Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään tulokset 1–18 / 91

 • Salmiakki
  Namitupa Original Salmiac 100g

  Namitupa: Original Salmiac 100g

  5,95 

  Perinteiset salmiakkinapit, ne pikimustat suolaisen makean nautinnon pienet ytimet, ovat salmiakkia sen kaikkein aidoimmillaan. Niiden ainutlaatuinen muoto saa ne rouskumaan suussa kuin pienet, makua pursuavat timantit. Mutta ei siinä vielä kaikki, rakkaat salmiakin ystävät! Nämä herkulliset napit on viimeistelty mystisen mustalla lakritsijauhehuntulla, joka tuo makuun sen lopullisen, vastustamattoman säväyksen. Maista, nauti, naureskele ja ihastu – Namitupa Original Salmiac salmiakkinapit ovat kuin juhlat suussasi!

  Original Salmiac on vegaaninen, gluteeniton, maidoton ja pähkinätön. Tuote ei sisällä mitään lakritsikasvista peräisin olevia raaka-aineita eivätkä siten myöskään raskausaikana vältettävää ja verenpainetta kohottavaa glykyrritsiiniä.

 • Salmiakki
  vadelma
  Namitupa Salty Loves - Rakkaussalmiakki 100g

  Namitupa: Salty Loves – Rakkaussalmiakki 100g

  5,95 

  Salty Loves, Rakkaussalmiakki, Salta Kärlekar – voi, nämä rakkauden pikku salmiakit! Kaikki tietävät, että rakkaalla salmiakilla on yhtä monta nimeä kuin on suolaisen makean rakkauden makuja. Tämä supersuosittu, suolaisella vadelmasalmiakilla täytetty herkku on niin ainutlaatuinen, että se on paitsi valloittanut sydämemme, myös napannut itselleen arvostetun Salmiakki Finlandia -palkinnon. Maista ja koet todellisen rakkauden puraisun – sellaisen, joka saa poskesi punoittamaan ja sydämesi pomppimaan!

  Namitupa Salty Loves – Rakkaussalmiakki on vegaaninen, gluteeniton, maidoton ja pähkinätön. Tuote ei sisällä mitään lakritsikasvista peräisin olevia raaka-aineita eivätkä siten myöskään raskausaikana vältettävää ja verenpainetta kohottavaa glykyrritsiiniä.

 • Salmiakki
  sitruuna
  Namitupa Lemon Salmiac 100g

  Namitupa: Lemon Salmiac 100g

  5,95 

  Sitruunasalmiakki, tuo klassinen, raikas ja vastustamaton makuyhdistelmä! Tässä herkussa yhdistyvät pehmeän raikas, kuin kesäinen auringonpaiste maistuva sitruuna ja täyteläinen, syvän mystinen salmiakki. Jokainen palanen on kuin pieni, räiskyvä ilotulitus suussasi. Se ei ole kirpeä, ei johdata suolaisuuden sokkeloihin, vaan tasapainoilee taidokkaasti näiden ääripäiden välillä – täydellisyyden rajoilla. Maista, ja tunne kuinka makuaistisi tanssivat riemusta! Ihastu, ja koe kuinka jokainen puraisu vie sinut lähemmäs sitruunan ja salmiakin täydellistä harmoniaa. Tämä on sitruunasalmiakki, ystäväni, ja se on täällä jäädäkseen!

  Namitupa Lemon Salmiac on vegaaninen, gluteeniton, maidoton ja pähkinätön. Tuote ei sisällä mitään lakritsikasvista peräisin olevia raaka-aineita eivätkä siten myöskään raskausaikana vältettävää ja verenpainetta kohottavaa glykyrritsiiniä.

 • veriappelsiini
  Salmiakki
  Namitupa Blood Orange Salmiac 100g

  Namitupa: Blood Orange Salmiac 100g

  5,95 

  Veriappelsiinisalmiakki, tuo häikäisevä makuyhdistelmä, joka pyyhkäisee sinut mukaansa kuin trooppinen myrsky! Tässä salmiakkiherkussa yhdistyvät kiehtovan suolainen salmiakki ja rohkean raikas veriappelsiini. Se on kuin suoraan elokuvasta karannut, toisiinsa rakastuneiden makujen eeppinen kohtaaminen: ylväs salmiakki, joka on valmis suolaamaan maailman, ja raikas veriappelsiini, joka tuo mukanaan auringon, meren ja tuoreen sitrusmaun. Maista ja anna itsesi vajota tämän dynaamisen duon vietäväksi. Ihastu, kun tunnet kuinka suusi täyttyy vastustamattoman herkullisesta mausta, joka on yhtä aikaa sekä villi että hienostunut. Tämä veriappelsiinisalmiakki on kuin pieni makuseikkailu, joka odottaa sinua jokaisessa palasessa!

