuomista – Kool-Aid Lemon Instant Drink on aidoilla sitruunan makuvivahteilla! Sekoita pussin sisältö veteen, sekoita hyvin ja voilà! Koko kahdeksan lasillista virkistävää sokeritonta juomaa on valmiina :) Jos kaipaat makeutta, kokeile lisätä siirappeja, hunajaa tai sokeria. Tämä on loistava tapa nauttia makeasta ilman ylimääräistä sokeria!

 • UUSI
  marjasekoitus
  Kool-Aid
  Kool-Aid Mixed Berry Instant Drink 6,5g

  Kool-Aid: Mixed Berry Instant Drink 6,2g

  1,45 

  Valmista yksi Amerikan suosituimmista virvoitusjuomista kotona – Kool-Aid Mixed Berry, aurinkoisen marjaisella maulla! Sekoita pussin sisältö veteen, sekoita ja voilà! Tarjolla on yhteensä kahdeksan lasillista sokeritonta virkistävää juomaa. Makeanhimoisille suosittelemme kokeilemaan makeuttavia siirappeja, hunajaa tai sokeria. Näin voit nauttia makeudesta ilman ylimääräistä sokeria!

 • UUSI
  marjasekoitus
  Kool-Aid
  kirsikka
  Kool-Aid Berry Cherry Instant Drink 6,5g

  Kool-Aid: Berry Cherry Instant Drink 3,96g

  1,45 

  Valmista kotona yksi suosituimmista amerikkalaisista alkoholittomista juomista – Kool-Aid Berry Cherry on auringonpaisteinen marja-kirsikkamaulla! Sekoita pussin sisältö veteen, sekoita hyvin ja voilà! Sinulla on kahdeksan täyttä lasillista sokeritonta virkistävää juomaa :) Makean ystäville suosittelemme kokeilemaan makeutussiirappeja, hunajaa tai sokeria.

 • UUSI
  Kool-Aid
  rypäle
  Kool-Aid Grape Instant Drink 3,9g

  Kool-Aid: Grape Instant Drink 3,9g

  1,45 

  Valmista kotona yksi suosituimmista amerikkalaisista alkoholittomista juomista – Kool-Aid Grape on raikkaalla rypäleen maulla! Sekoita pussin sisältö veteen, sekoita hyvin ja voilà! Sinulla on kahdeksan täyttä lasillista sokeritonta virkistävää juomaa :) Makean ystäville suosittelemme kokeilemaan makeutussiirappeja, hunajaa tai sokeria.

 • UUSI
  Kool-Aid
  mansikka
  Kool-Aid Strawberry Instant Drink 3,9g

  Kool-Aid: Strawberry Instant Drink 3,9g

  1,45 

  Valmista kotona yksi suosituimmista amerikkalaisista alkoholittomista juomista – Kool-Aid Strawberry on auringonpaisteisella mansikan maulla! Sekoita pussin sisältö veteen, sekoita hyvin ja voilà! Sinulla on kahdeksan täyttä lasillista sokeritonta virkistävää juomaa :) Makean ystäville suosittelemme kokeilemaan makeutussiirappeja, hunajaa tai sokeria.

 • UUSI
  sinivadelma
  Kool-Aid
  sitruuna
  Kool-Aid Blue Raspberry Lemonade Instant Drink 6,2g

  Kool-Aid: Blue Raspberry Lemonade Instant Drink 6,2g

  1,45 

  Valmista kotona yksi suosituimmista amerikkalaisista alkoholittomista juomista – Kool-Aid Blue Raspberry Lemonade on raikkaalla vaaleanpunaisen sitruunan ja sinisen vadelman maulla! Sekoita pussin sisältö veteen, sekoita hyvin ja voilà! Sinulla on kahdeksan täyttä lasillista sokeritonta virkistävää juomaa :) Makean ystäville suosittelemme kokeilemaan makeutussiirappeja, hunajaa tai sokeria.

 • UUSI
  Kool-Aid
  kirsikka
  Kool-Aid Cherry Instant Drink 3,6g

  Kool-Aid: Cherry Instant Drink 3,6g

  1,45 

  Valmista kotona yksi suosituimmista amerikkalaisista alkoholittomista juomista – Kool-Aid Cherry on todella intensiivisellä kirsikkamakulla! Sekoita pussin sisältö veteen, sekoita ja voilà! Kahdeksan täyttä lasillista virkistävää sokeritonta juomaa on valmis maisteltavaksi :) Makean ystäville voit kokeilla makeutussiirappeja, hunajaa tai sokeria.

 • UUSI
  trooppiset hedelmät
  Kool-Aid
  Kool-Aid Tropical Punch Instant Drink 4,5g

  Kool-Aid: Tropical Punch Instant Drink 4,5g

  1,45 

  Valmista kotona yksi suosituimmista amerikkalaisista alkoholittomista juomista – Kool-Aid Tropical Punch on trooppisen hedelmän makuinen! Sekoita pussin sisältö veteen, sekoita ja voilà! Sinulla on kahdeksan täyttä lasillista virkistävää sokeritonta juomaa valmiina nautittavaksi :) Jos pidät makeasta, voit makeuttaa sitä lisäämällä siirappia, hunajaa tai sokeria.

 • UUSI
  mansikka limonadi
  Kool-Aid
  Kool-Aid Strawberry Lemonade Instant Drink 5,3g

  Kool-Aid: Strawberry Lemonade Instant Drink 5,3g

  1,45 

  Valmista kotona yksi suosituimmista amerikkalaisista alkoholittomista juomista – Kool-Aid Strawberry Lemonade on aurinkoisen mansikan makuinen! Sekoita pussin sisältö veteen, sekoita ja voilà! Sinulla on kaksi litraa virkistävää sokeritonta juomaa valmiina nautittavaksi :) Jos pidät makeasta, voit makeuttaa sitä lisäämällä siirappia, hunajaa tai sokeria.