Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään kaikki 6 tulosta

 • vaalea tupakka
  vaniljakastike
  manteli
  Barrels Juice N°One 30ml makutiiviste

  Barrels Juice: N°One 30ml

  12,90 

  Tämä tuote on suunnattu hienostuneen gourmet-makujen ystäville. Barrels Juicen N°One-makutiiviste tekee upean sisääntulon makukokonaisuudella joka koostuu klassisesta vaaleasta tupakasta, kermaisesta vaniljakastikkeesta ja kourallisesta paahdettuja manteleita. Tammitynnyreissä kypsytetty Barrels Juicen sekoitus erottuu monimutkaisuudellaan ja realistisilla maullaan!

 • vaalea tupakka
  karamelli
  vanilja
  Barrels Juice N°Two 30ml makutiiviste

  Barrels Juice: N°Two 30ml

  12,90 

  Barrels Juicen herkullinen N°Two-makutiiviste jonka tavoitteena on tarjota täydellinen makukokemus. Tässä maussa on yhdistetty antelias määrän klassista vaaleaa tupakkaa, vaniljaa kaukaisilta saarilta ja makeaa karamellia. Tammitynnyreissä kypsytetty Barrels Juicen sekoitus tarjoaa lukuisia uskomattoman realistisia makuja: herkullista!

 • vaalea tupakka
  vanilja
  manteli
  kahvi
  Barrels Juice N°Three 30ml makutiiviste

  Barrels Juice: N°Three 30ml

  12,90 

  Barrels Juicen tiimi on lähtenyt valmistamaan upeaa sekoitusta, jossa on aitoja makuja. N°Three -makutiiviste on monimutkainen sekoitus klassista tupakkaa, jossa on voimakkaita kahvin, paahdettujen mantelien ja karamellin sävyjä. Kaiken makeuden lisäksi Barrels Juice on lisännyt muutaman viehättävän herkän vaniljapavun. Olet taivaissa tämän mahtavan makuelämyksen kanssa!

 • vaalea tupakka
  suklaa
  viski
  kerma
  Barrels Juice N°Six 30ml makutiiviste

  Barrels Juice: N°Six 30ml

  12,90 

  Barrels Juice tarjoaa ainutlaatuisen makusekoituksen, jossa yhdistyy klassinen makumaailma anteliaiden ainesosien kanssa. Ranskalainen valmistaja kutsuu meitä nauttimaan N°Six-makutiivisteen viriilistä klassikosta, joka on täydennetty paksulla viskikermalla, johon on ripoteltu kaakaota. Tynnyreissä kypsytetty Barrels Juicen aromi on ehdoton valinta kaikille rohkeiden ja voimakkaiden makuelämysten ystäville!

 • hasselpähkinä
  vaalea tupakka
  karamelli
  Barrels Juice N°Four 30ml makutiiviste

  Barrels Juice: N°Four 30ml

  12,90 

  Barrels Juicella ei ole puutetta inspiraatiosta, ja he ovat kehittäneet poikkeuksellisen gourmet-klassikon! N°Four makutiiviste on herkullinen sekoitus klassisen tupakan makumaailmaa, paahtuneita hasselpähkinöitä ja karamellia. Barrels Juicen makutiiviste koostuu parhaista aineksista ja hyötyy tynnyrikypsytyksestä jossa maku saa monimutkaisuutta ja pyöreyttä!

 • Kuubalainen sikari
  vanilja
  rommi
  Barrels Juice N°Five 30ml makutiiviste

  Barrels Juice: N°Five 30ml

  12,90 

  Barrels Juice yhdistää makujen parhaat puolet ja paljastaa kovin herkullisen makutiivisteen. N°Five-makuaromi nostaa voimakkaan kuubalaisen sikariklassikon esille. Tämän täydentämiseksi Barrels Juice lisäsi tilkan tummaa rommia ja kourallisen vaniljapapuja. Tynnyreissä kypsytetty ranskalainen aromi on suunnattu monimutkaisten ja anteliaiden sekoitusten ystäville!