Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään kaikki 8 tulosta

 • Kuubalainen sikari
  vahva
  Don Cristo Black makutiiviste 30ml

  Don Cristo: Black 30ml

  14,90 

  Don Cristo Black -sikari on kuin musta aukko, joka imee kaiken kevyen savun pyörteisiinsä! Tämä tuhti ja täyteläinen kuubalainen sikari tuntuu suussasi kuin pimeyden voima olisi yhdistynyt mausteiseen nautintoon. Se on sikari, joka luo varjon ylle ja saa sinut tuntemaan olevasi kuin Bond-pahis. Pidä varasi, sillä tämä tumma kaveri vie sinut savuiselle polulle, josta on vaikea palata. Don Cristo Black -sikari – sikari, joka sopii vain niille, jotka uskaltavat astua pimeyden puolelle!

 • Kuubalainen sikari
  Don Cristo Original makutiiviste 30ml

  Don Cristo: Original 30ml

  14,90 

  Don Cristo Original -sikari on kuin smoothin ja lempeän kitarasoolon sinfonia suussasi! Tämä hienostunut kuubalainen kaveri tarjoilee pehmeää savun taikaa, joka vie sinut matkalle mausteiden ja makujen maailmaan. Se on kuin hienovarainen tanssikumppani, joka vie sinut savuiselle parketille ja sulattaa stressin pois kuin taikaiskusta. Don Cristo Original -sikari – sikarinversio pehmeästä aamuhalista, joka herättää hymyn huulillesi!

 • Kuubalainen sikari
  vanukas
  kerma
  Don Cristo Custard makutiiviste 30ml

  Don Cristo: Custard 30ml

  14,90 

  Don Cristo Custard -sikari on kuin lempeä suukkosarja suoraan vanukkaiden maailmasta! Tämä hienovarainen kuubalainen herkkupala tarjoilee suussasi pehmeän kermaisen vanukkaan tanssin, joka saa sinut sulamaan nautinnosta. Se on sikari, joka muuttaa savun maagisesti taivaallisiksi vanukkaanpyörteiksi, jättäen jälkeensä makean jälkimaun ja hymyn huulillesi. Don Cristo Custard -sikari – kermavaahtoa käärittyinä savupilviin!

 • Kuubalainen sikari
  pistaasipähkinä
  Don Cristo Pistachio makutiiviste 30ml

  Don Cristo: Pistachio 30ml

  14,90 

  Don Cristo Pistachio -sikari on niin lempeä, että se saa pähkinät jäämään kateellisina koppuroiksi. Tämä hienostunut kuubalainen sikari tarjoilee suussasi pistaasien harmonisen tanssin, joka saa sinut hihkumaan ”sikari-ilua” joka savutuksella. Se on kuin suora lento herkkumaailman pilvilinnojen yli, jossa jokainen veto tuntuu kuin makealta jälkiruoalta. Don Cristo Pistachio -sikari – pistaasien voimalla taatusti pähkähullun hyvä!

 • Kuubalainen sikari
  vaahterasiirappi
  Don Cristo Maple makutiiviste 30ml

  Don Cristo: Maple 30ml

  14,90 

  Don Cristo Maple on kuin hienovarainen kuubalainen sikari, joka tanssii suussasi vaahterasiirapin säestyksellä. Se on savuinen herkku, joka saa sinut tuntemaan olevasi aamiaisella pannukakkujen äärellä. Tämä sikari kruunaa hetkesi ja antaa elämällesi makean maun huumorin pilvissä.

 • Kuubalainen sikari
  seesami
  Don Cristo Sesame makutiiviste 30ml

  Don Cristo: Sesame 30ml

  14,90 

  Don Cristo Sesame, sikarimaku joka nostaa sinut kotoasi kuin Aladdin matollaan, mutta seesamin sijaan avainsanana toimii lempeä, hienovarainen kuubalainen sikari! Ehkäpä seesami ei avaa taikaluolia, mutta se avaa taatusti uusia makuelämyksiä. Varo vain, älä polta viiksesi!

 • Kuubalainen sikari
  karamelli
  Don Cristo XO makutiiviste 30ml

  Don Cristo: XO 30ml

  14,90 

  Don Cristo XO, kuubalainen sikari – se on kuin tanssi havannan auringonlaskussa, mutta mukana tuoksuu herkullinen butterscotch-karamelli. Se on kuin olisi istuva Marlon Brando The Godfather -elokuvassa, ja äkkiä, käännät päätäsi ja huomaat, että koko ajan sinulla on ollut taskussasi herkullinen karamellikarkki – yllätys!

 • kuubalainen sikari
  Liqua Cuban Cigar makutiiviste 12mlLoppunut

  Liqua: Cuban Cigar 12ml

  9,90 

  Liqua Cuban Cigar sikarimaku jossa hieman mausteisia nuotteja, tumma tupakka taka-alalla mutta makuna kevyt, makea ja puhdas tupakka.

  Liqua makutiivisteet toimitetaan 70ml Long-Fill pullossa jossa 12ml makutiivistettä.