Toimitustavat

Käsittelemme tilauksia jokaisena arkipäivänä. Kun tilaat arkipäivänä viimeistään klo 14:00, lähetämme tilauksen saman päivän aikana. Tällä sivulla näet toimitustavat, niiden hinnat sekä arvioidun toimitusajan. Kaikki toimitusmuodot sisältävät seurantanumeron.

Yleisin toimitusaika lähetyksille on 1-3 arkipäivää, lisäksi Postipaketti (ei koske Posti Kotipakettia) toimitetaan myös lauantaisin suurimmissa kaupungeissa.

PIKKUPAKETTI

Pikkupaketti toimitetaan suoraan vastaanottajan postiluukusta. Pikkupaketin toimitusaika on noin 1-3 arkipäivää ja lähetys sisältää seurantanumeron. Kun tilauksen loppusumma ylittää 39,90€, emme veloita toimitusmaksua.

Pakettitoimituksen hinta on 4,50€

Pakettitoimitus

Pakettitoimitus toimitetaan Postin noutopisteeseen tai asiakkaan valitsemaan pakettiautomaattiin. Pakettitoimituksen toimitusaika on noin 1-3 arkipäivää ja sisältää myös lauantaitoimituksen suurimmissa kaupungeissa. Kun tilauksen loppusumma ylittää 59,90€, emme veloita toimitusmaksua.

Pakettitoimituksen hinta on 7,50€.

Posti Kotipaketti

Posti Kotipaketti toimitetaan asiakkaan toimitusosoitteeseen pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä viimeistään klo 21:00. Voit valita sinulle parhaimmat toimitusajakohdan Omaposti-sovelluksen kautta. Kun tilauksen loppusumma ylittää 79,90€, emme veloita toimitusmaksua.

Posti Kotipaketti toimituksen hinta on 15,00€.