Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään tulokset 1–18 / 69

 • UUSI
  Kool-Aid
  rypäle
  Kool-Aid Grape Instant Drink 3,9g

  Kool-Aid: Grape Instant Drink 3,9g

  1,45 

  Valmista kotona yksi suosituimmista amerikkalaisista alkoholittomista juomista – Kool-Aid Grape on raikkaalla rypäleen maulla! Sekoita pussin sisältö veteen, sekoita hyvin ja voilà! Sinulla on kahdeksan täyttä lasillista sokeritonta virkistävää juomaa :) Makean ystäville suosittelemme kokeilemaan makeutussiirappeja, hunajaa tai sokeria.

 • UUSI
  Energiajuoma
  vesimeloni
  Reign Watermelon BCAA 250ml

  Reign: Watermelon BCAA 250ml

  2,95 

  Reign Watermelon on hiilihapotettu energiajuoma, jossa on miellyttävän raikas vesimelonin maku. Luonnollisen kofeiininsa, alhaisen kaloripitoisuutensa ja elektrolyyttikuormituksensa ansiosta erinomainen kumppani jopa vaativimmille fyysisille aktiviteeteille!

  Korkea kofeiinipitoisuus – ei sovellu lapsille, raskaana oleville tai imettäville naisille eikä kofeiinille herkille henkilöille (40 mg/100 ml).

 • UUSI
  Kirpeä omena
  Energiajuoma
  Reign Sparkling Peach BCAA 500ml

  Reign: Sparkling Peach BCAA 500ml

  3,45 

  Reign Sparkling Peach on hiilihapotettu energiajuoma, jossa on miellyttävän raikas persikkamaku. Luonnollisen kofeiininsa, alhaisen kaloripitoisuutensa ja elektrolyyttikuormituksensa ansiosta erinomainen kumppani jopa vaativimmille fyysisille aktiviteeteille.

  Korkea kofeiinipitoisuus – ei sovellu lapsille, raskaana oleville tai imettäville naisille eikä kofeiinille herkille henkilöille (40 mg/100 ml).

 • UUSI
  Kirpeä omena
  Energiajuoma
  Reign Sour Apple BCAA 500ml

  Reign: Sour Apple BCAA 500ml

  3,45 

  Luonnollisen kofeiininsa, vähäkalorisen koostumuksensa ja elektrolyyttikuormituksensa ansiosta tämä hiilihapotettu Reign Sour Apple BCAA energiajuoma, jossa on miellyttävän kirpeä omenan maku, on loistava kumppani vaativimmillekin fyysisille aktiviteeteille.

  Korkea kofeiinipitoisuus – ei sovellu lapsille, raskaana oleville tai imettäville naisille eikä kofeiinille herkille henkilöille (40 mg/100 ml).

 • UUSI
  mansikka limonadi
  Kool-Aid
  Kool-Aid Strawberry Lemonade Instant Drink 5,3g

  Kool-Aid: Strawberry Lemonade Instant Drink 5,3g

  1,45 

  Valmista kotona yksi suosituimmista amerikkalaisista alkoholittomista juomista – Kool-Aid Strawberry Lemonade on aurinkoisen mansikan makuinen! Sekoita pussin sisältö veteen, sekoita ja voilà! Sinulla on kaksi litraa virkistävää sokeritonta juomaa valmiina nautittavaksi :) Jos pidät makeasta, voit makeuttaa sitä lisäämällä siirappia, hunajaa tai sokeria.

 • UUSI
  trooppiset hedelmät
  Kool-Aid
  Kool-Aid Tropical Punch Instant Drink 4,5g

  Kool-Aid: Tropical Punch Instant Drink 4,5g

  1,45 

  Valmista kotona yksi suosituimmista amerikkalaisista alkoholittomista juomista – Kool-Aid Tropical Punch on trooppisen hedelmän makuinen! Sekoita pussin sisältö veteen, sekoita ja voilà! Sinulla on kahdeksan täyttä lasillista virkistävää sokeritonta juomaa valmiina nautittavaksi :) Jos pidät makeasta, voit makeuttaa sitä lisäämällä siirappia, hunajaa tai sokeria.

