3Baccos: Lima 30ml

makeatupakkakerma
(3 tuotearviota)

14,90 

3Baccos Lima 30ml on kuin tupakkamakuinen versio hattaratukasta, joka on rullattu silkki-pehmeään kermaan ja sitten suihkutettu yläilmoista Peruun. Se on niin täyteläinen, että saatat tuntea olevasi kermakylvyssä tupakoinnin ystävien paratiisissa, samalla kun naurat itsesi kieroon ajatellessasi, kuinka kanadanmajava maistaisi tämän tupakkamakuisen herkun. Lima, kaupunki, jossa rakennukset ovat tehty kermatiilestä ja tupakka on valuutta!

3Baccos

Varastossa

Tilaus lähetetään Maanantaina!
Sisältö: Propyleeniglykoli (E1520), makuaromit
Pullokoko: 30ml PET-pullo
Sekoitussuhde: 10-15%
Maa: Kanada
Kanadalainen PGVG Labs on kuin tuhtien savukkeiden sommelier, tässä tarjoillaan 3Baccos-makusarjaa. Täällä tuhdit ja monivivahteiset tupakkamaut tanssivat kielelläsi kuin maustetut lumimiehet Toronton ensimmäisessä lumipyryssä – siinä on makua, joka saa sinut huokaamaan kuin pehmeän huopaan kääriytynyt peura metsässä!

3 arviota tuotteelle 3Baccos: Lima 30ml

4,7
Perustuu 3 arvioon
5 tähteä
66
66%
4 tähteä
33
33%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
1-3 3:n arvosteluista
  1. J

    Tosi pehmeä maku jo ilman kypsentelyä.Tein 10% ja jo sillä hyvin irtoaa makua.Pitää koittaa paraneeko vielä kun kypsyy.Suosittelen!

  2. V

    Kermaisen pehmeä tupakkamaku, todella hyvää näin tupakanlopettajalle. Sekoitussuhde 15% ja maku samantien jo parhaimmillaan. Jatkoon!

  3. N

    Aluksi tuntui, että ei makua oikein irronnut tarpeeksi omaan makuun, mutta parin päivän ”kypsyttelyn” jälkeen jo paljon parempi!

Lisää arvostelu
3Baccos: Lima 30ml 3Baccos: Lima 30ml
Arvostelu*
0/5
* Luokitus on pakollinen
Arvostelusi
* Arvostelu on pakollinen
Nimi
* Nimi vaaditaan
* Vahvista, ettet ole robotti