Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään tulokset 1–18 / 21

 • Marjasekoitus
  absinthe
  Cirkus Red Absinthe 10ml makutiiviste

  Cirkus Red Absinthe 10ml

  4,50 

  Cirkus Red Absinthe hallitsee täydellisen tasapainon absintin raikkauden ja punaisten hedelmien makeuden välillä. Tämä mestarillinen makutiiviste tekee makukokonaisuudesta unohtumattoman ja se on täynnä luonnetta. Joten, jos haluat annoksen persoonallisuutta, Red Absinthe on valintasi.

 • marjasekoitus
  Cirkus Red Fruits 10ml makutiiviste

  Cirkus Red Fruits 10ml

  4,50 

  Kuvittelepa hetki: punaisten hedelmien koko komeus tiivistettynä yhteen pulloon – Cirkus Red Fruits makutiivisteessä on kaikki, mitä marjaparatiisi voi tarjota. Meheviä, makeita ja voimakkaita punaisia marjoja valittuina juuri sinun makuaistejasi varten.

 • espresso
  Kahvi
  Cirkus Espresso Coffee 10ml makutiiviste

  Cirkus Espresso Coffee 10ml

  4,50 

  Cirkus Espresso Coffee -makutiiviste on kuin grand cru -tason arabica-kahvia, joka tarjoillaan lyhyenä ja intensiivisenä shottilasillisena. Joten ota aamun lehti, avaa makupullo ja tankkaa voimia ennen kuin hyökkäät kohti kovaa päivää. Tämä kofeiinipommi auttaa sinua selviytymään mistä tahansa haasteesta ja muuttamaan maailmasi yhdestä hörpystä!

 • purukumi
  Minttu
  Cirkus Mint Chlorophyll 10ml makutiiviste

  Cirkus Mint Chlorophyll 10ml

  4,50 

  Cirkus on laittanut itsensä likoon tarjotakseen meille tätä upeaa Chlorophylle-minttutiivistettä. Jätä ennakkoluulosi taakse ja nauti purukumimintun ja ripauksen sokerin yhdistelmästä. Tämä on todella tasapainoinen ja koukuttava luomus. Cirkus Mint Chlorophyll on raikas ja makea kokonaisuus mistä et saa tarpeeksesi!

 • menthol
  minttu
  raikas
  Cirkus Polar Mint 10ml makutiiviste

  Cirkus Polar Mint 10ml

  4,50 

  Tervetuloa Etelämantereelle, missä puhaltavat todelliset napakelit. Cirkus Polar Mint jäädyttää aivosi ensimmäisestä makustelusta lähtien. Jäätävää raikkautta jossa hieman makeaa minttua. Joten pipo päähän – tässä seikkailussa tulee vilu!

 • Classic
  tupakka
  burley
  blond
  Cirkus Classic Blend 10ml makutiiviste

  Cirkus Classic Blend 10ml

  4,50 

  Cirkus Classic Blend -makutiiviste on täydellinen sekoitus Classic-tupakkaa, joka paljastaa Burleyn ja Blondin vivahteet. Tästä ainutlaatuinen mutta klassinen tuhkis joka ei kylmäksi jätä!

 • Classic
  tupakka
  blond
  Cirkus Classic Blond (FR) 10ml makutiiviste

  Cirkus Classic Blond 10ml

  4,50 

  Cirkus Classic Blond -makutiivisteen pikku pullossa on suljettuna herkullinen aromi, joka on luotu parhaimmista vaaleista Classic-lehdistä. Makuaistisi tulevat villiintymään jo ensimmäisestä kerrasta, mutta lopulta ne kiittävät sinua. Täytä, maista ja anna suun iloita tästä herkusta!

 • karamelli
  Classic
  tupakka
  Cirkus Classic RY4 10ml makutiiviste

  Cirkus Classic RY4 10ml

  4,50 

  Cirkus Classic RY4 -makutiiviste! Ota ilo irti ja lähde nauttimaan tästä upeasta sekoituksesta, jossa vaalean classicin säestyksellä tanssivat karamellin sävelet. Tämä on täydellinen yhdistelmä voimaa ja anteliaisuutta. Makunystyräsi tulevat heittämään käsipystyyn ja pyytämään lisää! Tartu tähän taianomaiseen makuaromiin ja anna makunautinnon alkaa!

 • Classic
  tupakka
  Cirkus Classic US 10ml makutiiviste

  Cirkus Classic US 10ml

  4,50 

  Cirkus Classic US -makutiiviste on herkullinen vaalean Classic-tupakan makuinen herkku. Anna makuaistisi nauttia Classicin voimasta ja sitten pehmeydestä ja makeudesta, jota mystiset ainesosat tuovat.

