Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään kaikki 5 tulosta

 • lohikäärmehedelmä
  limonadi
  Kiwi
  Chido Kiwi Dragon Fruit Lemonade makutiiviste 10ml

  Chido: Kiwi Dragon Fruit Lemonade 30ml

  12,90 

  Chido Kiwi Dragon Fruit Lemonade on täynnä aitoja makuja ja hedelmää, joka tarjoillaan meille raikkaana sitruunajuomana. Juoma joka on valmistettu keltaisesta kiwistä ja lohikäärmehedelmästä. Voiko olla enää enempää eksotiikkaa täynnä?

  Ja kun puhutaan eksotiikasta, niin Chido Kiwi Dragon Fruit Lemonade on ehdottomasti erottuva maku sen hienostuneen hedelmäisyyden ansiosta. Tämä maku on kuin pieni makumatka jokaiselle aistillesi, ja sen herkullinen raikkaus nostaa jokaisen aromin uudelle tasolle. Joten ota siemaus ja anna itsesi kuljettaa eksoottiseen makujen maailmaan Chido-makutiivisteen kanssa!

 • Mandariini
  sitruuna
  raikas
  yuzu
  Chido Mandarin Lemon Yuzu makutiiviste 30ml

  Chido: Mandarin Lemon Yuzu 30ml

  12,90 

  Iske pöytään muutama peso ja saat eteesi sitruunamehun jossa mehukasta mandariini sekä yuzua, joiden hapokkuus on vailla vertaansa. Mutta se ei ole vielä loppu! Chido pistää vielä paremmaksi ja heittää mukaan ripauksen aistillista raikkautta, joka saa sinut tuntemaan itsesi kuin viidakon kuninkaaksi. Joten jos olet frankkisekoituksien ystävä, et halua missata tätä tarjousta!

 • sitruuna
  Papaija
  rypäle
  raikas
  Chido Papaya Lemon Grape makutiiviste 30ml

  Chido: Papaya Lemon Grape 30ml

  12,90 

  Chido Papaya Lemon Grape -makuinen eliksiiri on pelastus kaikille, jotka haluavat paeta arjen harmautta ja uppoutua makujen maailmaan! Tämä taivaallinen sekoitus sisältää valkoisia sapoteja, joiden maku on lähellä papaijaa, jaboticaa, joka on kuin rypäleet, ja sitruunoita, joiden hurmaava hapokkuus täydentyy hienostuneella raikkaudella. Tämä uskomaton cocktail on kuin seikkailu trooppisessa sademetsässä, mutta ilman itikoita ja hyttysiä – sen sijaan saat nauttia pelkästään makuelämyksistä!

 • appelsiini
  sitruuna
  raikas
  Omena
  Chido Apple Orange Lemon makutiiviste 30ml

  Chido: Apple Orange Lemon 30ml

  12,90 

  Tämän makutiivisteen suunnittelemiseen on käytetty yhtä paljon väriä kuin kuolleiden päivänä käytettävissä olevissa vaatteissa! Chido Apple Orange Lemon makutiivisteessä on käytetty hedelmiä, joiden happamuus on lähellä makeita appelsiineja, rapsakoita omenia ja iskeviä sitruunoita. Ja kuten hyvin suunnitellussa asussa, tämänkin herkun kaikki yksityiskohdat ovat tarkasti harkittuja – hienostuneen raikkauden ansiosta tämä sekoitus on kuin tuulahdus raikkautta auringonpaisteisena päivänä!

 • käärmehedelmä
  mustikka
  vadelma
  raikas
  Chido Raspberry Blueberry Snakefruit 30ml makutiiviste

  Chido: Raspberry Blueberry Snakefruit 30ml

  12,90 

  Rohkea ja herkullinen, Raspberry Blueberry Snakefruit -makutiiviste on ehdoton makuelämys kaikille makustelijoille! Tämän eliksiirin luomiseksi Chido, ranskalaisin meksikolainen merkki, on puristanut kasan vadelmia voimakkaalla mehulla ja muutaman rakkaudella poimitun mustikan. Nämä poikkeukselliset ainesosat yhdistyvät intensiiviseen raikkauteen ja Salaki a.k.a Käärmehedelmään, joka erottuu makeista ja hapokkaista mauistaan. Chido tarjoaa meille maun, joka tuoksuu hyvältä Meksikolta.