Makutiiviste pitää sisällään useita aromeja, jotka yhdessä luovat pehmeän ja täyteläisen makukombinaation. Makutiivisteet ovat erinomainen tapa tuoda uusia makuja erilaisiin ruokiin ja juomiin, ja ne sopivat monenlaiseen käyttöön.

Makutiivisteet ovat monikäyttöisiä tuotteita. Voit käyttää makuja esimerkiksi drinkkien tekoon, leivontaan, sodastreamiin maustamaan vettä, löylyveteen ja karamellien valmistamiseen. Ne ovat myös suosittu vaihtoehto urheilujuomien maustamiseen, sillä ne lisäävät juomiin makua ja vaihtoehtoja ilman lisäkalorien lisäämistä.

Makutukku.comin valikoimassa ja laaja valikoima erilaisia makutiivisteitä, jotka on valmistettu elintarvikekäyttöön ja ovat 100% puhtaita aromeja. Ne ovat turvallinen ja luonnollinen tapa lisätä makua ruokiin ja juomiin, ja ne sopivat niin arkeen kuin erityistilaisuuksiin. Tutustu valikoimaamme ja löydä oma suosikkisi!

Onko makutiivisteet turvallisia?

Kyllä. Makutiivisteet on elintarviketeollisuudessa otettu käyttöön jo noin sata vuotta sitten. Ensimmäisiä makutiivisteitä alettiin käyttämään virvoitusjuomien valmistuksessa jo 1920. Sen jälkeen makutiivisteistä on käytetty erittäin paljon teollisessa ruokatuotannossa mitä moninaisimmissa tuotteissa.

Voinko käyttää makutiivisteitä ruuan tai juoman maustamiseen?

Makutiivisteitä voit käyttää mm. juomien, jälkiruokien, smoothien maustamiseen. Kun lisäät makuja esim. hiilihapotettuun veteen, sinulla on maukasta virvoitusjuomaa.

Voinko käyttää makutiivisteitä alkoholin maustamiseen?

Voit käyttää makutiivisteitä myös alkoholin maustamiseen. Saat esimerkiksi koskenkorva-vissyveden makuun täysin uusia ulottuvuuksia kun lisää esim. mansikan makuista makutiivistettä sekaan.

Käytetäänkö makutiivisteitä sähkötupakassa?

Makutiivisteitä käytetään myös sähkötupakka-nesteiden maustamiseen. Jos käytät makutiivisteitä sähkösavukenesteiden maustamiseen, ole tarkkana että käyttämäsi makutiiviste on propyleeniglykoli-pohjaista (PG) makutiivistettä eikä öljypohjaista mitä osa makuaineista ovat. Makutukku.comissa myytävät makutiivisteet ovat kaikki PG-pohjaisia, ellei tuoteselostuksessa toisin mainita.

Samankaltaiset artikkelit