  Namitupa Blood Orange Salmiac on vegaaninen, gluteeniton, maidoton ja pähkinätön. Tuote ei sisällä mitään lakritsikasvista peräisin olevia raaka-aineita eivätkä siten myöskään raskausaikana vältettävää ja verenpainetta kohottavaa glykyrritsiiniä.

 • mustaherukka
  Salmiakki
  Namitupa Blackberry Salmiac 100g

  Namitupa: Blackberry Salmiac 100g

  5,95 

  Karhunvatukkasalmiakki, tuo tummanpuhuvan herkullinen, kirpakan suolaisen makuelämyksen aarrearkku! Se on kuin pieni, herkullinen salaisuus, jonka olemassaoloa et tiennyt kaipaavasi, kunnes se on kielelläsi, räjäyttäen makusensorisi ilotulitukseen. Tässä maukkaassa herkussa karhunvatukka ja salmiakki tanssivat tangoa, joka on yhtä aikaa kirpakka, suolainen ja kiehtovan mystinen. Maista ja anna karhunvatukkasalmiakin viedä sinut metsäiseen seikkailuun, jossa jokainen askel on uusi, jännittävä makuelämys. Ihastu, ja huomaat kuinka nämä pienet herkkupalat sulavat suussasi kuin pikimustat, suolaisen makeat lumihiutaleet. Niin, karhunvatukkasalmiakki on todellakin kokemus, jota ei voi unohtaa!

  Namitupa Blackberry Salmiac on vegaaninen, gluteeniton, maidoton ja pähkinätön. Tuote ei sisällä mitään lakritsikasvista peräisin olevia raaka-aineita eivätkä siten myöskään raskausaikana vältettävää ja verenpainetta kohottavaa glykyrritsiiniä.

 • Salmiakki
  terva
  Namitupa Tar Salmiac Tervasalmiakki 100g

  Namitupa: Tar Salmiac – Tervasalmiakki 100g

  5,95 

  Tervasalmiakki, tuo suussa sulava klassikko, joka on niin pehmeä ja salmiakkinen, että se saa suusi suorastaan laulamaan ilosta! Tämä herkku sisältää lakritsin vivahteita, jotka tanssahtelevat kielelläsi kuin keijut kesäyössä. Tässä salmiakissa terva ei ole pelkkä sivuhuomio, vaan se nostaa salmiakin makuun aivan uudenlaisen, rustiikkisen syvyyden. Ja tiedätkö mitä? Vaikka olisit tervan suhteen skeptinen, anna tälle klassikolle mahdollisuus. Se saattaa yllättää sinut! Maista ja tunne, kuinka tämä tumma, pehmeä herkku sulaa suussasi. Ihastu, ja koe kuinka tervasalmiakki haastaa sinut uudelle, jännittävälle makumatkalle. On aika ottaa rohkea askel kohti tuntematonta ja antaa tervasalmiakin viedä!

  Namitupa Tar Salmiac – Tervasalmiakki on vegaaninen, gluteeniton, maidoton ja pähkinätön. Tuote ei sisällä mitään lakritsikasvista peräisin olevia raaka-aineita eivätkä siten myöskään raskausaikana vältettävää ja verenpainetta kohottavaa glykyrritsiiniä.

 • Salmiakki
  menthol
  Namitupa Menthol Salmiac 100g

  Namitupa: Menthol Salmiac 100g

  5,95 

  Raikkaan viileä menthol on kuin lumimyrsky keskellä kesää, ja se on nyt löytänyt oivan makuparin itsestään suolaisesta, sydäntä lämmittävästä salmiakista. Tämä duo on kuin yin ja yang, toisiaan täydentävät vastakohdat, jotka luovat täydellisen tasapainon. Yhdessä ne muodostavat jäätävän hyvän makuyhdistelmän, joka on kuin talvinen avantouinti suussasi – ensin viileää ja raikasta, sitten lämmittävän suolaista. Tämä on herkku, joka saa poskesi punoittamaan ja sydämesi laulamaan! Maista ja tunne, kuinka jokainen puraisu saa sinut ihastumaan uudestaan ja uudestaan. Tämä on salmiakin ja mentholin juhlaa, ja sinut on kutsuttu mukaan!

