Namitupa: Tar Salmiac – Tervasalmiakki 100g

Salmiakkiterva

5,95 

Loppunut

Tervasalmiakki, tuo suussa sulava klassikko, joka on niin pehmeä ja salmiakkinen, että se saa suusi suorastaan laulamaan ilosta! Tämä herkku sisältää lakritsin vivahteita, jotka tanssahtelevat kielelläsi kuin keijut kesäyössä. Tässä salmiakissa terva ei ole pelkkä sivuhuomio, vaan se nostaa salmiakin makuun aivan uudenlaisen, rustiikkisen syvyyden. Ja tiedätkö mitä? Vaikka olisit tervan suhteen skeptinen, anna tälle klassikolle mahdollisuus. Se saattaa yllättää sinut! Maista ja tunne, kuinka tämä tumma, pehmeä herkku sulaa suussasi. Ihastu, ja koe kuinka tervasalmiakki haastaa sinut uudelle, jännittävälle makumatkalle. On aika ottaa rohkea askel kohti tuntematonta ja antaa tervasalmiakin viedä!

Namitupa Tar Salmiac – Tervasalmiakki on vegaaninen, gluteeniton, maidoton ja pähkinätön. Tuote ei sisällä mitään lakritsikasvista peräisin olevia raaka-aineita eivätkä siten myöskään raskausaikana vältettävää ja verenpainetta kohottavaa glykyrritsiiniä.

Varasto loppu

Tilaa saatavuusilmoitus

Ainesosat: Sokeri, tärkkelyssiirappi, ammoniumkloridi, lakritsijauhe, aromi, väri (E153, E150d)
Ravintoarvot 100g: Energia  1520 kJ/363 kcal, Rasva 0g, josta tyydyttynyttä 0g, Hiilihydraatit 90g, josta sokereita 73g, Proteiini 0g, Suola 0,1g
Paino: 100g
Valmistusmaa: Suomi
Namituvan rakastetut salmiakkit ovat nyt uudistuneet! Koko uusi Secret of Salty Licorice -sarja on vegaaninen, gluteeniton, maidoton ja pähkinätön. Lisäksi löydät sarjasta kahdeksan maukasta salmiakkia, jotka eivät sisällä glykyrritsiiniä eivätkä muita lakritsikasvista peräisin olevia ainesosia, joten ne eivät sisällä raskauden aikana vältettävää ja verenpainetta nostavaa glykyrritsiiniä. Pakkaus on kätevästi uudelleensuljettava!

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Namitupa: Tar Salmiac - Tervasalmiakki 100g Namitupa: Tar Salmiac - Tervasalmiakki 100g
Arvostelu*
0/5
* Luokitus on pakollinen
Arvostelusi
* Arvostelu on pakollinen
Nimi
* Nimi vaaditaan
* Vahvista, ettet ole robotti