Kaikki tämän tuotealueen tuotteet

Näytetään tulokset 1–18 / 26

 • Voimakas
  savuinen
  paahto
  SKA Al Skapone 10ml makutiiviste

  SKA: Al Skapone 10ml

  6,90 

  SKA Al Skaponen – se ei ole vain makutiiviste, se on kuin makuvoimien rikollispomo! Tämä paahteinen ja savuinen sankari ottaa maun mafioson tavoin haltuunsa. Sen voimakkuus on niin vahva, että se saa sinut heittämään kätesi ilmaan ja sanomaan: ”Ihanaa, tämä maku on suorastaan rikollisen hyvää!” Joten valmistaudu astumaan makuun rikosten maailmaan – mutta älä huoli, tämä maku ei johda sinua suoraan vankilaan!

 • Vesimeloni
  marjat
  omena
  SKA Fishnet 10ml makutiiviste

  SKA: Fishnet 10ml

  6,90 

  SKA Fishnet – täydellinen yhdistelmä vesimelonia, omenaa ja marjoja. Se on kuin seksikäs ja makea seikkailu suussasi! Nämä maut tanssivat kielelläsi ja saavat sinut tuntemaan olosi niin suloiseksi kuin vesimelonilla rantahiekalla. Joten ota suuri puraisu ja anna makujuhlien alkaa!

 • päärynä
  mehujää
  Vadelma
  SKA Flips 10ml makutiiviste

  SKA: Flips 10ml

  6,90 

  SKA Flips: Tämä tuote on kuin mehujään jääkaapista karannut twin. Se luistelee makunystyröissäsi ja huijaa sinua luulemaan, että on kesä. Vadelma ja päärynä tekevät vesiliukumäen temppuja suussasi! SKA Flips – koska kuka tarvitsee auringonpaisteen, kun voi maistaa kesän!

 • aprikoosi
  persikka
  vadelma
  SKA Fruit Bomb 10ml makutiiviste

  SKA: Fruit Bomb 10ml

  6,90 

  SKA Fruit Bomb: Tämä maku on kuin hedelmäjogurtti, joka on kouluttautunut ninja-koulussa! Se tulee, räjähtää suussasi ja jättää jälkeensä hienon hedelmäsekoituksen persikkaa, aprikoosia ja vadelmaa. SKA Fruit Bomb – koska hedelmät eivät ole vain aamiaispöydässä!

 • savuinen
  nougat
  SKA GrandPa 10ml makutiiviste

  SKA: GrandPa 10ml

  6,90 

  SKA GrandPa: Tämä tuote on kuin isoäidin keittiöstä karannut nougat, joka on päättänyt lähteä savusaunaan! Makea ja herkullinen, se on kuin suukko suoraan lapsuuden muistoista. SKA GrandPa – koska jokainen tarvitsee hieman savuista makeutta elämäänsä!

 • mustaherukka
  salmiakki
  menthol
  SKA Hugo Dublo 10ml makutiiviste

  SKA: Hugo Dublo 10ml

  6,90 

  SKA Hugo Duble: Se on kuin kylmä suihku keskellä saunapäivää, joka on täynnä mustaherukka-salmiakkia! Se on niin raikas, että se saattaa saada sinut tanssimaan alasti lumihankeen. SKA Hugo Duble – koska jos elämä antaa sinulle mentholia, mustaherukkaa ja salmiakkia, tee siitä maku!

 • Vanilja
  tuhkis
  SKA Iso Kalle 10ml makutiiviste

  SKA: Iso Kalle 10ml

  6,90 

  SKA Iso Kalle: Se on kuin Pikku Kalle olisi saanut lihaslääkkeen! Tämä maku on niin tuhti, että se voisi nostaa painoja. Vanilja ja tuhka yhdistyvät kuin Kalle ja leikkikenttä. SKA Iso Kalle – koska miksi olla pieni, kun voi olla iso ja tuhti!

 • salmiakki
  mansikka
  mustikka
  SKA Kontula 10ml makutiiviste

  SKA: Kontula 10ml

  6,90 

  SKA Kontula: Tämä tuote on kuin hedelmät ja salmiakki olisivat järjestäneet yllätysjuhlat makunystyröissäsi! Mansikka ja mustikka tanssivat conga-linjassa, kun salmiakki tulee sisään konfettikanuunan kanssa. SKA Kontula – koska mikä olisi hauskempaa kuin yllätysjuhlat suussasi!

 • menthol
  Omena
  lime
  SKA Menthis Icy Apple 10ml makutiiviste

  SKA: Menthis 10ml

  6,90 

  SKA Menthis Icy Apple: Tässä tuotteessa on niin paljon raikkautta, että se voisi olla oman deodoranttibrändinsä! Kuvittele omena ja lime, jotka rullaluistelevat mentholjäätikössä – se on SKA Menthis Icy Apple. Niin raikas, että saatat jopa unohtaa hikoilevasi kesähelteessä!

