Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään kaikki 10 tulosta

 • Jäätelö
  karamelli
  vanilja
  Religion Juice Bastard Custard 30ml makutiiviste

  Religion Juice: Bastard Custard 30ml

  13,50 

  Religion Juice Bastard Custard makutiiviste sisältää tammitynnyreissä haudutetun makean karamellin, jossa joukossa pehmeää vaniljajäätelöä!

 • hasselpähkinä
  Vanilja
  kahvi
  kerma
  Religion Juice Crypt Spirit 30ml makutiiviste

  Religion Juice: Crypt Spirit 30ml

  13,50 

  Religion Juice Crypt Spirit makutiiviste on melko nerokas makukokonaisuus. Tässä yhdistyvät hasselpähkinät sekä paksu ja makea vaniljakerma. Kokonaisuuden päälle on kaadettu vasta paahdettua kahvia.

 • maissihiutaleet
  kookos
  kerma
  Religion Juice Zikoko 30ml makutiiviste

  Religion Juice: Zikoko 30ml

  13,50 

  Valmistaudu herkulliseen aikamatkaan, joka vie sinut suoraan lapsuuden kesäaamuihin – tervetuloa Religion Juice Zikoko makutiivisteen maailmaan! Tämä makutiiviste on kuin suoraan satukirjan sivuilta: se yhdistää rapeat maissihiutaleet, jotka ovat niin täyteläisiä ja maukkaita, että ne saavat sinut tanssimaan ilosta. Seuraavaksi lisätään paksu ja makea kerma, joka on kuin suoraan onnenpotista, niin silkkinen ja rikas, että se saa sinut huokaisemaan tyytyväisyydestä. Mutta älä vielä lähde, sillä lopuksi saapuu eksoottinen yllätys – kookos, joka tuo mukanaan trooppisen tuulahduksen ja saa sinut haaveilemaan valkoisista hiekkarannoista ja palmupuiden varjosta. Tämä upea muromaku on kuin ystävä, joka on aina valmis seikkailuun, ja josta et vaan saa tarpeeksesi. Joten avaa pullo ja anna tämän makutiivisteen viedä sinut matkalle, joka on yhtä jännittävä ja hauska kuin lapsuuden kesälomat!

 • maissihiutaleet
  kerma
  Religion Juice Faat Jay 30ml makutiiviste

  Religion Juice: Faat Jay 30ml

  13,50 

  Kuvittele, että olet jälleen lapsi, istut aamiaispöydässä ja edessäsi on suuri kulho suosikkimurojasi – tämä on Religion Juice Faat Jay makutiiviste, joka tuo mukanaan makeat muistot ja herkullisen makuelämyksen. Tämä makutiiviste on kuin suoraan lapsuuden unelmasta: se yhdistää maissihiutaleet, jotka ovat yhtä rapeita ja täyteläisiä kuin aamuauringon ensimmäiset säteet, sekä paksun ja herkullisen kermavaahdon, joka on kuin suoraan satukirjan kuvista. Tämä on kuin suuri halaus suussasi, joka saa sinut hymyilemään joka kerta kun hörppäät sitä. Tämä upea muromaku on kuin lapsuuden paras kaveri, joka on aina valmis leikkimään kanssasi ja josta et vaan saa tarpeeksesi. Joten sukella tähän herkulliseen makuelämykseen, joka vie sinut takaisin niihin huolettomiin päiviin, jolloin ainoa huolesi oli, saako seuraavan sarjakuvalehden ajoissa!

 • mansikka
  raikas
  Religion Juice Strawberry of Love by Forbidden Fruit 30ml makutiiviste

