Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Energiajuoma
  persikka
  G-FUEL Sonic Peach Rings Energiajuoma 473ml

  G-FUEL: Sonic Peach Rings Energiajuoma 473ml

  4,49 

  Valmistaudu räjähtävään nopeuteen, ja kun sanomme räjähtävää, tarkoitamme todella räjähtävää! Tarvitset kerätäksesi kaikki renkaat ja voittaaksesi pahamaineisen Tohtori Eggmanin sekä pelastaaksesi maailman väistämättömältä tuholta! Mutta ei ihan mitkä tahansa renkaat… Vaan G-FUEL Sonic Peach renkaat!!

  Tartu rajalliseen erikoiserään: Persikan makuiseen Sonic Peach Rings energiajuomaan ja auta meitä pelastamaan maailma! (Jos saat sen napattua kiinni, se onkin jo ihan oma juttunsa!)

  Korkea kofeiinipitoisuus – ei sovellu lapsille, raskaana oleville ja imettäville naisille sekä kofeiinille herkille henkilöille (63 mg / 100 ml).

 • Kirpeä omena
  Energiajuoma
  Reign Sparkling Peach BCAA 500ml

  Reign: Sparkling Peach BCAA 500ml

  3,45 

  Reign Sparkling Peach on hiilihapotettu energiajuoma, jossa on miellyttävän raikas persikkamaku. Luonnollisen kofeiininsa, alhaisen kaloripitoisuutensa ja elektrolyyttikuormituksensa ansiosta erinomainen kumppani jopa vaativimmille fyysisille aktiviteeteille.

  Korkea kofeiinipitoisuus – ei sovellu lapsille, raskaana oleville tai imettäville naisille eikä kofeiinille herkille henkilöille (40 mg/100 ml).

 • Lipton Peach Ice Tea 330ml

  Lipton Peach Ice Tea 330ml

  1,95 

  Lipton Ice Tea Peach on maailman tunnetuimman teebrändin hienovaraisesti persikkainen jäätee. Se valmistetaan auringon hellimistä teelehdistä ja kypsistä hedelmistä. Valitse suosikkimakusi ja koe auringonpaisteen maku pullossa.

  Lipton Lemon Ice Tea on parhaimmillaan tarjoiltuna kylmänä.