Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään kaikki 6 tulosta

 • turkkilainen
  aromaattinen
  tupakka
  3 Baccos Ankara makutiiviste 30ml

  3Baccos: Ankara 30ml

  14,90 

  3Baccos Ankara 30ml on kuin laitettaisiin koko Turkki savukkeeseen ja vedettäisiin sitä syvään. Tämä aromaattinen ja monivivahteinen tupakkamaku on yhtä tuhti kuin ankaralainen kebabmestari, joka veistää lihaa doner-kebabista samalla kun hän laulaa kansallislaulua. Yksi henkäys tästä, ja saatat huomata itsesi etsimässä lähintä hammamia puhdistaaksesi keuhkosi turkkilaisen savusaunan höyryillä!

 • sikari
  kahvi
  3Baccos Bogota makutiiviste 30ml

  3Baccos: Bogota 30ml

  14,90 

  3Baccos Bogota 30ml on kuin ottaisit piknikille Kolumbian sikarin, jolla on paahtuneen kahvin sävyjä ja joka muistuttaa enemmän gourmet-espressoa kuin sikaria. Se on niin täyteläinen, että se saattaa saada sinut tuntemaan olevasi kahvinkeittäjän ja sikarintekijän rakkaudenlapsi, joka on juuri saapunut kotiin pitkältä vaellukseltaan Andien vuoristossa. Kaffeineeraa itsesi tämän makunautinnon pariin!

 • karamelli
  sikari
  3Baccos Havana 30ml makutiiviste

  3Baccos: Havana 30ml

  14,90 

  3Baccos Havana 30ml on kuin olisit havannalaisessa sikariklubissa, savu nousee ylös ja joku juuri tarjoaa sinulle makeaa karamellia, joka on yhtä aito kuin lumi Kanadan talvessa. Tämä maku on kuin sikarien Rolls-Royce, jossa on karamellivanteet – tuhti, mutta yllättäen silti yhtä makea kuin kohteliaisuudet paikalliselta postinkantajalta!

 • tupakka
  raikas
  minttu
  3Baccos Jakatar 30ml makutiiviste

  3Baccos: Jakarta 30ml

  14,90 

  3Baccos Jakarta 30ml on kuin sinulle tarjottaisiin täyteläistä tupakkakonvehtia, jossa on mukana ripaus tuoretta minttua. Se on kuin olisit pukeutunut flanellipyjamaan, tarttunut jäätelötuuttiin ja aloittanut avantouinnin samalla kun täyteläinen tupakkamaku rullaa kielen päälläsi. Maun intensiteetti on kuin kanadalainen jääkiekkomaalivahti – vahva, mutta kuitenkin raikas kuin ensimmäinen lumisade!

 • tupakka
  makea
  kerma
  3Baccos Lima 30ml makutiiviste

  3Baccos: Lima 30ml

  14,90 

  3Baccos Lima 30ml on kuin tupakkamakuinen versio hattaratukasta, joka on rullattu silkki-pehmeään kermaan ja sitten suihkutettu yläilmoista Peruun. Se on niin täyteläinen, että saatat tuntea olevasi kermakylvyssä tupakoinnin ystävien paratiisissa, samalla kun naurat itsesi kieroon ajatellessasi, kuinka kanadanmajava maistaisi tämän tupakkamakuisen herkun. Lima, kaupunki, jossa rakennukset ovat tehty kermatiilestä ja tupakka on valuutta!

 • tupakka
  vanilja
  makea
  3Baccos Manila 30ml makutiiviste

  3Baccos: Manila 30ml

  14,90 

  3Baccos Manila 30ml on kuin tyylikäs, makea vaniljalla maustettu tupakkamaku, joka ei välttämättä saa sinua tanssimaan katuja pitkin karaokekappaleen tahtiin, mutta täyteläisyytensä ansiosta se saa sinut tuntemaan kuin olisit juuri napannut bingo-voiton vaniljapiipun savuisessa tupakointihuoneessa. Vähän kuin mummolasi vanha tuoli, jonka käsinojiin on kaiverrettu kaikki perheen juhlat – vaniljaa, tupakkaa ja elämän koko kirjo!