LÄHETÄ MEILLE VIESTIÄ

Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen:
[email protected]

Lähetä asiakaspalveluumme viesti alla olevalla lomakkeella.
Vastaamme viestiinne vuorokauden sisällä.

UKK

Ennenkuin lähetät asiakaspalveluun viestiä,
Luethan usein kysytyt kysymykset sekä ohjeet.

Tilausvahvistus lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen onnistuneen maksutapahtuman jälkeen. On tärkeää että palaat verkkokaupan sivuille maksun jälkeen, muuten maksusi voi jäädä Odottaa maksua tilaan. Ellei tilausvahvistus saavu noin 5 minuutin sisällä sähköpostiisi, eikä sitä löydy myöskään Roskaposti-kansiosta, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Kun tilauksenne on käsitelty, lähetämme antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetysvahvistuksen. Toimitusaika on tällähetkellä noin 1-3 arkipäivää tilauksesta. Ellet ole saanut lähetysvahvistusta kuuden (6) arkipäivän sisällä tilauksesta, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Jos lähetyksestä puuttui tuotteita eikä lähetyksen mukana tulleessa kuitissa ole tuotteen kohdalla jälkitoimitusmerkintää, on todennäköisesti meillä käynyt pakkausvirhe. Otathan yhteyttä asiakaspalveluun niin saamme asian korjattua.

Jos lähetyksen mukana tulleessa kuitissa on jonkin tuotteen kohdalla jälkitoimitusmerkintä, lähetämme ko. tuotteen muutaman päivän sisällä teille jälkitoimituksena. Kyseessä on tuote jota ei ole suoraan varastosta tai on ollut tilaushetkellä loppunut varastosta.

Vaikka pakkausosaston pojat tekevät kellontarkkaa työtä, vahinkoja sattuu. Suosittelemme että tarkistatte lähetyksen sisällön heti sen vastaanottaessa jotta voimme reagoida epäkohtiin välittömästi.

Jos lähetyksessä on rikkoontuneita tuotteita, lähetämme teille uudet veloituksetta.

Tilauksen voi peruuttaa 14 vuorokauden sisällä sen vastaanottamisesta. Huomioi että avatuilla elintarviketuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tuotteen sinetit pitää olla täysin ehjät jotta sen voi palauttaa. Tuotteet pitää lähettää meille takaisin omakustantaisesti ja tuotteiden tarkistuksen jälkeen palautamme tilauksen summan kokonaisuudessaan.
Huomioi että jos haluatte peruuttaa tilauksen mutta tuotteet ovat vasta matkalle teille, emme voi tehdä hyvitystä. Hyvitys tehdään vasta kun tuotteet ovat palautuneet meille ja tarkistus on tehty.
Jos haluatte peruuttaa tilauksenne, ota yhteyttä asiakaspalveluun.