  Religion Juice: Strawberry of Love by Forbidden Fruit 30ml

  13,50 

  Pidä varasi, sillä olet juuri löytämässä uuden rakkauden – ja tämä rakkaus on makea, mehukas ja uskomattoman houkutteleva! Tämä on Religion Juice Strawberry of Love by Forbidden Fruit makutiiviste, joka on kuin rakkauskirje, joka on kirjoitettu makujen kielellä. Tämä makutiiviste on yksinkertainen, aivan kuten todellisen rakkauden pitäisi olla, mutta se on myös niin antava – kuin sydän, joka on aina valmis jakamaan rakkauttaan. Mehukas ja hedelmäinen mansikka on kuin suoraan kesäiseltä mansikkapellolta, niin makea ja täyteläinen, että se saa sydämesi sykkimään nopeammin. Mutta älä anna sen intensiteetin pelästyttää sinua, sillä seuraavaksi saapuu viattoman viileä raikkaus, joka leikkii kielelläsi kuin ensilumi talvisessa metsässä. Se tasoittaa mansikan voimakkaan makeuden ja tekee siitä vieläkin nautinnollisemman. Tämä makutiiviste on kuin rakkauden julistus, joka on niin voimakas, että se saa sinut tanssimaan ilosta – ja kaikki tämä yhdessä pienessä pullossa!

 • trooppisen hedelmät
  raikas
  Religion Juice My God is Tropical by Forbidden Juice 30ml makutiiviste

  Religion Juice: My God is Tropical by Forbidden Fruit 30ml

  13,50 

  Valmistaudu, sillä olet matkalla kohti eksoottista seikkailua Religion Juice My God is Tropical by Forbidden Fruit makutiivisteen kanssa – se on kuin lomapaketti pullossa, joka vie sinut suoraan trooppiseen paratiisiin! Tämä makuelämys on kuin suoraan postikortista: täynnä mehukkaita ja hedelmäisiä trooppisia hedelmiä, joiden maku muistuttaa auringonlaskun värejä – oranssia, pinkkiä ja purppuraa. Tuntuu kuin olisit palmun alla, hiekka varpaiden välissä ja merituuli hiuksissa. Mutta älä anna auringon lämmön hämätä sinua, sillä seuraavaksi saapuu yllätys: Siperian viileä raikkaus! Se tanssii kielen päällä kuin jääkarhu lumisella tundralla, tuoden mukanaan raikkaan viileyden, joka sitoo kaiken yhteen kuin viimeinen palanen palapelissä. Tämä makutiiviste on kuin loma, jossa voit nauttia trooppisen saaren lämmöstä ja samalla ihastella Siperian talven kauneutta – kaikki yhdessä hörpäyksessä. Niin, My God is Tropical, mutta hänellä on myös kylmä sydän!

 • aprikoosi
  persikka
  meloni
  raikas
  Religion Juice The Demons of Jesus by Forbidden Fruit 30ml makutiiviste

  Religion Juice: The Demons of Jesus by Forbidden Fruit 30ml

  13,50 

  Ota mukavasti istuma-asento ja valmistaudu astumaan uskomattomaan maailmaan, jossa vakavuus on heitetty tuulen mukaan ja nautinnolliset maut hallitsevat – tervetuloa Religion Juice The Demons of Jesus by Forbidden Fruit makutiivisteen seuraan! Tämä makutiiviste ei tee sinusta eksorsistia, vaan pikemminkin hedelmäisen makunautinnon kenraalia. Jessen demonit eivät olekaan pelottavia, vaan hämmästyttävän herkullisia, sillä heidän sydämissään sykkii upeiden hedelmien maku. Heillä on aprikoosin pehmeys, joka on kuin aamuauringon ensimmäinen säde, persikan makeus, joka muistuttaa kesäpäivän laiskaa iltapäivää, ja melonin raikkaus, joka on kuin tuuli purjeveneen purjeissa. Nämä maut ovat täydellisessä tasapainossa, kuten taivaankappaleet universumissa. Ja mikä pitää tämän galaksin koossa? No tietenkin, viileän raikas menthol, joka kietoo kaiken ympärilleen kuin lämpimän talvi-illan peitto. Joten anna itsesi nauttia tästä taivaallisesta makuelämyksestä – se on kuin pikkupaholainen, joka kuiskii korvaasi: ’Anna mennä, maista ja nauti!

