Toimitustavat

Käsittelemme tilauksia jokaisena arkipäivänä. Arkipäivänä viimeistään klo 14:00 tilatut tilaukset lähetetään pääsääntöisesti saman päivän aikana. Tällä sivulla näet toimitustavat, niiden hinnat sekä arvioidun toimitusajan. Kaikki toimitusmuodot sisältävät seurantanumeron, joka toimitetaan lähetysvahvistuksen mukana.

Yleisin toimitusaika lähetyksille on 1-3 arkipäivää, lisäksi Postipaketti (ei koske Posti Kotipakettia) toimitetaan myös lauantaisin suurimmissa kaupungeissa.
Huomioithan, että kaikki toimitusajat ovat arvioita, ja perustuvat Suomen Postin ilmoittamiin toimitusaikoihin. Emme vastaa toimituksen viivästymisestä, mutta asiakkaallamme on aina oikeus peruuttaa tilaus, mikäli se viivästyy kohtuuttomasti. Lisätietoja toimitusajoista löydät www.posti.fi -sivustolta.

PIKKUPAKETTI

Pikkupaketti toimitetaan suoraan vastaanottajan postiluukusta. Pikkupaketin toimitusaika on noin 1-3 arkipäivää ja lähetys sisältää seurantanumeron. Kun tilauksen loppusumma ylittää 39,90€, emme veloita toimitusmaksua.

TOIMITUKSEN HINTA ON 3,90€

PAKETTITOIMITUS

Pakettitoimitus toimitetaan Postin noutopisteeseen tai asiakkaan valitsemaan pakettiautomaattiin. Pakettitoimituksen toimitusaika on noin 1-2 arkipäivää ja sisältää myös lauantaitoimituksen suurimmissa kaupungeissa. Kun tilauksen loppusumma ylittää 89,90€, emme veloita toimitusmaksua.

TOIMITUKSEN HINTA ON 5,90€

KOTIPAKETTI

Posti Kotipaketti toimitetaan asiakkaan toimitusosoitteeseen pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä viimeistään klo 21:00. Voit valita sinulle parhaimmat toimitusajakohdan Omaposti-sovelluksen kautta. Kun tilauksen loppusumma ylittää 149,90€, emme veloita toimitusmaksua.

TOIMITUKSEN HINTA ON 12,90€

Lue lisää Omaposti-sovelluksesta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitushintoja ja ilmaisen toimituksen rajoja ilman erillistä ilmoitusta.