Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään kaikki 9 tulosta

 • lohikäärmehedelmä
  graviola
  ananas
  Punk Funk Hero Soursop Pineapple Dragonfruit 30ml makutiiviste

  Punk Funk Hero: Soursop Pineapple Dragonfruit 30ml

  13,90 

  Punk Funk Hero esittelee Soursop Pineapple Dragonfruit makutiivisteen! Joey Starrin tuella suunniteltu poikkeuksellinen makutiiviste tarjoaa meille mahdollisuuden löytää koukuttavan hapanpussukan makuja. Graviola, joka paljastaa makeita ja kirpeitä sävyjä, yhdistetään anteliaisiin ananaspaloihin ja upean lohikäärmehedelmän herkulliseen lihaan. Punk Funk Hero on sotkenut kätensä johonkin yksinkertaisen lumoavaan herkkuun!

 • vesimeloni
  mansikka
  mustikka
  Punk Funk Hero Watermelon Strawberry Blueberry 30ml makutiiviste

  Punk Funk Hero: Watermelon Strawberry Blueberry 30ml

  13,90 

  Punk Funk Hero tarjoaa makutiivisteen, joka yhdistää voimakkuuden ja makeuden. Vesimeloni-Mansikka-Mustikka kokoaa yhteen herkulliset, rehellisen makuiset mustikat. Niitä säestää kourallinen tuoreita mansikoita ja hienostunut vesimeloni. Joey Starrin tuella Punk Funk Hero onnistui synnyttämään ainutlaatuisen ja kauhean koukuttavan maun!

 • Marjasekoitus
  Punk Funk Hero Red Fruit 30ml makutiiviste

  Punk Funk Hero: Red Fruit 30ml

  13,90 

  Punk Funk Hero tarjoaa makutiivisteen, joka on niin värikäs, että jopa sateenkaarikin kalpenisi! Red Fruit -aromi paljastaa sinulle marjasekoituksen salaisen maailman, suorastaan aiheuttaen marjavallankumouksen suussasi. Mehukkaat ja makeat, nämä marjat ovat kuin punk-bändi, joka rokkaa makunystyröitäsi!

 • Vihreä omena
  vadelma
  Punk Funk Hero Apple Raspberry 30ml makutiiviste

  Punk Funk Hero: Apple Raspberry 30ml

  13,90 

  Punk Funk Hero ja Joey Starr vievät meidät seikkailuun Omena-Vadelma makutiivisteen kautta. Tämä maku on kuin Ranskan vallankumous pullotettuna – omppuja ja vattuja, joilla on enemmän potkua kuin mustan danin karatekalla. Tasapainoinen ja realistinen maku, joka saa hedelmäfanaatikot pomppimaan kuin ananakset diskossa!

 • rommi
  lime
  Punk Funk Hero Ti Punch Lime 30ml makutiiviste

  Punk Funk Hero: Ti Punch Lime 30ml

  13,90 

  Punk Funk Hero palaa rytinällä Joey Starrin avustuksella. Ti Punch Lime -makutiiviste on kuin limen vihreä valo, joka kutsuu sinut nappaamaan lasillisen rommia. Tämä rehellisen makuinen juoma on saanut säväyksen hapokkaasta limemehusta. Punk Funk Hero tarjoilee eliksiiriä, joka saa makustelijat innosta hihkumaan. Kokeile kiireesti, tai limet ovat sinun päälläsi!

 • Vesimeloni
  meloni
  Punk Funk Hero Watermelon Melon 30ml makutiiviste

  Punk Funk Hero: Watermelon Melon 30ml

  13,90 

  Punk Funk Hero ja Joey Starr ovat luoneet huikean makutiivisteen, jossa melonin ja vesimelonin maut tanssivat tangoa kielelläsi. Nämä aurinkosuudelmat hedelmät tarjoilevat aromikirjon, joka saa makustelijat lähemmäs nirvanaa kuin joogakurssi. Tässä makuaromissa tasapaino on niin täydellinen, että se saisi jopa trapetsitaiteilijan kateelliseksi!

 • vanilja
  Ananas
  kookos
  rommi
  Punk Funk Hero Pina Colada 30ml makutiiviste

  Punk Funk Hero: Pina Colada 30ml

  13,90 

  Punk Funk Hero ja Joey Starr tarjoavat cocktailin, joka tuoksuu laiskottelulta ja saa sinut tuntemaan itsesi rannalla makaavaksi flamingoksi. Rentoudu ja nauti Pina Colada -makutiivisteestä, joka on kuin kesäjuoma, johon on heitetty ripaus rommia, ananaspaloja ja kookoshiutaleita. Tämä ranskalainen luoja paljastaa ultimaattisen makuaromin – Voisiko olla enää rentouttavampaa… ellei sitten liukuisit banaaninkuorelle!

 • sitruuna
  Minttu
  rommi
  Punk Funk Hero Mojito Mint 30ml makutiiviste

  Punk Funk Hero: Mojito Mint 30ml

  13,90 

  Punk Funk Hero ja Joey Starr heittäytyvät tiskin taakse ja luovat cocktailin, joka saa sinut tanssimaan pöydillä! Mojito Mint Lemon -makutiiviste tarjoaa sinulle aitoa mojiton makua, täynnä rommia, sitruunaa ja minttua. Välillä voimakas, välillä makea, tämä ranskalaisen valmistajan mestariteos tarjoaa tasapainon, joka on yhtä huikea kuin karuselli käynnissä: nautittava luvatta ja ilman kohtuutta! Se on niin hyvää, että voisi melkein kuvitella olevansa Havannassa salsatansseissa, kun tämä maku pyörähtää kielelläsi!

 • graviola
  persikka
  sitruuna
  Punk Funk Hero Soursop Peach Lemon 30ml makutiiviste

  Punk Funk Hero: Soursop Peach Lemon 30ml

  13,90 

  Punk Funk Hero on yhdessä Joey Starrin kanssa kehittänyt hienostuneen makutiivisteen, jossa hedelmä ottaa kuninkaan manttelin. Graviolan, persikan ja sitruunan aromit vie meidät kiehtovaan maailmaan, jossa makean kirpeä graviola kohtaa intensiivisen sitruunan ja herkät persikat. Ranskalainen suunnittelija onnistuu ilahduttamaan makustelijoita paljastaessaan tämän nerokkaasti suunnitellun aromin! Se on niin hyvää, että saatat unohtaa olevasi kotikeittiössäsi, etkä trooppisella hedelmäfarmilla tanssimassa hula-hulaa!