 • smoothie
  raikas
  mango
  Religion Juice Mango Fresh Killah by Forbidden Fruit 30ml makutiiviste

  Religion Juice: Mango Fresh Killah by Forbidden Fruit 30ml

  13,50 

  Valmistaudu seikkailuun, joka vie sinut suoraan aurinkoisen kesän keskelle, vaikka ulkona olisi harmain talvipäivä – tämä on Religion Juice Mango Fresh Killah by Forbidden Fruit makutiivisteen lupaus. Sinua odottaa mehukas ja hedelmäinen mango, joka on niin tuore, että tuntuu kuin olisit juuri kiivennyt puuhun ja poiminut sen itse. Tämä eksoottinen hedelmä on survottu suorastaan hypnotisoivaksi smoothieksi, joka juoksee alas kurkusta kuin trooppinen auringonlasku, jättäen jälkeensä makean ja täyteläisen jälkimaun, joka saa sinut kaipaamaan lisää. Mutta älä huoli, sillä jälkiruoka on vielä tulossa: viileän raikkaita jääpaloja, jotka tanssivat kielelläsi kuin tuhannet pikkuiset lumienkelit, tuoden mukanaan viileyden aallon, joka leviää läpi koko kehosi. Tämä makutiiviste on kuin varaslähtö kuumiin kesäpäiviin, jolloin voit maata riippumatossa, kuunnella meren kohinaa ja nauttia elämästä – kaikki tämä yhdessä pienessä pullossa!

 • vihreä omena
  mustaherukka
  limonadi
  raikas
  Religion Juice Erotic Dream by Forbidden Fruit 30ml makutiiviste

  Religion Juice: Erotic Dream by Forbidden Fruit 30ml

  13,50 

  Hyppää syvälle makujen pyörteisiin Religion Juice Erotic Dream by Forbidden Fruit makutiivisteen kanssa – se on kuin mystinen tarina, joka odottaa kertomistaan. Ensin sinut kohtaa kiihkeä sekoitus mehukasta vihreää omenaa, jonka räjähtävä happamuus on kuin ensisuudelma – odottamaton, piristävä ja hämmentävän nautittava. Sitten seuraa viileän raikas menthol, joka tanssii kielen päällä kuin lumihiutale, tuoden mieleen talvisten metsien tuoksun ja lumen peittämän maan. Seuraavaksi saapuu mustaherukka, joka tuo mukanaan syvän ja kypsän makeuden, kuin kesäyön tähtitaivaan alla tanssiva sateenkaari. Lopuksi lisätään ripaus sitruunalimondia, jonka piristävä vivahde on kuin auringonvalo, joka vilkkuu puitten läpi kesäisellä metsäpolulla. Kaikki nämä maut yhdistyvät luoden symfonian, joka on yhtä hurmioitunut kuin ensimmäinen rakkaus – niin eroottisen unelma, joka saa sinut hymyilemään joka kerta!

 • hasselpähkinä
  saksanpähkinä
  Kahvi
  Religion Juice Cafe Racer 30ml makutiivisteLoppunut

  Religion Juice: Cafe Racer 30ml

  13,50 

  Pysy kahvikupissasi, sillä olet juuri löytämässä makuelämyksen, joka saa sinut hyppimään ilosta – tervetuloa Religion Juice Cafe Racer makutiivisteen maailmaan! Kun hörppäät tätä makutiivistettä, saatat huomata, että olet ihan pähkinöissä – kirjaimellisesti! Tässä makutiivisteessä on vastapaahdettua kahvia, joka on niin vahvaa ja tuoksuvaa, että se saa sinut tuntemaan olevasi pienessä italialaisessa kahvilassa, missä barista hymyilee sinulle ja toivottaa sinut tervetulleeksi. Mutta tämä kahvi ei ole yksinäinen – se on seurassa, joka on yhtä herkullinen kuin itse. Mukana on nimittäin hasselpähkinää ja saksanpähkinää, joiden maku on niin rikas ja voimakas, että ne saavat sinut tanssimaan ilosta. Tämä on kuin symfonia suussasi, jossa jokainen maku soittaa omaa osaansa täydellisessä harmoniassa. Joten, kaada itsellesi kuppi tästä makutiivisteestä ja valmistaudu nauttimaan esityksestä, joka on yhtä mielenkiintoinen ja hauska kuin kahvilan ikkunasta näkyvä katu!