Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Karamelli
  vanilja
  tupakka
  A&L Ryan USA 30ml makutiiviste

  A&L Ryan USA 30ml

  13,50 

  A&L Ryan USA on kuin rock-konsertti makutelijoille, jotka etsivät klassisia makuja! Ryanin USA makutiiviste on sekoitus klassista tuhkista, vaniljaa sekä karamellia – enemmän aitoa makua, vähemmän sokeria. A&L Ryan päivittää tämän klassikkomaun niin hienosti, että se saa jopa perisuomalaisen jääkarhunkin tanssimaan tangon!

  Etsitkö makeampaa versiota legendaarisesta Ryan USA:sta? Kokeile Ryan USA Limited -makutiivistettä!

 • Karamelli
  vanilja
  tupakka
  makea
  A&L Ryan USA Limited 30ml makutiiviste

  A&L Ryan USA Limited 30ml

  13,50 

  A&L tarjoaa kuin herkullisen jälkiruoan kaikille nirsoillekin makustelijoille Ryan USA Limited -makutiivisteellään. Klassisen tupakan maut, karamelli ja vanilja ovat tuttuja, mutta uutuutena tämä pieni ranskalainen on heittänyt sekaan kunnon kauhallisen sokeria, tehden kokemuksesta yltäkylläisen! Tämä versio kuuluisasta Ryan USA:sta on kuin lempielokuvasi uusi jatko-osa…mutta vielä makeampi!

 • karamelli
  Tupakka
  vanilja
  bourbon
  kahvi
  A&L Ryan Coffee 30ml makutiiviste

  A&L Ryan Coffee 30ml

  13,50 

  A&L Ryan palaa areenalle ja valmistautuu kaatamaan kilpailijat tarjoamalla Ryan Coffee -makutiivistettä. Kuin jumalaisen pullantuoksu, tämä ranskalainen sekoitus perustuu klassiseen vaaleaan tupakkaan. Välillä herkkä, välillä voimakas, se saa seurakseen sulavan karamellin ja Bourbon-vaniljatankoja. Lohdullinen A&L:n luomus korostuu täyteläisen kahvin avulla: se on herkuttelijan klassikko, joka laittaa nautinnon kaiken huomion keskiöön – kuin suomalainen saunaillan viimeinen löyly!

 • karamelli
  Tupakka
  banaani
  vanilja
  bourbon
  A&L Ryan Banana 30ml makutiiviste

  A&L Ryan Banana 30ml

  13,50 

  A&L elvyttää klassikon uudella twistillä! Ryan Banana -makutiivisteen kautta ranskalainen suunnittelija lisää ripauksen modernia otetta kuuluisaan klassiseen vaaleaan tupakkaan. Yhtä hienovarainen kuin täyteläinenkin, se saa rinnalleen ohuita banaaniviipaleita. Tämä herkullisen makea ja hieno hedelmä, yhdistettynä Bourbon-vaniljan makeuteen, tasapainottaa klassisen blondin huumaavan voiman ja sulavan karamellin. A&L on kehittänyt reseptin, joka on yhtä monimutkainen kuin lumoava.