LÄHETÄ MEILLE VIESTIÄ

Voit lähettää meille viestiä alla olevalla lomakkeella.


YHTEYDENOTTO

Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen:
[email protected]

Voit soittaa meille:
+358 50 558 6562
(arkisin 09-14.00)

Löydät meidät myös SOME:sta

UKK

Ennenkuin lähetät asiakaspalveluun viestiä,
luethan usein kysytyt kysymykset sekä ohjeet.

Tilausvahvistus lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen onnistuneen maksutapahtuman jälkeen. On tärkeää että palaat verkkokaupan sivuille maksun jälkeen, muuten maksusi voi jäädä ”Odottaa maksua” -tilaan. Ellei tilausvahvistus saavu noin 5 minuutin sisällä tilauksesta, eikä sitä löydy myöskään Roskaposti-kansiosta, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Jos olet tilannut arkipäivänä viimeistään klo 14:00, lähetämme tilauksesi yleensä samana päivänä. Muussa tapauksessa tilauksesi lähetetään seuraavana arkipäivänä.

Käsittelemme tilauksia jokaisena arkipäivänä. Kun tilauksenne on käsitelty, lähetämme antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetysvahvistuksen. Ellet ole saanut lähetysvahvistusta viimeistään seuraavan arkipäivän aikana tilauksesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Huomioi että tilauksen käsittelyä voi viivästyttää väliaikainen ruuhka tilauksien käsittelyssä. Esimerkiksi Black Friday, kampanja viikonloppu tms. Pyrimme kuitenkin toimittamaan tilauksen aina mahdollisimman nopeasti.

Yleisin toimitusaika lähetyksille on 1-3 arkipäivää, lisäksi Postipaketti (ei koske Posti Kotipakettia) toimitetaan myös lauantaisin suurimmissa kaupungeissa.

Jokainen toimitustapa sisältää seurantanumeron ja löydät sen lähetysvahvistuksesta tilauksen yhteenvetokohdan jälkeen.

Jos lähetyksestä puuttui tuotteita eikä lähetyksen mukana tulleessa kuitissa ole tuotteen kohdalla jälkitoimitusmerkintää, on todennäköisesti meillä käynyt pakkausvirhe. Otathan yhteyttä asiakaspalveluun niin saamme asian korjattua.

Jos lähetyksen mukana tulleessa kuitissa on jonkin tuotteen kohdalla jälkitoimitusmerkintä, lähetämme ko. tuotteen muutaman päivän sisällä teille jälkitoimituksena. Kyseessä on tuote jota ei ole suoraan varastosta tai on ollut tilaushetkellä loppunut varastosta.

Vaikka pakkauspatteristo tekee kellontarkkaa työtä, vahinkoja sattuu. Suosittelemme että tarkistatte lähetyksen sisällön heti sen vastaanottaessa jotta voimme reagoida epäkohtiin välittömästi.

Jos lähetyksessä on rikkoontuneita tuotteita, lähetämme teille uudet veloituksetta.

Tilauksen voi peruuttaa 14 vuorokauden sisällä sen vastaanottamisesta. Huomioi että avatuilla elintarviketuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tuotteen sinetit pitää olla täysin ehjät jotta sen voi palauttaa. Tuotteet pitää lähettää meille takaisin omakustantaisesti ja tuotteiden tarkistuksen jälkeen palautamme tilauksen summan kokonaisuudessaan.
Huomioi että jos haluatte peruuttaa tilauksen mutta tuotteet ovat vasta matkalle teille, emme voi tehdä hyvitystä. Hyvitys tehdään vasta kun tuotteet ovat palautuneet meille ja tarkistus on tehty.
Jos haluatte peruuttaa tilauksenne, ota yhteyttä asiakaspalveluun.