Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään kaikki 5 tulosta

 • Notes of Norliq

  Notes of Norliq, Raspberry – 100ml

  18,50 

  Notes of Norliq Raspberry on hedelmäisen vadelman makuinen makutiiviste. Raspberry makutiivistettä on saatavilla myös 10ml pullokoossa.

 • Macdiyer Raspberry 10ml makutiiviste

  MacDiyer: Raspberry 10ml

  2,80 

  MacDiyer Raspberry on hedelmäisen vadelman makuinen makutiiviste.

  Raspberry makutiivisteen suositeltu sekoitussuhde on 10% ja maku toimitetaan 10ml pullokoossa.

 • Vadelma
  Solubarome Raspberry 10ml makutiiviste

  Solubarome: Raspberry 10ml

  3,50 

  Solubarome Raspberry on hedelmäistä ja makeaa vadelmaa.

 • Salmiakki
  vadelma
  Namitupa Salty Loves - Rakkaussalmiakki 100g

  Namitupa: Salty Loves – Rakkaussalmiakki 100g

  5,95 

  Salty Loves, Rakkaussalmiakki, Salta Kärlekar – voi, nämä rakkauden pikku salmiakit! Kaikki tietävät, että rakkaalla salmiakilla on yhtä monta nimeä kuin on suolaisen makean rakkauden makuja. Tämä supersuosittu, suolaisella vadelmasalmiakilla täytetty herkku on niin ainutlaatuinen, että se on paitsi valloittanut sydämemme, myös napannut itselleen arvostetun Salmiakki Finlandia -palkinnon. Maista ja koet todellisen rakkauden puraisun – sellaisen, joka saa poskesi punoittamaan ja sydämesi pomppimaan!

  Namitupa Salty Loves – Rakkaussalmiakki on vegaaninen, gluteeniton, maidoton ja pähkinätön. Tuote ei sisällä mitään lakritsikasvista peräisin olevia raaka-aineita eivätkä siten myöskään raskausaikana vältettävää ja verenpainetta kohottavaa glykyrritsiiniä.

 • Purukumi
  sorbetti
  vadelma
  raikas
  Ice Breakers Ice Cubes Raspberry Sorbet purukumi 92g

  Ice Breakers: Ice Cubes Raspberry Sorbet 92g

  9,90 

  Ice Breakers Ice Cubes Raspberry Sorbet -purukumit ovat pienien kuutioiden muotoisia purukumeja, jotka maistuvat vadelman sorbettimaulta ja antavat sinulle raikkaan hengityksen. Ne ovat kuin pieniä jäätelökuutioita suussasi – pureskele niitä ja anna herkullisuuden valloittaa! Olipa kyseessä jälkiruokahimo tai yleinen tarve raikkaaseen hengitykseen, nämä purukumikuutiot tulevat pelastamaan päiväsi ja pitämään hymysi leveänä. Pureskele, nauti ja anna hengityksesi saada sorbettimaista raikkautta!