Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Musta kirsikka
  Purukumi
  raikas
  Ice Breakers Ice Cubes Black Cherry purukumi 92g

  Ice Breakers: Ice Cubes Black Cherry 92g

  9,90 

  Ice Breakers Ice Cubes Black Cherry -purukumi mustan kirsikan maulla ovat pienien kuutioiden muotoisia purukumeja, jotka maistuvat loistavilta ja antavat sinulle raikkaan hengityksen. Ne ovat kuin pieniä jääkuutioita suussasi – pureskele niitä ja anna tuoreuden valloittaa! Olipa kyseessä jäähyväiset sipulille tai vain yleinen tarve raikkaaseen hengitykseen, nämä purukumikuutiot tulevat pelastamaan päiväsi ja pitämään hymysi leveänä. Pureskele, nauti ja räjäytä hengityksesi uudelle tasolle!

 • Purukumi
  sorbetti
  vadelma
  raikas
  Ice Breakers Ice Cubes Raspberry Sorbet purukumi 92g

  Ice Breakers: Ice Cubes Raspberry Sorbet 92g

  9,90 

  Ice Breakers Ice Cubes Raspberry Sorbet -purukumit ovat pienien kuutioiden muotoisia purukumeja, jotka maistuvat vadelman sorbettimaulta ja antavat sinulle raikkaan hengityksen. Ne ovat kuin pieniä jäätelökuutioita suussasi – pureskele niitä ja anna herkullisuuden valloittaa! Olipa kyseessä jälkiruokahimo tai yleinen tarve raikkaaseen hengitykseen, nämä purukumikuutiot tulevat pelastamaan päiväsi ja pitämään hymysi leveänä. Pureskele, nauti ja anna hengityksesi saada sorbettimaista raikkautta!

 • vesimeloni
  Purukumi
  raikas
  kiwi
  Ice Breakers Ice Cubes Watermelon Kiwi purukumi 92g

  Ice Breakers: Ice Cubes Watermelon Kiwi 92g

  9,90 

  Ice Breakers Ice Cubes Watermelon Kiwi -purukumit ovat pienien kuutioiden muotoisia purukumeja, jotka maistuvat vesimeloni- ja kiivimaulta ja antavat sinulle raikkaan hengityksen. Nämä kuutiomaiset herkut ovat kuin pieniä makuelämyksiä suussasi! Ne tuovat mukanaan herkullisen vesimelonin ja kiivin maun, ja samalla ne pitävät huolesi raikkaasta hengityksestä. Joten pureskele, nauti ja anna maun valloittaa sinut. Se on kuin trooppinen seikkailu suussasi!