blackfriday logo 2023
  

Black Friday

Oletko valmis vuoden suurimpaan ostospäivään? Black Friday eli suomalaisittain Musta perjantai on aivan nurkan takana. Kerran vuodessa Kiitospäivän jälkeisenä perjantaina vietettävän kampanjan aikana useat verkkokaupat laskevat hintojaan enemmän kuin minkään muun alennuskampanjan aikana koko vuonna. Makutukun verkkokaupassa myös käynnistyy huimat alennukset joten ole kuulolla!


Tervetuloa Black Friday 2023

Kun Black Friday 2023 käynnistyy, julkaisemme uutiskirjeen tilaajille, somessa sekä verkkokaupassa Makutukun parhaat Black Friday tarjoukset. Alennusmyynnit kattaa koko kaupan ja on voimassa koko viikonlopun ajan. Kannattaa siis olla kuulolla sekä nopea! Makutiivisteet sekä pohjanesteet melko huikeilla alennuksilla ulos joten pidä itsesi ajantasalla ja tilaa Makutukun uutiskirje. Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisten joukossa tiedon Makutukun Black Weekend tarjouksista.


Black Friday, mikä se on?

Nimi ”Black Friday” juontaa juurensa Philadelphiaan 1950- tai 1960-luvulle. Tuolloin kiitospäivän jälkeistä päivää alettiin kutsua mustaksi johtuen vilkkaasta liikenteestä, joka työllisti poliisia. Myöhemmin termi levisi ympäri Yhdysvaltoja, ja sen merkitys yhdistettiin kirjanpidossa käytettäviin väreihin. Alkuvuosi on useille kaupoille vielä tappiollista eli tilinauhoissa punaista, mutta Black Fridaysta eteenpäin tehdään voittoa – eli mustalla kirjattavaa tulosta. Vuonna 2023 Black Friday on marraskuun 24. päivä.


PARHAAT BLACK FRIDAY ALENNUKSET

Tilaa Makutukun uutiskirje alla olevalla lomakkeella ja saat suoraan sähköpostiisi Black Weekend tarjoukset ensimmäisten joukossa! Liittyminen ei velvoita mihinkään ja voit perua tilauksen milloin tahansa. Kirsikkana kakun päällä, kaikki uudet uutiskirjeen tilaajat saavat liittymisestä heti 10% alekoodin verkkokauppaamme. Voit käyttää alekoodin heti seuraavassa tilauksessasi. Huomioi kuitenkin että liittymisestä saatu alekoodi ei käy Black Friday alennuksien kanssa.