3Baccos: Manila 30ml

makeatupakkavanilja
(1 tuotearvio)

14,90 

3Baccos Manila 30ml on kuin tyylikäs, makea vaniljalla maustettu tupakkamaku, joka ei välttämättä saa sinua tanssimaan katuja pitkin karaokekappaleen tahtiin, mutta täyteläisyytensä ansiosta se saa sinut tuntemaan kuin olisit juuri napannut bingo-voiton vaniljapiipun savuisessa tupakointihuoneessa. Vähän kuin mummolasi vanha tuoli, jonka käsinojiin on kaiverrettu kaikki perheen juhlat – vaniljaa, tupakkaa ja elämän koko kirjo!

3Baccos

Varastossa

Tilaus lähetetään Tänään!
Sisältö: Propyleeniglykoli (E1520), makuaromit
Pullokoko: 30ml PET-pullo
Sekoitussuhde: 10-15%
Maa: Kanada
Kanadalainen PGVG Labs on kuin tuhtien savukkeiden sommelier, tässä tarjoillaan 3Baccos-makusarjaa. Täällä tuhdit ja monivivahteiset tupakkamaut tanssivat kielelläsi kuin maustetut lumimiehet Toronton ensimmäisessä lumipyryssä – siinä on makua, joka saa sinut huokaamaan kuin pehmeän huopaan kääriytynyt peura metsässä!

1 arvio tuotteelle 3Baccos: Manila 30ml

5,0
Perustuu 1 arvioon
5 tähteä
100
100%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
1-1 1:n arvostelusta
  1. Alkuun olin vähä pettynyt. Annoin nesteen seisoa viikon korkki auki ja annoin uuden yrityksen. Yllätyin erittäin postiviisesti, todella hyvä ”smooth” vaniljasikarin maku. Eli maku vasta parhaimmillaan n. Viikon jälkeen. Sekoitussuhde 15% toimii itselläni.

Lisää arvostelu
Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi lähettää arvostelun Kirjaudu sisään