Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään kaikki 5 tulosta

 • Classic
  tupakka
  burley
  blond
  Cirkus Classic Blend 10ml makutiiviste

  Cirkus Classic Blend 10ml

  4,50 

  Cirkus Classic Blend -makutiiviste on täydellinen sekoitus Classic-tupakkaa, joka paljastaa Burleyn ja Blondin vivahteet. Tästä ainutlaatuinen mutta klassinen tuhkis joka ei kylmäksi jätä!

 • Classic
  tupakka
  blond
  Cirkus Classic Blond (FR) 10ml makutiiviste

  Cirkus Classic Blond 10ml

  4,50 

  Cirkus Classic Blond -makutiivisteen pikku pullossa on suljettuna herkullinen aromi, joka on luotu parhaimmista vaaleista Classic-lehdistä. Makuaistisi tulevat villiintymään jo ensimmäisestä kerrasta, mutta lopulta ne kiittävät sinua. Täytä, maista ja anna suun iloita tästä herkusta!

 • karamelli
  Classic
  tupakka
  Cirkus Classic RY4 10ml makutiiviste

  Cirkus Classic RY4 10ml

  4,50 

  Cirkus Classic RY4 -makutiiviste! Ota ilo irti ja lähde nauttimaan tästä upeasta sekoituksesta, jossa vaalean classicin säestyksellä tanssivat karamellin sävelet. Tämä on täydellinen yhdistelmä voimaa ja anteliaisuutta. Makunystyräsi tulevat heittämään käsipystyyn ja pyytämään lisää! Tartu tähän taianomaiseen makuaromiin ja anna makunautinnon alkaa!

 • Classic
  tupakka
  Cirkus Classic US 10ml makutiiviste

  Cirkus Classic US 10ml

  4,50 

  Cirkus Classic US -makutiiviste on herkullinen vaalean Classic-tupakan makuinen herkku. Anna makuaistisi nauttia Classicin voimasta ja sitten pehmeydestä ja makeudesta, jota mystiset ainesosat tuovat.

 • tupakka
  Minttu
  Cirkus Classic Mint 10ml makutiiviste

  Cirkus Classic Mint 10ml

  4,50 

  Cirkus tietää, kuinka vaikeaa on luopua vanhasta. Palatakseen klassisen intensiiviseen nautintoon ja mintun raikkauteen valmistaja tarjoaa poikkeuksellista Classic Mint -makutiivistettä. Raikas ja voimakas, tämä korvaamaton aromi odottaa vain kokeilua!