  Namitupa Menthol Salmiac on vegaaninen, gluteeniton, maidoton ja pähkinätön. Tuote ei sisällä mitään lakritsikasvista peräisin olevia raaka-aineita eivätkä siten myöskään raskausaikana vältettävää ja verenpainetta kohottavaa glykyrritsiiniä.

 • Salmiakki
  pippuri
  Namitupa Cayanne Salmiac - Pippurisalmiakki 100g

  Namitupa: Cayanne Salmiac – Pippurisalmiakki 100g

  5,95 

  Cayennesalmiakki, tuo pippurinen pikku pirulainen, joka ei jätä ketään kylmäksi! Tämä herkku sisältää mukavasti potkua, joka on kuin pikkutuhma vitsi keskellä arkipäivää – se lämmittää kivasti suuta, kihelmöi makuhermoja ja saa sinut hymyilemään. Mutta älä huoli, vaikka cayennesalmiakki on kuin pieni tulinen kipinä suussasi, se ei ole liian väkevä. Se on kuin tanssi tulen kanssa, joka on juuri sopivan kuumaa, mutta ei koskaan polta. Maista ja tunne, kuinka tämä herkku herättää suusi eloon ja saa sydämesi laulamaan. Ihastu, ja anna cayennesalmiakin maustaa päiväsi ripauksella seikkailua. Tämä on herkku, jota et halua jättää maistamatta!

  Namitupa Cayanne Salmiac – Pippurisalmiakki on vegaaninen, gluteeniton, maidoton ja pähkinätön. Tuote ei sisällä mitään lakritsikasvista peräisin olevia raaka-aineita eivätkä siten myöskään raskausaikana vältettävää ja verenpainetta kohottavaa glykyrritsiiniä.

 • piparminttu
  Salmiakki
  Namitupa Napanterit 20cl

  Namitupa: Napanterit 20cl

  5,95 

  Hei sinä, joka kaipaat ripausta jännitystä elämääsi! Miksi et livahtaisi taskumattisi kanssa keittiöön, kaada sinne hiukan kirkasta, antaisi sen liueta ja nauttisi sitten hyvässä seurassa? Tämä on hupaisa tuliainen, joka tuo iloa niin synttäreihin, polttareihin, tupaantuliaisiin kuin illanviettoihinkin. Se on kuin pieni juhla pullossa, joka odottaa sinua! Viisi hauskaa kuosia – Jammailujuoma, Vaarin Viikonloppu, Lemmenjuoma, Rouvien Ryyppy ja Isännän Iloliemi – ovat kuin viisi ystävää, jotka ovat valmiita juhlimaan kanssasi. Makuina on tarjolla perinteistä, kunnon salmiakkia, joka tuo mieleen lapsuuden kesät, sekä raikasta piparminttua, joka piristää kuin keväinen tuulenpuuska. Se on kuin iloinen karnevaali, joka mahtuu taskuusi – ja on valmis juhlimaan kanssasi missä ja milloin vain!

   

  Namitupa Napanterit ovat kotimaista käsityötä, gluteenittomia, vegaanisia sekä maidottomia.

 • piparminttu
  Salmiakki
  Namitupa Hömpsytölkki 20cl

  Namitupa: Hömpsytölkki 20cl

  5,95 

  Hei sinä, joka olet aina unelmoinut olevasi baarimestari, nyt on sinun hetkesi loistaa! Salmiakki Finlandialla palkittu Pöyröö puluveri – salmiakkijauhe on nyt saatavilla, ei pelkästään pöydälläsi, vaan myös valmiiksi annosteltuna kätevässä taskumatissa. Tämän ansiosta voit valmistaa loistavat salmiakkihömpsytkin vaivattomasti, oli sitten kyseessä spontaani piknik puistossa tai illanistujaiset kotona. Lisää vain hömpsykätköön kirkasta, jäähdytä ja valmistaudu hömpsyttämään hyvässä seurassa. Tämä on kuin taikatemppu taskussasi, joka saa kaikki ystäväsi huudahtamaan ihastuksesta. Ja mikä parasta, tämä on loistava lahjaidea, superhauska tuliainen reissuille ja täydellinen vieminen illanistujaisiin! Joten, onko aika sujauttaa taskumatti taskuun ja aloittaa hömpsyttely?

