Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Jäätelö
  kaneli
  kookos
  murot
  Pati'Chef Crunchy Ice Cream 30ml makutiiviste

  Pati’Chef: Crunchy ice Cream 30ml

  13,90 

  Pati’Chef Crunchy Ice Cream näyttää miksi rapean jäätelön suosio on pysynyt jo vuosikymmeniä. Tämä resepti on todellinen game changer, sillä vaniljajäätelö on maustettu aamiaismuroilla, kanelilla ja kookoksella!

 • Mansikkaa
  Pati'Chef Double Strawberry 30ml makutiiviste

  Pati’Chef: Double Strawberry 30ml

  13,90 

  Pati’Chef Double Strawberry on sekoitus punaisia ​​ja mustia mansikoita, mikä antaa ainutlaatuisen ja herkullisen maun. Kahden mansikkalajikkeen yhdistelmä takaa parhaan mahdollisen maun ja nuottien yhdistelmän.

 • Hasselpähkinä
  kerma
  Pati'Chef Hazel Nuts 30ml makutiiviste

  Pati’Chef: Hazel Nuts 30ml

  13,90 

  Pati’Chef Hazel Nuts on herkullinen hasselpähkinäkerma, jota on vaikea vastustaa! Pähkinät ovat aina olleet herkullisia ainesosia kulinaristisessa maailmassa. Pati’Chefin Hazel Nutsin hasselpähkinäinen kermavaahdon koostumus on täydellinen yhdistelmä rikkaita, kermaisia ja pähkinäisiä makuja, jotka jättävät sinut vain haluamaan lisää..

 • Vanilja
  kookos
  kerma
  keksi
  Pati'Chef Tasty Custard 30ml makutiiviste

  Pati’Chef: Tasty Custard 30ml

  13,90 

  Pati’Chef Tasty Custard –  Kun kyseessä on herkulliset jälkiruoat, Pati’chef on nimi, joka ei koskaan epäonnistu vaikuttamaan. Heidän kookoskermavaahtonsa ei ole poikkeus. Täydellisessä tasapainossa vaniljakerman ja rapeiden keksien kanssa, tämä jälkiruoka on todellinen herkku makunystyröillesi. Mutta oikea tähti on kookos, joka tuo luonnollista makeutta ja saa sinut ihastumaan siihen ensimmäisestä puraisusta lähtien. Olitpa sitten kermaisen vaniljan, kookoksen tai molempien ystävä, tämä jälkiruoka tyydyttää kaikki herkkunälkäsi. Joten miksi odottaa?