Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään kaikki 4 tulosta

 • marjasekoitus
  vaahtokarkki
  Muro
  Crunch Time Berry 30ml makutiiviste

  Crunch Time: Berry 30ml

  14,90 

  Crunch Time Berry vie sinut rapeaan muroseikkailuun ja kaverina pehmeät vaahtokarkit kyydissä, marjoja unohtamatta? Älä putoa kyydistä vaan nauti tästä herkullisesta menosta loppuun asti!

 • vaahtokarkki
  mustikka
  Muro
  Crunch Time Blueberry 30ml makutiiviste

  Crunch Time: Blueberry 30ml

  14,90 

  Legendaarinen Crunch Time, Blueberry suorastaan rapea muroseikkailu ja sen syleilyyn hukkuvat, pehmeät vaahtokarkit! Kaverina kevyesti makeutetut mustikat – kuin hymy korvasta korvaan! Ajoittain gourmeeta ja hedelmäistä, aina herkullista!

 • maapähkinävoi
  vaahtokarkki
  Muro
  Crunch Time Peanut Butter 30ml makutiiviste

  Crunch Time: Peanut Butter 30ml

  14,90 

  Legendaarinen Crunch Time tarjoilee taas! Rapeat murot ja vaahtokarkkien makuvivahteet ovat saaneet seurakseen kevyen ja sametisen maapähkinävoin. Herkullisuuden huipentuma, joka saa jopa paahtoleivänkin kateelliseksi! Ota aikalisä ja nauti tästä suussasulavasta makukomboista – luvassa naurua ja nautintoa: Tämä on Crunch Time Peanut Butter!

 • vaahtokarkki
  Muro
  Crunch Time Original 30ml makutiiviste

  Crunch Time: Original 30ml

  14,90 

  Legendaarinen Crunch Time on taas täällä – rapeat muromaut sekoittuvat samettisen pehmeiden vaahtokarkkien kanssa, tuloksena makea ja tahmea herkku. Niin maukasta, että saa kielen melkein solmuun! Makunautintojen vuoristorata, valmiina kyytiin: Tämä on Crunch Time Original!