Namitupa: Pöyröö Puluveri 50g

Salmiakkijauhe

5,95 

Huh, pidä kiinni kielestäsi, koska Pöyröö Puluveri salmiakkijauhe on tullut valloittamaan makuaistisi! Tämä herkullinen salmiakki on kuin aikakone, joka vie sinut nostalgiaa tihkuvaan makuelämykseen, joka muistuttaa sinua lapsuuden kesistä ja karkkikaupan riemusta. Ja tiedätkö mitä? Se on kuin kameleontti keittiössäsi – soveltuu monenlaiseen käyttöön: voit nauttia sitä sellaisenaan, aivan kuin se olisi salmiakin ystävien oma salainen herkku. Voit käyttää sitä leivonnassa, tehdä salmiakkisuklaakakkua tai salmiakkimuffinsseja. Voit lisätä sitä ruokaan, antaa pastalle tai grilliruoalle uuden suolaisen vivahteen. Se sopii myös jäätelön päälle, antaa vaniljajäätelölle salmiakin suolaisen vivahteen. Ja juomiin? Kyllä, lisää sitä vaikka kirkkaaseen tai tee siitä herkullinen salmiakkilikööri.

Mutta muista, älä hotalehra! Sillä tämä suosikkisalmiakkijauhe on kuin suolainen superjulkkis – se on nimittäin palkittu Salmiakki Finlandialla vuonna 2012. Joten, onko aika avata pullo ja antaa salmiakin viedä?

Pöyröö puluveria saatavilla myös isommassa 180g pakkauskoossa.

Sisältää lakritsia – kohonneesta verenpaineesta kärsivien henkilöiden on vältettävä tuotteen liiallista nauttimista.
Innehåller lakrits – personer som lider av högt blodtryck bör undvika för högt intag.

Varastossa

Tilaus lähetetään Tänään!
Ainesosat:Lakritsijauhe, sokeri, salmiakki, anisöljy
Ravintosisältö 100g:Energia: 1293 kJ/309 kcal, rasva 0 g, josta tyydyttynyttä 0 g, hiilihydraatit 72 g, josta sokereita 58 g, proteiinia 3 g, suola 4 g
Paino:n. 50g
Valmistusmaa:Suomi
Pöyröö Puluveri salmiakkijauhe on palkittu Salmiakki Finlandialla vuonna 2012.

Arviot

There are no reviews yet

Lisää arvostelu
You must be logged in to post a review Log In