Namitupa: Napanterit 20cl

Salmiakkipiparminttu

5,95 

Hei sinä, joka kaipaat ripausta jännitystä elämääsi! Miksi et livahtaisi taskumattisi kanssa keittiöön, kaada sinne hiukan kirkasta, antaisi sen liueta ja nauttisi sitten hyvässä seurassa? Tämä on hupaisa tuliainen, joka tuo iloa niin synttäreihin, polttareihin, tupaantuliaisiin kuin illanviettoihinkin. Se on kuin pieni juhla pullossa, joka odottaa sinua! Viisi hauskaa kuosia – Jammailujuoma, Vaarin Viikonloppu, Lemmenjuoma, Rouvien Ryyppy ja Isännän Iloliemi – ovat kuin viisi ystävää, jotka ovat valmiita juhlimaan kanssasi. Makuina on tarjolla perinteistä, kunnon salmiakkia, joka tuo mieleen lapsuuden kesät, sekä raikasta piparminttua, joka piristää kuin keväinen tuulenpuuska. Se on kuin iloinen karnevaali, joka mahtuu taskuusi – ja on valmis juhlimaan kanssasi missä ja milloin vain!

 

Namitupa Napanterit ovat kotimaista käsityötä, gluteenittomia, vegaanisia sekä maidottomia.

Tilaus lähetetään Tänään!
Ainesosat salmiakkinapanterit n./ca. 50g/20cl: Sokeri, tärkkelyssiirappi, salmiakki, lakritsijauhe, väri (E153), anisöljy
Ainesosat piparminttunapanteri n./ca. 50g/20cl: Sokeri, tärkkelyssiirappi, aromi, väri (E163, E160a)
Koko: 20cl lasipullo
Valmistusmaa: Suomi
Namitupa Napanteri, tuo kotimainen käsityön mestariteos, joka on yhtä vegaaninen kuin kasvissyöjä dinosaurus, yhtä gluteeniton kuin viljaton viljapelto, sekä yhtä maidoton kuin lehmä, joka lypsää soijamaitoa! Tämä tuote ei ainoastaan ole herkullinen, se on myös kuin hyvä ystävä, joka huomioi kaikkien tarpeet. Se on kuin juhla, johon kaikki ovat tervetulleita, riippumatta ruokavalioista tai allergioista. Kutsu siis ystäväsi, avaa Namitupa Napanteri, ja nauti tästä kotimaisesta käsityön mestariteoksesta, joka on yhtä iloinen ja ystävällinen kuin kesäinen päivä!

Arviot

There are no reviews yet

Lisää arvostelu
Namitupa: Napanterit 20cl Namitupa: Napanterit 20cl
Arvostelu*
0/5
* Luokitus on pakollinen
Arvostelusi
* Arvostelu on pakollinen
Nimi
* Nimi vaaditaan