Ladybug: Gangsta Walk 10ml

tupakkarommiappelsiinikaramelli

5,90 

Jos haluat tuntea olevasi lännen cowboy ja ylittää suuren kostean maan, niin Ladybug Gangsta Walk makutiiviste on sinun valintasi!

Tämä loistava vaalea klassikko tupakkamaku on yhdistetty karamellin ja appelsiinin rommin makuihin, jotka muodostavat voimakkaan ja gourmet-tasoisen makutiivisteen – tämä on kuin laukaus suoraan makean ja suolaisen makumaailman keskelle! Ja jos haluat kokea aidon cowboy-tunnelman, niin tämä on juuri sinulle – tämä makutiiviste on kuin rodeon ratsastus villin lännessä, joka tarjoaa sinulle seikkailun ja makunautinnon samassa paketissa. Joten ota hatusta kiinni ja valmistaudu ratsastamaan makean ja herkullisen makujen aaltojen yli Gangsta Walk makutiivisteen kanssa!

Ladybug

Varastossa

Tilaus lähetetään Maanantaina!
Sisältö: Propyleeniglykoli (E1520), makuaromit
Pullokoko: 10ml PET-pullo
Sekoitussuhde: 15%
Maa: Ranska
Ladybug, tuo ranskalainen makuvalmistaja, on kuin kulinaarinen taikuri, joka loihtii helposti lähestyttäviä sekä tuttuja makukokonaisuuksia! Se on kuin makuhermojesi paras ystävä, joka yllättää sinut aina uudella, mutta silti jotenkin tutulla makuelämyksellä, kuin makean maun postimies, joka aina toimittaa oikean makupaketin oikeaan osoitteeseen!

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Ladybug: Gangsta Walk 10ml Ladybug: Gangsta Walk 10ml
Arvostelu*
0/5
* Luokitus on pakollinen
Arvostelusi
* Arvostelu on pakollinen
Nimi
* Nimi vaaditaan
* Vahvista, ettet ole robotti