 • UUSI
  Kool-Aid
  kirsikka
  Kool-Aid Cherry Instant Drink 3,6g

  Kool-Aid: Cherry Instant Drink 3,6g

  1,45 

  Valmista kotona yksi suosituimmista amerikkalaisista alkoholittomista juomista – Kool-Aid Cherry on todella intensiivisellä kirsikkamakulla! Sekoita pussin sisältö veteen, sekoita ja voilà! Kahdeksan täyttä lasillista virkistävää sokeritonta juomaa on valmis maisteltavaksi :) Makean ystäville voit kokeilla makeutussiirappeja, hunajaa tai sokeria.

 • UUSI
  sinivadelma
  Kool-Aid
  sitruuna
  Kool-Aid Blue Raspberry Lemonade Instant Drink 6,2g

  Kool-Aid: Blue Raspberry Lemonade Instant Drink 6,2g

  1,45 

  Valmista kotona yksi suosituimmista amerikkalaisista alkoholittomista juomista – Kool-Aid Blue Raspberry Lemonade on raikkaalla vaaleanpunaisen sitruunan ja sinisen vadelman maulla! Sekoita pussin sisältö veteen, sekoita hyvin ja voilà! Sinulla on kahdeksan täyttä lasillista sokeritonta virkistävää juomaa :) Makean ystäville suosittelemme kokeilemaan makeutussiirappeja, hunajaa tai sokeria.

 • UUSI
  Kool-Aid
  mansikka
  Kool-Aid Strawberry Instant Drink 3,9g

  Kool-Aid: Strawberry Instant Drink 3,9g

  1,45 

  Valmista kotona yksi suosituimmista amerikkalaisista alkoholittomista juomista – Kool-Aid Strawberry on auringonpaisteisella mansikan maulla! Sekoita pussin sisältö veteen, sekoita hyvin ja voilà! Sinulla on kahdeksan täyttä lasillista sokeritonta virkistävää juomaa :) Makean ystäville suosittelemme kokeilemaan makeutussiirappeja, hunajaa tai sokeria.

 • UUSI
  appelsiinijäätelö
  Energiajuoma
  kirpeä
  Reign Orange BCAA 250ml

  Reign: Orange BCAA 250ml

  2,95 

  Reign Orange on hiilihapotettu energiajuoma, jossa on miellyttävän makean kirpeä appelsiinijäätelön maku. Luonnollisen kofeiininsa, alhaisen kaloripitoisuutensa ja elektrolyyttikuormituksensa ansiosta erinomainen kumppani jopa vaativimmille fyysisille aktiviteeteille!

  Korkea kofeiinipitoisuus – ei sovellu lapsille, raskaana oleville tai imettäville naisille eikä kofeiinille herkille henkilöille (40 mg/100 ml).

 • UUSI
  marjasekoitus
  Kool-Aid
  kirsikka
  Kool-Aid Berry Cherry Instant Drink 6,5g

  Kool-Aid: Berry Cherry Instant Drink 3,96g

  1,45 

  Valmista kotona yksi suosituimmista amerikkalaisista alkoholittomista juomista – Kool-Aid Berry Cherry on auringonpaisteinen marja-kirsikkamaulla! Sekoita pussin sisältö veteen, sekoita hyvin ja voilà! Sinulla on kahdeksan täyttä lasillista sokeritonta virkistävää juomaa :) Makean ystäville suosittelemme kokeilemaan makeutussiirappeja, hunajaa tai sokeria.

 • UUSI
  marjasekoitus
  Kool-Aid
  Kool-Aid Mixed Berry Instant Drink 6,5g

  Kool-Aid: Mixed Berry Instant Drink 6,2g

  1,45 

  Valmista yksi Amerikan suosituimmista virvoitusjuomista kotona – Kool-Aid Mixed Berry, aurinkoisen marjaisella maulla! Sekoita pussin sisältö veteen, sekoita ja voilà! Tarjolla on yhteensä kahdeksan lasillista sokeritonta virkistävää juomaa. Makeanhimoisille suosittelemme kokeilemaan makeuttavia siirappeja, hunajaa tai sokeria. Näin voit nauttia makeudesta ilman ylimääräistä sokeria!

 • UUSI
  Kool-Aid
  sitruuna
  Kool-Aid Lemon Instant Drink 6,5g

  Kool-Aid: Lemon Instant Drink 6,5g

  1,45 

  Valmista kotona yksi suosituimmista amerikkalaisista virvoitusjuomista – Kool-Aid Lemon Instant Drink on aidoilla sitruunan makuvivahteilla! Sekoita pussin sisältö veteen, sekoita hyvin ja voilà! Koko kahdeksan lasillista virkistävää sokeritonta juomaa on valmiina :) Jos kaipaat makeutta, kokeile lisätä siirappeja, hunajaa tai sokeria. Tämä on loistava tapa nauttia makeasta ilman ylimääräistä sokeria!