  Namitupa Hömpsytölkki sisältää 30g Pöyröö puluveria, pullon koko 20cl.

  Sisältää lakritsia – kohonneesta verenpaineesta kärsivien henkilöiden on vältettävä tuotteen liiallista nauttimista. Innehåller lakrits – personer som lider av högt blodtryck bör undvika för högt intag.

 • Ärjysalmiakki
  Namitupa Ärjy-ryyppy 20cl

  Namitupa: Ärjy-ryyppy 20cl

  5,95 

  Hei sinä, joka rakastat salmiakkia ja kaipaat elämääsi hiukan ärjyä, esittelemme sinulle Yhtä vaille valmiin Ärjy-ryypyn! Ärjy-ryyppy ei ole mikä tahansa ryyppy, se on kuin karhu, joka on juuri herännyt talviunilta ja on valmis äänekkääseen heräämiseen. Sinun tarvitsee vain lotrata sekaan kirkasta, sekotella hyvin ja jäähdyttää. Ja kas, olet loihtinut esiin jotain mahdottoman ärjyä, jotain, joka on yhtä villiä ja vapaata kuin salmiakkinapanteri yöllisellä saalistusretkellä. Kulahuta kylymänä ja muista, ärjyminen ei ole sallittua!

  Ja jos luulit, että se oli kaikki, olet väärässä. Toiveuutuus on täällä! Namituvan Ärjysalmiakkia on nyt saatavilla valmiiksi jauhettuna ja annosteltuna 20cl taskumatissa. Se on kuin koko salmiakin maailma, joka on tiivistetty pieneksi käteväksi pakkaukseksi. Helppoa, nopeaa ja ah niin salmiakkista! Se on kuin kutsu seikkailuun, joka odottaa sinua. Loistava lahjaidea! Superhauska tuliainen reissuille ja täydellinen vieminen illanistujaisiin. Joten, onko aika sukeltaa ärjyn maailmaan ja antaa salmiakin viedä?

 • Inkivääri
  Namitupa Vanhanajan Inkiväärikaramelli 120g

  Namitupa: Vanhanajan Inkiväärikaramelli 120g

  4,95 

  Valmistaudu hurmaavaan makumatkaan! Esittelemme nyt jotain, joka on samanaikaisesti pirteän raikas, klassisen perinteinen ja aivan uuden aallon trendikäs: inkivääri! Juuri tämä mausteinen maailmanmatkaaja on nyt pääroolissa Namituvan uusissa karamelleissa ja usko pois, se on aivan vastustamaton!

  Nämä käsityönä valmistetut herkut tarjoavat sinulle aidon perinteisen maun, joka on kuin aikamatka lapsuuden karkkikauppaan, mutta upealla twistillä. Maku on vahvasti inkiväärinen, mutta ei kuitenkaan liian väkevä, joten se hellii makuhermojasi samalla, kun se kutittaa uteliaisuuttasi. Joten riippumatta siitä, oletko jo inkiväärin suuri ystävä, tai vasta tutustumassa sen maagiseen maailmaan, nämä karamellit ovat kuin tehty sinulle.

  Joten nyt on aika ottaa pieni makumatka: avaa pakkaus, ota inkiväärikaramelli, sulje silmäsi, maista… ja anna inkiväärin ihastuttaa!

 • Pippurisalmiakkia
  Namitupa Pirun Väkevät Pohjalaiset 120g

  Namitupa: Pirun Väkevät Pohjalaiset 120g

  5,95 

  Valmiina hurjapäiseen makumatkaan? Sittenhän sujahdetaan suoraan asiaan! Nyt ei läträtä minkään hempeilyn kanssa, vaan hypäkköhön pöyrälle ja otetaan suoraan huikkaa siitä kovimmasta karkista – Pirun väkevistä pohjalaisista!

  Tässä pussissa, joka pullistelee noin 120g suosittua pippurisalmiakkia, ei ole pikkusievistelty. Ei, ei, nämä salmiakit ovat kuin satakiloinen painija, joka ottaa makuhermosi kuristusotteeseen ja huutaa: ’Oletko nyt tyytyväinen?!’