 • menthol
  raikas
  SKA Menthol 10ml makutiiviste

  SKA: Menthol 10ml

  6,90 

  SKA Menthol: Se on niin raikas, että jopa pingviinit saattavat pitää sitä liian kylmänä! Maku on kuin lumimyrsky, joka iskee suoraan makunystyröihisi, ja koko ajan taustalla on suuri, rohkea raikkaus isolla R:llä. SKA Menthol – koska jos et voi mennä Napapiirille, voimme tuoda Napapiirin sinulle!

 • punaisia marjoja
  mustaherukka
  salmiakki
  SKA Moonis 10ml makutiiviste

  SKA: Moonis 10ml

  6,90 

  SKA Moonis: Tämä tuote on kuin marja-salmiakki-disco, joka on järjestetty Kuun pinnalla! Punaiset marjat ja mustaherukka tanssivat ympäriinsä, kun salmiakki DJ soittaa biisit. Äkäinen, mehukas ja aivan toiselta planeetalta! SKA Moonis – koska miksi vain tanssia, kun voi tanssia makujen tahtiin avaruudessa!

 • pikkusikari
  tupakka
  SKA Pallivaha 10ml makutiiviste

  SKA: Pallivaha 10ml

  6,90 

  SKA Pallivaha: Tämä maku on kuin pikkusikari, joka on juuri voittanut Mr. Universe -kisan! Uhkea, muhkea ja täysin vastustamaton. Se tulee huoneeseen ja sanoo: ”Hei, olen täällä, ja aion täyttää makunystyräsi!” SKA Pallivaha – sikarin makuinen lihasjööti, joka ei jätä ketään kylmäksi!

 • karamelli
  Vanilja
  tuhkis
  SKA Pikku Kalle 10ml makutiiviste

  SKA: Pikku Kalle 10ml

  6,90 

  SKA Pikku Kalle: Tämä tuote on kuin Pikku Kalle vitsikirja – mutta vitsit ovat makuja! Vanilja, karamelli ja tuhka yhdistyvät hulvattoman yllättävällä tavalla. Se on kuin karamellin, vaniljan ja tuhkiksen stand-up show! SKA Pikku Kalle – maku, joka saa sinut nauramaan ääneen!

 • mansikka
  vanilja
  vanukas
  SKA Pouni 10ml makutiiviste

  SKA: Pouni 10ml

  6,90 

  SKA Pouni: Tässä tuotteessa on enemmän jälkiruokafiilistä kuin viiden tähden ranskalaisessa patisserie’ssa! Mansikkainen vaniljavanukas joka hyppää makunystyröihisi ja sanoo: ”Hei, olen täällä ja olen herkullinen!” SKA Pouni – koska kuka tarvitsee aterian, kun voi hypätä suoraan jälkiruokaan!

 • manteli
  vanilja
  kookos
  SKA RokRok 10ml makutiiviste

  SKA: RokRok 10ml

  6,90 

  SKA RokRok: Kuin rokkikonsertti makujen maailmassa, jossa manteli soittaa rumpuja, kookos vinguttaa kitaraa ja vanilja hurmaa laulullaan. Jokainen makustelu on kuin uusi hittikappale, joka saa makunystyräsi tanssimaan encorea pyytäen. SKA RokRok – koska makujen pitää rokata!

 • uuniomena
  vaniljaa
  SKA Route66 10ml makutiiviste

  SKA: Route666 10ml

  6,90 

  SKA Route666: Oletko valmis roadtripille… uuniomenan sydämeen? Tämä tuote on kuin avoauto, joka suhaa vaniljakuorrutettua moottoritietä pitkin, mutkittelen läpi monitahoisen vaniljan maaston. SKA Route666 – tällä matkalla ei tarvita karttaa, vain avoin mieli ja makunystyrät!

 • marjasekoitus
  raikas
  minttu
  SKA Skasenberg 10ml makutiiviste

  SKA: Skaisenberg 10ml

  6,90 

  SKA Skaisenberg: Se on kuin suoraan napapiiriltä potkiva jääkarhu, joka on pukeutunut marjapukuun ja sanoo: ”Hei, minä maistun raikkaalta!” Jääkarhunraikas jääminttu iskee kuin jäätikkökesän marjaisa tuulahdus.

 • MYYDYIN
  salmiakki
  mansikka
  vadelma
  SKA Skation 10ml makutiiviste

  SKA: Skation 10ml

  6,90 

  SKA Skation: Se on kuin marjapuskien moshpit, jossa salmiakki on yllättäen hypännyt lavalle ja alkanut soittaa sähkökitaraa! Mansikka ja vadelma huutavat encorea, kun salmiakki soittaa encoren ja toisenkin. Tervetuloa makean ja suolaisen rock-konserttiin, joka saa makunystyräsi headbangaamaan!