 • Vihreä omena
  absinthe
  Cirkus Apple Absinthe 10ml makutiiviste

  Cirkus Apple Absinthe 10ml

  4,50 

  Tämä on todellinen herkkuhermojen ilotulitus! Cirkus Apple Absinthe -makutiiviste tarjoaa intensiivisen makukokemuksen, jossa absintin voima ja raikkaus sulautuvat vihreän omenan makeuteen ja kirpeyteen. Tämä yhdistelmä saa sinut tuntemaan olosi yhtä pirteäksi kuin omenapuun altaalla absinttilasillisen ääressä. Valmistaudu ottamaan vastaan tämä uskomaton makukokemus!

 • Vesimeloni
  meloni
  Cirkus Watermelon Mix 10ml makutiiviste

  Cirkus Watermelon Mix 10ml

  4,50 

  Cirkus Watermelon Mix -makutiiviste on mehukkaiden vesimelonien ja erilaisten melonien täydellinen sekoitus. Tässä upeassa yhdistelmässä vesimelonit pääsevät täysin ansaittuun kunniaan! Vedä henkeä ja valmistaudu siihen, että suusi täyttyy mehukkaista makuaisteja kutkuttavista hedelmäpommeista. Tämä on kuin vesimeloni-ilotulitus suussasi!

 • mansikka
  ananas
  kookos
  Cirkus Pina Strawberry 10ml makutiiviste

  Cirkus Pina Strawberry 10ml

  4,50 

  Kuvittele kesäterassien tuoksu tässä herkullisessa tiivistearomissa! Cirkus Pina Strawberry loihti tähän ihastuttavaan cocktailiin pina coladan eksoottiset ananas- ja kookosaromit, jotka sulautuvat herkullisten mansikoiden makeuteen. Tämä on satumainen luomus, joka vie sinut trooppiseen makumatkaan! Ota siis lasi käteen ja valmistaudu herkuttelemaan tällä upealla sekoituksella, joka vie ajatuksesi suoraan kesäisiin paratiisirantoihin!

 • vadelma
  Mango
  Cirkus Mango Raspberry 10ml makutiiviste

  Cirkus Mango Raspberry 10ml

  4,50 

  Cirkus tuo iloa arkeemme Mango Raspberry -makutiivisteellä! Tässä kesäisessä reseptissä Cirkus on asettanut mehukkaita vadelmia ohuille mangoviipaleille. Punaisten marjojen happamuus yhdistettynä mangon makeuteen tarjoaa uskomattoman herkullisen tiivisteen. Tämä on kuin makuelämys tivolissa – maistele ja anna makunystyröidesi riemuita! Cirkus tekee elämästäsi maukkaan sirkusteltan täynnä iloa ja herkullisia yllätyksiä!

 • Banaanikarkki
  Cirkus Banana Candy 10ml makutiiviste

  Cirkus Banana Candy 10ml

  4,50 

  Cirkus tekee meidät iloisiksi tarjoamalla tiivistetyn Banana Candy -karkin! Yhtä herkullinen ja antelias kuin muistissamme, tämä pieni keltainen sokerikuorrutettu karkki sisältää kermaisen banaanisydämen… Maut ovat erittäin realistisia, ja kaikki on paikallaan saadakseen meidät ikävöimään lapsuuttamme… Sydämen sulattava!

 • Karamelli
  Cirkus Caramel 10ml makutiiviste

  Cirkus Caramel 10ml

  4,50 

  Nyt saat upota karamellin virtoihin Cirkus Caramel -makutiivisteen avulla! Ranskalainen valmistaja on kehittänyt tämän keskittyneen aromin, jotta voit itse valmistaa useita litroja herkullista karamelliseosta. Todellinen herkkupala!

 • tupakka
  Minttu
  Cirkus Classic Mint 10ml makutiiviste

  Cirkus Classic Mint 10ml

  4,50 

  Cirkus tietää, kuinka vaikeaa on luopua vanhasta. Palatakseen klassisen intensiiviseen nautintoon ja mintun raikkauteen valmistaja tarjoaa poikkeuksellista Classic Mint -makutiivistettä. Raikas ja voimakas, tämä korvaamaton aromi odottaa vain kokeilua!

 • mustaherukka
  purukumi
  Raikas
  Cirkus Fresh Blackcurrant 10ml makutiiviste

  Cirkus Fresh Blackcurrant 10ml

  4,50 

  Cirkusin Fresh Blackcurrant -makutiivisteen aromit sijoittuvat purukumin ja mustaherukan välille. Tämä hedelmäinen neste, jossa on ripaus raikkautta, todella muistuttaa kuuluisia purukumeja, joiden pakkaus on violetti. Erittäin onnistunut uudelleentulkinta!

 • Mansikka
  karkki
  Cirkus Strawberry Candy 10ml makutiiviste

  Cirkus Strawberry Candy 10ml

  4,50 

  Anna periksi haluillesi ja palaa lapsuuden herkun pariin Strawberry Candy -makutiivisteen avulla! Valmistaja ammentaa kauneimmista muistoistamme tarjotakseen meille uudelleentulkinnan tästä makeisesta, jossa on herkullinen mansikan maku, pehmeä sisus ja makea vaaleanpunainen kuorrutus!