  Ja tiedätkö mitä? Sinä olet! Koska jokainen suupalanen on kuin potku persuksiin, joka saa sinut palaamaan uudestaan ja uudestaan. Joten, pidä kiinni hatuistasi ja rillit nenällä, koska nämä ’Pirun väkevät pohjalaiset’ ovat täällä näyttääkseen, mitä todellinen pastilleri tarkoittaa! Käy kimppuun ja nauti!

 • piparminttu
  salmiakki
  Vadelma
  toffee
  kahvi
  Namitupa Paukahrospastilerrit 120g

  Namitupa: Paukahrospastilerrit 120g

  6,50 

  Alkuperäisenä aikeenaan ollut vain simppelin makean nautinnon luominen, karamellipastillien valmistaja päätti ottaa askelta pidemmälle ja sukeltaa rohkeasti kulinaristisen seikkailun syövereihin. He loivat pastillit, joissa maistuu niin synkkä salmiakki kuin virkistävä piparminttu, samettinen kahvi sekä makea vadelma ja suussa sulava toffee, joka tuo mieleen mummon vanhan karamellireseptin. Jokainen pastilli on kuin pikkuinen yllätyspussi, joka saa suupielet kohoamaan hymyyn. Ja koska valmistaja halusivat tuoda mukaan ripauksen suomalaista kulttuuria, jokaisessa pastillipussissa on myös pieni lappunen, jossa on vanha pohjalainen sananlasku – kuin karamellistruutu paukahroksilla, joka saa sinut nauramaan makeasti samalla kun nautit herkullisesta karamellipastillista.

 • Inkivääriolut (0%)
  A&W Root Beer 355ml

  A&W: Root Beer 355ml

  1,95 

  Ylistetty ympäri Amerikkaa vuodesta 1919 lähtien, tämä runsas ja kermainen virvoitusjuoma ainutlaatuisella mausteiden, marjojen ja sarsaparillanjuuren sekoituksellaan vie sinut mennessään! Parhaimmillaan jääkylmänä tai jäädytettyyn mukiin kaadettuna vaniljajäätelön kera – syntyypä siitä ikoninen root beer -jäätelöannos. Ja muista, A&W Root Beer juoma on kuin Amerikan hymy pullossa – se saa sinutkin hymyilemään!

 • Vaniljakerma
  A&W Cream Soda 355ml

  A&W: Cream Soda 355ml

  1,95 

  Etsitkö jotakin, joka sammuttaa janosi ja tyydyttää makeanhimosi yhdellä kertaa? Ei enää etsintöjä! A&W Cream soda samettisen vaniljan vivahteineen on juuri oikea valinta :) Ja muista, tämä juoma ei vain tyydytä janoasi, se saa sinut tuntemaan kuin olisit juuri voittanut makean elämän loton!

 • limonadi
  purukumi
  Vadelma
  Airheads Raspberry Lemonade Chewing Gum 34g

  Airheads: Raspberry Lemonade Chewing Gum 34g

  2,45 

  Jokainen näistä 14 pehmeästä ja purtavasta Airheadsin vadelma-limonadi purukumista sisältää pienen pieniä mikrokarkkeja ekstramaun takaamiseksi!
  Airheads Raspberry Lemonade purukumi on herkullinen, sitruunan ja vadelman makuinen nautinto! Purukumit ovat sokerittomia, joten ei huolta seuraavasta hammaslääkärireissusta ;)

 • Ananas
  Barr Pineapple Soda 330ml

  Barr: Pineapple Soda 330ml

  1,45 

  Hymyile leveästi ja valmistaudu trooppiseen nautintoon! Tämä kupliva, alkoholiton juoma tarjoilee sinulle kuin lomakohteen suoraan lasiisi herkullisen ananaksen maun kera. Se on kuin pieni loma jokaisella siemauksella – ei passia, ei matkalaukkua, ei jet lagia tarvita. Ananaksen makea maku vie sinut hetkessä palmupuiden alle, aurinkoisen taivaan alle. Ja mikä parasta, Barr Pineapple Soda on 100% alkoholiton, joten voit nauttia tästä trooppisesta seikkailusta milloin tahansa päivästä :)