Yhteydenotto & UKK

Tilausvahvistus lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen onnistuneen maksutapahtuman jälkeen. On tärkeää että palaat verkkokaupan sivuille maksun jälkeen, mutten maksusi voi jäädä “Odottaa maksua” tilaan. Ellei tilausvahvistus saavu noin 5 minuutin sisällä sähköpostiisi, eikä sitä löydy myöskään “Roskaposti”-kansiosta, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Kun tilauksenne on käsitelty, lähetämme antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetysvahvistuksen. Tilauksien käsittelyaika on tällähetkellä noin 3-6 arkipäivää tilauksesta. Ellet ole saanut lähetysvahvistusta 6 arkipäivän sisällä tilauksesta, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Vaikka pakkausosaston pojat tekevät kellontarkkaa työtä, vahinkoja sattuu. Suosittelemme että tarkistatte lähetyksen sisällön heti sen vastaanottaessa jotta voitte reagoida epäkohtiin välittömästi. Jos lähetyksestä puuttui tuotteita, ota yhteyttä asiakaspalveluun! Jos lähetyksessä on rikkoontuneita tuotteita, lähetämme teille uudet veloituksetta.

Tilauksen voi peruuttaa 14 vuorokauden sisällä sen vastaanottamisesta. Huomioi että avatuilla elintarviketuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tuotteen sinetit pitää olla täysin ehjät jotta sen voi palauttaa. Tuotteet pitää lähettää meille takaisin omakustantaisesti ja tuotteiden tarkistuksen jälkeen palautamme tilauksen summan kokonaisuudessaan.

Jos haluatte peruuttaa tilauksenne, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!