Yhteydenotto & UKK

Tällähetkellä lähetyksille on arvioitu 3-6 arkipäivän toimitusaika tilauksesta. Tämä koskee niin kirjetoimituksia kuin pakettitoimituksia. Satunnaisesti toimitusaika voi olla pidempi riippuen esim. tilausmääristä tms..

Tuotesivulla sekä kassalla näkyvä arvioitu toimitusaika pitää melko tarkkaan paikkaansa.

Tällähetkellä pakkaus- ja lähetysprosessi toimii Makutukussa niin että vaikka olet saanut lähetysvahvistuksen jossa on mukana seurantanumero, voi mennä useampi päivä ennenkuin lähetys näkyy seurannassa.

 

Toimi näin:

Ota yhteyttä asiakaspalveluun vasta jos lähetystä ei ole saapunut kahden (2) viikon sisällä! 

Tilausvahvistus lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen onnistuneen maksutapahtuman jälkeen. On tärkeää että palaat verkkokaupan sivuille maksun jälkeen, muuten maksusi voi jäädä ”Odottaa maksua” tilaan. Ellei tilausvahvistus saavu noin 5 minuutin sisällä sähköpostiisi, eikä sitä löydy myöskään ”Roskaposti”-kansiosta, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Kun tilauksenne on käsitelty, lähetämme antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetysvahvistuksen. Tilauksien käsittelyaika on tällähetkellä noin 3-6 arkipäivää tilauksesta. Ellet ole saanut lähetysvahvistusta kuuden (6) arkipäivän sisällä tilauksesta, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Vaikka pakkausosaston pojat tekevät kellontarkkaa työtä, vahinkoja sattuu. Suosittelemme että tarkistatte lähetyksen sisällön heti sen vastaanottaessa jotta voitte reagoida epäkohtiin välittömästi. Jos lähetyksestä puuttui tuotteita etkä ole saanut hyvitystä puuttuneista tuotteista, ota yhteyttä asiakaspalveluun!

Jos lähetyksessä on rikkoontuneita tuotteita, lähetämme teille uudet veloituksetta.

Tilauksen voi peruuttaa 14 vuorokauden sisällä sen vastaanottamisesta. Huomioi että avatuilla elintarviketuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tuotteen sinetit pitää olla täysin ehjät jotta sen voi palauttaa. Tuotteet pitää lähettää meille takaisin omakustantaisesti ja tuotteiden tarkistuksen jälkeen palautamme tilauksen summan kokonaisuudessaan.

Huomioi että jos haluatte peruuttaa tilauksen mutta tuotteet ovat vasta matkalle teille, emme voi tehdä hyvitystä. Hyvitys tehdään vasta kun tuotteet ovat palautuneet meille ja tarkistus on tehty.

Jos haluatte peruuttaa tilauksenne, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

    Makutukku