Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään kaikki 4 tulosta

 • UUSI
  kermatoffee
  Salmiakki
  glögi
  Joulunapanterit - Enkelin Eväspussi

  Enkelin Eväspussi: Joulunapanterit 50g/20cl

  5,95 

  Tästä superhauska lahjaidea pikkujoulukauteen ja pukin pussiin? Taskumatti täytetty sopivalla määrällä makeisia – Lisää vain kirkasta, anna liueta ja valmistaudu joulufiilikseen. Valitse joko salmiakki, kermatoffee tai jouluglögi.

 • UUSI
  Salmiakkia
  Secret of Salty Licorice Jouluspesiaalit

  Namitupa: Secret of Salty Licorice Jouluspesiaalit

  6,95 

  Salmiakit Jouluun – Secret of Salty Licorice Jouluspesiaalit!

  Pakkauksissa söpöt satiinirusetit, eli ovat sellaisenaan valmiita lahjaksi annettavaksi. Taatusti mieleinen joulutervehdys suomalaiseen makuun ja varma apu salmiakin himoon!

  Black Xmas – salmiakkisekoitus
  Sekoitus Namituvan klassikkosalmiakkeja: perinteisiä kunnon salmiakkinappeja, pehmeästi lakritsinvivahteilla maustettua tervasalmiakkia sekä makuhermoja potkivaa pippurisalmiakkia.

  Santa´s Secret – salmiakkisekoitus – glykyrritsiinivapaa!
  Pukin pussista löytyy sekoitus Namituvan supersuosittuja glykyrritsiinivapaita salmiakkeja: Salmiakki Finlandia palkittua Rakkaussalmiakkia (väkevä vadelmasalmiakki), klassista sitruunasalmiakkia sekä kirpakan koukuttavaa karhunvatukkasalmiakkia.

  Glykyrritsiinittömät salmiakit eivät sisällä mitään lakritsikasvista peräisin olevia ainesosia, eivätkä siten myöskään raskausaikana vältettävää ja verenpainetta kohottavaa glykyrritsiiniä. Ei myöskään lisättyä ruokasuolaa. Näillä herkuttelet siis ilman paineita ja hyvällä omallatunnolla mausta tinkimättä!

 • UUSI
  Salmiakkitikkarit
  Salmiakkijoulukalenteri - Namitupa

  Namitupa: Salmiakkijoulukalenteri

  49,90 

  Joulukalenteri salmiakin ystäville

  Loistava uutinen! Nyt voimme tarjota sinulle jotain ainutlaatuista – Namituvan ensimmäinen salmiakkijoulukalenteri. Tässä joulukalenterissa on 24 pientä pussia, jokaisessa herkullinen 12g salmiakkitikkari. Luvassa on mahtavia makuelämyksiä ja yllätyksiä jokaiselle päivälle.

  Mutta siinä ei kaikki! Kalenteripaketissa on mukana pienet pyykkipojat ja juuttinarua, jotta voit ripustaa pussit haluamallasi tavalla. Ja tiedätkö mitä? Saat myös ylimääräisen kalenterin rakennustikkarin, jotta voit nauttia herkkutikkarista jo kalenterin kokoamisen aikana!

  Ja vielä yksi asia – kaikki kalenterin maut ovat glykyrritsiinivapaita, joten tämä on täydellinen lahja salmiakin ystäville, odottaville äideille ja kaikille, jotka haluavat nauttia herkuista ilman huolta. Tämä kalenteri on täynnä herkullisia yllätyksiä ja joulun iloa! 🍬🎄😋

  Pakkaus sisältää 24 x 12 g salmiakkista tikkaria pakattuina numeroituihin paperipusseihin, juuttinarun ripustamiseen sekä 25 kpl pikkupyykkipoikia sekä yhden extra tikkarin.

 • piparkakku
  omena
  kerma
  A&L Les Creations Mad Santa 30ml makutiivisteLoppunut

  A&L Les Créations: Mad Santa 30ml

  12,90 

  Les Créations Mad Santa 30ml makean maaginen ja herkullinen sekoitus piparkakkua sekä vihreää omenaa. Kokonaisuuden kruunaa silkin pehmeä kermakuorrutus.