Ladybug: Miky Milk 10ml

vaniljamuro
(1 tuotearvio)

5,90 

Ladybug Miky Milk, tuo uskomattoman vaniljainen muromaidon makuinen ilotulitus, on kuin aamiaisen ja jälkiruoan rajoja rikkova makuseikkailu, joka on yhtä vastustamaton kuin hymyilevä koiranpentu! Tässä herkullisessa makukokonaisuudessa vanilja ja muromaito tanssivat harmonisesti yhdessä, luoden suutuntuman, joka on niin pehmeä ja kermainen, että saatat alkaa miettiä, onko tämä ehkä salainen resepti onnellisuuden eliksiiriin. Nam, se on kuin syleily suoraan lapsuuden kesäpäivistä, ja saa sinut ehkä tanssimaan keittiössä ennen kuin edes huomaat!

Ladybug

Varastossa

Tilaus lähetetään Maanantaina!
Sisältö: Propyleeniglykoli (E1520), makuaromit
Pullokoko: 10ml PET-pullo
Sekoitussuhde: 15%
Maa: Ranska
Ladybug, tuo ranskalainen makuvalmistaja, on kuin kulinaarinen taikuri, joka loihtii helposti lähestyttäviä sekä tuttuja makukokonaisuuksia! Se on kuin makuhermojesi paras ystävä, joka yllättää sinut aina uudella, mutta silti jotenkin tutulla makuelämyksellä, kuin makean maun postimies, joka aina toimittaa oikean makupaketin oikeaan osoitteeseen!

1 arvio tuotteelle Ladybug: Miky Milk 10ml

3,0
Perustuu 1 arvioon
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
100
100%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
1-1 1:n arvostelusta
  1. T

    Aika hyvä maito maku mutta vanilja saisi maistua enemmän ja pehmeenä myös maitoa hieman lisää niin olis täydellinen! Mutta ihan okei litku!

Lisää arvostelu
Ladybug: Miky Milk 10ml Ladybug: Miky Milk 10ml
Arvostelu*
0/5
* Luokitus on pakollinen
Arvostelusi
* Arvostelu on pakollinen
Nimi
* Nimi vaaditaan
* Vahvista, ettet ole robotti