Namitupa: Blood Orange Salmiac 100g

Salmiakkiveriappelsiini

5,95 

Veriappelsiinisalmiakki, tuo häikäisevä makuyhdistelmä, joka pyyhkäisee sinut mukaansa kuin trooppinen myrsky! Tässä salmiakkiherkussa yhdistyvät kiehtovan suolainen salmiakki ja rohkean raikas veriappelsiini. Se on kuin suoraan elokuvasta karannut, toisiinsa rakastuneiden makujen eeppinen kohtaaminen: ylväs salmiakki, joka on valmis suolaamaan maailman, ja raikas veriappelsiini, joka tuo mukanaan auringon, meren ja tuoreen sitrusmaun. Maista ja anna itsesi vajota tämän dynaamisen duon vietäväksi. Ihastu, kun tunnet kuinka suusi täyttyy vastustamattoman herkullisesta mausta, joka on yhtä aikaa sekä villi että hienostunut. Tämä veriappelsiinisalmiakki on kuin pieni makuseikkailu, joka odottaa sinua jokaisessa palasessa!

Namitupa Blood Orange Salmiac on vegaaninen, gluteeniton, maidoton ja pähkinätön. Tuote ei sisällä mitään lakritsikasvista peräisin olevia raaka-aineita eivätkä siten myöskään raskausaikana vältettävää ja verenpainetta kohottavaa glykyrritsiiniä.

Varastossa

Tilaus lähetetään Tänään!
Ainesosat: Sokeri, tärkkelyssiirappi, ammoniumkloridi, aromi, safloriuute, väri (E153, E163, E160a)
Ravintoarvot 100g: Energia 1407 kJ/336 kcal, Rasva 0g, josta tyydyttynyttä 0g, Hiilihydraatit 83g, josta sokereita 68g, Proteiini 0g, Suola 0g
Paino: 100g
Valmistusmaa: Suomi
Namituvan rakastetut salmiakkit ovat nyt uudistuneet! Koko uusi Secret of Salty Licorice -sarja on vegaaninen, gluteeniton, maidoton ja pähkinätön. Lisäksi löydät sarjasta kahdeksan maukasta salmiakkia, jotka eivät sisällä glykyrritsiiniä eivätkä muita lakritsikasvista peräisin olevia ainesosia, joten ne eivät sisällä raskauden aikana vältettävää ja verenpainetta nostavaa glykyrritsiiniä. Pakkaus on kätevästi uudelleensuljettava!

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Namitupa: Blood Orange Salmiac 100g Namitupa: Blood Orange Salmiac 100g
Arvostelu*
0/5
* Luokitus on pakollinen
Arvostelusi
* Arvostelu on pakollinen
Nimi
* Nimi vaaditaan
* Vahvista, ettet ole robotti