Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään kaikki 10 tulosta

 • Kuubalainen sikari
  vahva
  Don Cristo Black makutiiviste 30ml

  Don Cristo: Black 30ml

  14,90 

  Don Cristo Black -sikari on kuin musta aukko, joka imee kaiken kevyen savun pyörteisiinsä! Tämä tuhti ja täyteläinen kuubalainen sikari tuntuu suussasi kuin pimeyden voima olisi yhdistynyt mausteiseen nautintoon. Se on sikari, joka luo varjon ylle ja saa sinut tuntemaan olevasi kuin Bond-pahis. Pidä varasi, sillä tämä tumma kaveri vie sinut savuiselle polulle, josta on vaikea palata. Don Cristo Black -sikari – sikari, joka sopii vain niille, jotka uskaltavat astua pimeyden puolelle!

 • Kuubalainen sikari
  Don Cristo Original makutiiviste 30ml

  Don Cristo: Original 30ml

  14,90 

  Don Cristo Original -sikari on kuin smoothin ja lempeän kitarasoolon sinfonia suussasi! Tämä hienostunut kuubalainen kaveri tarjoilee pehmeää savun taikaa, joka vie sinut matkalle mausteiden ja makujen maailmaan. Se on kuin hienovarainen tanssikumppani, joka vie sinut savuiselle parketille ja sulattaa stressin pois kuin taikaiskusta. Don Cristo Original -sikari – sikarinversio pehmeästä aamuhalista, joka herättää hymyn huulillesi!

 • Kuubalainen sikari
  vanukas
  kerma
  Don Cristo Custard makutiiviste 30ml

  Don Cristo: Custard 30ml

  14,90 

  Don Cristo Custard -sikari on kuin lempeä suukkosarja suoraan vanukkaiden maailmasta! Tämä hienovarainen kuubalainen herkkupala tarjoilee suussasi pehmeän kermaisen vanukkaan tanssin, joka saa sinut sulamaan nautinnosta. Se on sikari, joka muuttaa savun maagisesti taivaallisiksi vanukkaanpyörteiksi, jättäen jälkeensä makean jälkimaun ja hymyn huulillesi. Don Cristo Custard -sikari – kermavaahtoa käärittyinä savupilviin!

 • Kuubalainen sikari
  pistaasipähkinä
  Don Cristo Pistachio makutiiviste 30ml

  Don Cristo: Pistachio 30ml

  14,90 

  Don Cristo Pistachio -sikari on niin lempeä, että se saa pähkinät jäämään kateellisina koppuroiksi. Tämä hienostunut kuubalainen sikari tarjoilee suussasi pistaasien harmonisen tanssin, joka saa sinut hihkumaan ”sikari-ilua” joka savutuksella. Se on kuin suora lento herkkumaailman pilvilinnojen yli, jossa jokainen veto tuntuu kuin makealta jälkiruoalta. Don Cristo Pistachio -sikari – pistaasien voimalla taatusti pähkähullun hyvä!

 • Kuubalainen sikari
  vaahterasiirappi
  Don Cristo Maple makutiiviste 30ml

  Don Cristo: Maple 30ml

  14,90 

  Don Cristo Maple on kuin hienovarainen kuubalainen sikari, joka tanssii suussasi vaahterasiirapin säestyksellä. Se on savuinen herkku, joka saa sinut tuntemaan olevasi aamiaisella pannukakkujen äärellä. Tämä sikari kruunaa hetkesi ja antaa elämällesi makean maun huumorin pilvissä.

 • Kuubalainen sikari
  seesami
  Don Cristo Sesame makutiiviste 30ml

  Don Cristo: Sesame 30ml

  14,90 

  Don Cristo Sesame, sikarimaku joka nostaa sinut kotoasi kuin Aladdin matollaan, mutta seesamin sijaan avainsanana toimii lempeä, hienovarainen kuubalainen sikari! Ehkäpä seesami ei avaa taikaluolia, mutta se avaa taatusti uusia makuelämyksiä. Varo vain, älä polta viiksesi!

 • Kuubalainen sikari
  karamelli
  Don Cristo XO makutiiviste 30ml

  Don Cristo: XO 30ml

  14,90 

  Don Cristo XO, kuubalainen sikari – se on kuin tanssi havannan auringonlaskussa, mutta mukana tuoksuu herkullinen butterscotch-karamelli. Se on kuin olisi istuva Marlon Brando The Godfather -elokuvassa, ja äkkiä, käännät päätäsi ja huomaat, että koko ajan sinulla on ollut taskussasi herkullinen karamellikarkki – yllätys!

 • Montecristo sikari
  raikas
  minttu
  Don Cristo Mint Sucralose Free 30ml makutiiviste

  Don Cristo: Mint 30ml

  14,90 

  ”Don Cristo Mint, tuo hienostunut sikarinmaku, joka flirttailee Montecriston alkuperäisten sikarien kanssa, mutta lisää raittiin twistin mintun viileällä tuulahduksella. Ja hei, kuka tarvitsee keinotekoisia makeutusaineita, kun tämä ainutlaatuinen makutiiviste tanssii kielen päällä kuin Juhannusaaton jälkeinen sade raikkaalla nurmikolla?”

 • Kuubalainen sikari
  tumma kahvi
  Don Cristo Coffee 30ml makutiiviste

  Don Cristo: Coffee 30ml

  14,90 

  Don Cristo Coffee on kuin kuubalainen sikari, joka on pulahdellut tumman kahvin lammikossa ja sitten hypännyt suoraan PGVG Labsin laatuvalvontatehtaaseen. Tämä upea klassikko on niin intensiivinen, että se saattaa saada sinut tuntemaan olevasi vasta herännyt karhu, joka on juuri saanut ensimmäisen kupillisen aamukahviaan, ja vieläpä sikarin kera!

 • Kuubalainen sikari
  raikas
  Don Cristo Ice 30ml makutiiviste

  Don Cristo: Ice 30ml

  14,90 

  Pakkasherran kuubalainen sikarimaku. Kuvittele nautiskelevasi Kuubalaisesta sikarista, kun yllättäen huomaatkin sen olevan kuin taikaiskusta päällystetty raikkaalla pakkasella. Tämä on Don Cristo Ice -sikarin lumous!