Toimitustavat

Käsittelemme tilauksia joka arkipäivä, ja arkipäivänä ennen klo 14:00 tehdyt tilaukset lähetetään pääsääntöisesti saman päivän aikana. Tältä sivulta löydät toimitustavat, niiden hinnat ja arvioidun toimitusajan. Kaikki toimitusvaihtoehdot sisältävät seurantanumeron, joka toimitetaan lähetysvahvistuksen yhteydessä.

Yleisin toimitusaika lähetyksille on 1-3 arkipäivää. Lisäksi Postipaketti (poislukien Posti Kotipaketti) toimitetaan myös lauantaisin suurimmissa kaupungeissa. On tärkeää huomata, että kaikki toimitusajat ovat arvioita ja perustuvat Suomen Postin ilmoittamiin aikatauluihin. Emme vastaa mahdollisista toimituksen viivästymisistä, mutta asiakkaallamme on aina oikeus peruuttaa tilaus, mikäli toimitus viivästyy kohtuuttomasti. Lisätietoja toimitusaikatauluista löydät osoitteesta www.posti.fi.

PIKKUPAKETTI

Pikkupaketti toimitetaan suoraan vastaanottajan postiluukusta. Pikkupaketin arvioitu toimitusaika on noin 1-3 arkipäivää, ja lähetykseen sisältyy seurantanumero. Tilauksen loppusumman ollessa yli 39,90€ emme peri toimitusmaksua.

TOIMITUKSEN HINTA ON 3,90€

PAKETTITOIMITUS

Pakettitoimitus toimitetaan Postin noutopisteeseen tai asiakkaan valitsemaan pakettiautomaattiin. Pakettitoimituksen arvioitu toimitusaika on noin 1-2 arkipäivää, ja se sisältää myös lauantaitoimituksen suurimmissa kaupungeissa. Tilauksen loppusumman ollessa yli 89,90€ emme peri toimitusmaksua.

TOIMITUKSEN HINTA ON 5,90€

KOTIPAKETTI

Posti Kotipaketti toimitetaan asiakkaan valitsemaan toimitusosoitteeseen pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä viimeistään klo 21:00. Voit valita itsellesi sopivimman toimitusajankohdan Omaposti-sovelluksen avulla. Tilauksen loppusumman ylittäessä 149,90€ emme peri toimitusmaksua.

TOIMITUKSEN HINTA ON 12,90€

Lue lisää Omaposti-sovelluksesta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitushintoja ja ilmaisen toimituksen rajoja ilman erillistä ilmoitusta.