Namitupa: Blackberry Salmiac 100g

Salmiakkimustaherukka

5,95 

Karhunvatukkasalmiakki, tuo tummanpuhuvan herkullinen, kirpakan suolaisen makuelämyksen aarrearkku! Se on kuin pieni, herkullinen salaisuus, jonka olemassaoloa et tiennyt kaipaavasi, kunnes se on kielelläsi, räjäyttäen makusensorisi ilotulitukseen. Tässä maukkaassa herkussa karhunvatukka ja salmiakki tanssivat tangoa, joka on yhtä aikaa kirpakka, suolainen ja kiehtovan mystinen. Maista ja anna karhunvatukkasalmiakin viedä sinut metsäiseen seikkailuun, jossa jokainen askel on uusi, jännittävä makuelämys. Ihastu, ja huomaat kuinka nämä pienet herkkupalat sulavat suussasi kuin pikimustat, suolaisen makeat lumihiutaleet. Niin, karhunvatukkasalmiakki on todellakin kokemus, jota ei voi unohtaa!

Namitupa Blackberry Salmiac on vegaaninen, gluteeniton, maidoton ja pähkinätön. Tuote ei sisällä mitään lakritsikasvista peräisin olevia raaka-aineita eivätkä siten myöskään raskausaikana vältettävää ja verenpainetta kohottavaa glykyrritsiiniä.

Varastossa

Tilaus lähetetään Tänään!
Ainesosat: Sokeri, tärkkelyssiirappi, ammoniumkloridi, aromi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), väri (E153, E163, E160a)
Ravintoarvot 100g: Energia 1443 kJ/345 kcal, Rasva 0g, josta tyydyttynyttä 0g, Hiilihydraatit 86g, josta sokereita 70g, Proteiini 0g, Suola 0g
Paino: 100g
Valmistusmaa: Suomi
Namituvan rakastetut salmiakkit ovat nyt uudistuneet! Koko uusi Secret of Salty Licorice -sarja on vegaaninen, gluteeniton, maidoton ja pähkinätön. Lisäksi löydät sarjasta kahdeksan maukasta salmiakkia, jotka eivät sisällä glykyrritsiiniä eivätkä muita lakritsikasvista peräisin olevia ainesosia, joten ne eivät sisällä raskauden aikana vältettävää ja verenpainetta nostavaa glykyrritsiiniä. Pakkaus on kätevästi uudelleensuljettava!

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Namitupa: Blackberry Salmiac 100g Namitupa: Blackberry Salmiac 100g
Arvostelu*
0/5
* Luokitus on pakollinen
Arvostelusi
* Arvostelu on pakollinen
Nimi
* Nimi vaaditaan
* Vahvista, ettet ole robotti