 • UUSI
  vesimeloni
  Purukumi
  raikas
  kiwi
  Ice Breakers Ice Cubes Watermelon Kiwi purukumi 92g

  Ice Breakers: Ice Cubes Watermelon Kiwi 92g

  9,90 

  Ice Breakers Ice Cubes Watermelon Kiwi -purukumit ovat pienien kuutioiden muotoisia purukumeja, jotka maistuvat vesimeloni- ja kiivimaulta ja antavat sinulle raikkaan hengityksen. Nämä kuutiomaiset herkut ovat kuin pieniä makuelämyksiä suussasi! Ne tuovat mukanaan herkullisen vesimelonin ja kiivin maun, ja samalla ne pitävät huolesi raikkaasta hengityksestä. Joten pureskele, nauti ja anna maun valloittaa sinut. Se on kuin trooppinen seikkailu suussasi!

 • UUSI
  Purukumi
  sorbetti
  vadelma
  raikas
  Ice Breakers Ice Cubes Raspberry Sorbet purukumi 92g

  Ice Breakers: Ice Cubes Raspberry Sorbet 92g

  9,90 

  Ice Breakers Ice Cubes Raspberry Sorbet -purukumit ovat pienien kuutioiden muotoisia purukumeja, jotka maistuvat vadelman sorbettimaulta ja antavat sinulle raikkaan hengityksen. Ne ovat kuin pieniä jäätelökuutioita suussasi – pureskele niitä ja anna herkullisuuden valloittaa! Olipa kyseessä jälkiruokahimo tai yleinen tarve raikkaaseen hengitykseen, nämä purukumikuutiot tulevat pelastamaan päiväsi ja pitämään hymysi leveänä. Pureskele, nauti ja anna hengityksesi saada sorbettimaista raikkautta!

 • UUSI
  Musta kirsikka
  Purukumi
  raikas
  Ice Breakers Ice Cubes Black Cherry purukumi 92g

  Ice Breakers: Ice Cubes Black Cherry 92g

  9,90 

  Ice Breakers Ice Cubes Black Cherry -purukumi mustan kirsikan maulla ovat pienien kuutioiden muotoisia purukumeja, jotka maistuvat loistavilta ja antavat sinulle raikkaan hengityksen. Ne ovat kuin pieniä jääkuutioita suussasi – pureskele niitä ja anna tuoreuden valloittaa! Olipa kyseessä jäähyväiset sipulille tai vain yleinen tarve raikkaaseen hengitykseen, nämä purukumikuutiot tulevat pelastamaan päiväsi ja pitämään hymysi leveänä. Pureskele, nauti ja räjäytä hengityksesi uudelle tasolle!

 • UUSI
  Purukumi
  banaani
  Hi-Chew Banana purukumi 50g

  Hi-Chew: Banana 50g

  2,59 

  Olet Japanissa, ja siellä on ehdottomasti kiellettyä ottaa purukumi pois suusta. Taichiro Morinaga, tämän herkun nerokas luoja, päätti ratkaista tämän ongelman ja loi ikuisen purukumielämyksen: mehukkaat bonbonit! Nämä herkut kestävät lähes ikuisesti ilman, että menettävät makuaan. Ja nyt voit kokea tämän pysyvän makeuden banaanin muodossa! Nauti pitkäikäisestä makeudesta ilman huolta purukumin pois ottamisesta!

 • UUSI
  Passionhedelmä
  Energiajuoma
  karkki
  G-FUEL Tetris Fruit Candy Energiajuoma 473ml

  G-FUEL: Tetris Fruit Candy Energiajuoma 473ml

  4,49 

  Kun palikat alkavat täyttää ruutua, laitat kaiken keskittymisesi rivien tyhjentämiseen! Ne tippuvat toinen toisensa perään! Ota kulauksellinen herkullista G-FUEL Tetris® Fruit Candy Passion hedelmä energiajuomasta ja saat tarvitsemasi henkisen fokuksen luomaan järjestystä kaaokseen!

  Korkea kofeiinipitoisuus – ei sovellu lapsille, raskaana oleville ja imettäville naisille sekä kofeiinille herkille henkilöille (63 mg / 100 ml).