Olemme iloisia voidessamme kertoa, että verkkokauppamme varasto muuttaa uusiin, entistä tilavampiin tiloihin. Nykyiset varastomme ovat tulleet kirjaimellisesti liian pieniksi jatkuvasti kasvavan kysynnän myötä. Muutos on iso askel eteenpäin, joka mahdollistaa verkkokauppamme kehittymisen entistä monipuolisemmaksi ja tehokkaammaksi.

Muuttoprosessi on suunniteltu huolellisesti siten, että se ei aiheuta viivästyksiä tilauksiesi käsittelyssä. Pidämme tärkeänä sitä, että asiakkaamme saavat tilaamansa tuotteet mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Muutto on kokonaisuudessa hoidettu tämän viikon keskiviikkoon (31.05.2023) mennessä.

Uusi, laajempi varasto mahdollistaa laajemman tuotevalikoiman ja paremman varastonhallinnan. Tämä tarkoittaa entistä parempaa palvelua sinulle: pystymme nyt vastaamaan joustavammin asiakkaidemme tarpeisiin ja kehittämään verkkokauppamme tarjontaa entistä monipuolisemmaksi.

Kiitämme teitä kärsivällisyydestänne ja tuestanne tämän muutoksen aikana. Olemme varmoja, että uudet, tilavammat tilamme tulevat parantamaan asiakaskokemustanne ja auttavat meitä palvelemaan teitä vielä paremmin.

Jatkamme työtämme asiakaskokemuksen parantamiseksi, ja otamme mielellämme vastaan palautetta ja ehdotuksia.

Ystävällisin terveisin,

Team Makutukku

Samankaltaiset artikkelit