Namitupa: Hömpsytölkki 20cl

Salmiakkipiparminttu

5,95 

Hei sinä, joka olet aina unelmoinut olevasi baarimestari, nyt on sinun hetkesi loistaa! Salmiakki Finlandialla palkittu Pöyröö puluveri – salmiakkijauhe on nyt saatavilla, ei pelkästään pöydälläsi, vaan myös valmiiksi annosteltuna kätevässä taskumatissa. Tämän ansiosta voit valmistaa loistavat salmiakkihömpsytkin vaivattomasti, oli sitten kyseessä spontaani piknik puistossa tai illanistujaiset kotona. Lisää vain hömpsykätköön kirkasta, jäähdytä ja valmistaudu hömpsyttämään hyvässä seurassa. Tämä on kuin taikatemppu taskussasi, joka saa kaikki ystäväsi huudahtamaan ihastuksesta. Ja mikä parasta, tämä on loistava lahjaidea, superhauska tuliainen reissuille ja täydellinen vieminen illanistujaisiin! Joten, onko aika sujauttaa taskumatti taskuun ja aloittaa hömpsyttely?

Namitupa Hömpsytölkki sisältää 30g Pöyröö puluveria, pullon koko 20cl.

Sisältää lakritsia – kohonneesta verenpaineesta kärsivien henkilöiden on vältettävä tuotteen liiallista nauttimista. Innehåller lakrits – personer som lider av högt blodtryck bör undvika för högt intag.

Varastossa

Tilaus lähetetään Maanantaina!
Ainesosat: Lakritsijauhe, sokeri, salmiakki, anisöljy
Ravintosisältö 100g: Energia: 1293kJ/309kcal, rasva 0g, josta tyydyttynyttä 0g, hiilihydraatteja 72g, josta sokereita 58g, proteiinia 3g, suola 4g
Koko: 20cl lasipullo
Valmistusmaa: Suomi
Namituvan Hömpsytölkki on Salmiakki Finlandialla palkittu Pöyröö puluveri – salmiakkijauhe valmiiksi annosteltuna kätevässä taskumatissa.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Namitupa: Hömpsytölkki 20cl Namitupa: Hömpsytölkki 20cl
Arvostelu*
0/5
* Luokitus on pakollinen
Arvostelusi
* Arvostelu on pakollinen
Nimi
* Nimi vaaditaan
* Vahvista, ettet ole robotti